Drugim rečima - škart. Kakve veze imaju glupi kratki Buratinijevi stripovi za izdanjem koje je posvećeno Noliti? Jeste vi pročitali ovaj predgovor ZS?
novi kralj darkwooda je nollita/ferri kao i jos 2 kratke price tako da...ali nema veze, bitno da cemo dobiti 17-i reprint ovih prica...
Super, napunio si dvadesetak strana škart pričama, šta ćeš sa ostalih dvestotinak, i zašto i to bilo izdanke koje na neki nacin reflektuje jubilej? Da se ubaci mozda i onaj bezuspešni pič zeljkove kripte za boneli? Pročitaj makar novog kralja darkvuda, pa se zapjtaj dal bi ti platio pare da se to objavi. A da ne pominjemo da cak i kad bi bio objavljen, isto toliko ljudi bi graktalo zasto se stampa djubre, umesto neke smislene antologinske epizode.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Ovo me ni najmanje ne zanima, ali VC-ju zelim da se sto brze rasproda, pa da ide reprint koji ce se isto tako u dogledno vreme rasprodati. Sve u cilju da i neki zaboravljeni junak dobije na vremenu i konacno izađe kada bi trebao, a ne kako je bilo do sada (kad god vec).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Hajde, barem će biti dvojica potpuno zadovoljnih ljudi sa ovim izdanjem: - Karven - Urednik Dušan, koji je po sopstvenim riječima uradio izdanje za svoju dušu.
Simpatično kako se poznaje urednikovanje bolje od ljudi koji se time bave, samo zato što se to pojedincima ne dopada. :-D Ljudi su hejtovali i na Majke i očeve, pa se izdanje rasprodalo u rekordnom periodu. A to je valjda poenta nekog izdanja, zar ne? Da se rasproda, il sam nešto propustio? Da sam vlasnik firme u kojoj urednik napravi izdanje koje se rasproda za mesec dana, dao bih mu stimulaciju na platu.
Pa i Marty debeljuce se rasprodaju relativno brzo, pa izlaze svako prijestupne godine. Koja je tu poanta?
Hajde, barem će biti dvojica potpuno zadovoljnih ljudi sa ovim izdanjem: - Karven - Urednik Dušan, koji je po sopstvenim riječima uradio izdanje za svoju dušu.
Moguće, nas dvojica smo ipak najveći fanovi Zagora na ovim prostorima.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Evo zadovoljan sam i ja a siguran sam da će i profa biti oduševljen!
Zagora nisi sigurno, ali najveći fan VČ u to ne sumnjam. :P
Zagora nisi sigurno, ali najveći fan VČ u to ne sumnjam. :P
Dela dokazuju suprotno, ne prazne reči na forumima
Ovo me ni najmanje ne zanima, ali VC-ju zelim da se sto brze rasproda, pa da ide reprint koji ce se isto tako u dogledno vreme rasprodati. Sve u cilju da i neki zaboravljeni junak dobije na vremenu i konacno izađe kada bi trebao
Brale, jope' Zagor! Moram se oduprijeti ludilu i ne uzesti ovo izdanje...
Čemu opiranje... uzet ćeš i ovog Zagora, znaš to... I ja sam se odupirao onom ex yu Alan Fordu pa mi ga donijeli gosti za poklon ;) Čudni su putevi Gospodnji 😂😂😂😂
Drugim rečima - škart. Kakve veze imaju glupi kratki Buratinijevi stripovi za izdanjem koje je posvećeno Noliti? Jeste vi pročitali ovaj predgovor ZS?
novi kralj darkwooda je nollita/ferri kao i jos 2 kratke price tako da...ali nema veze, bitno da cemo dobiti 17-i reprint ovih prica...
Super, napunio si dvadesetak strana škart pričama, šta ćeš sa ostalih dvestotinak, i zašto i to bilo izdanke koje na neki nacin reflektuje jubilej? Da se ubaci mozda i onaj bezuspešni pič zeljkove kripte za boneli? Pročitaj makar novog kralja darkvuda, pa se zapjtaj dal bi ti platio pare da se to objavi. A da ne pominjemo da cak i kad bi bio objavljen, isto toliko ljudi bi graktalo zasto se stampa djubre, umesto neke smislene antologinske epizode.
prije bih platio novog kralja darkwooda,kriptu(koju su radili ferri,verni,sedioli, venturi..) i ostalih 20-ak rb na 100+ stranica, + recimo još gambinu neobjavljenu priču van vremenskog kontinuiteta, na 200-ak stranica,sve skupa 300ak strana nikad objavljenog zagora koji su radili bonelli autori, nego nešto što svaki zagorov fan zna već napamet, i sigurno ima u par primjeraka, počevši od zlatne serije, sd-ludens extra, vč knjige, ludens knjige, libelus knjige...
meni kao kolekcionaru puno više vrijedi imati nešto što nije izašlo..danas ima HC stripova na svakom koraku, u boji, A4,B5, C5 formati..ovo šta će VČ uraditi sa ovim izdanjem, libellus radi 10-ak brojeva godišnje, i nije to ništa novo.. ludens isto izdaje hc KI, pa i dvije knjige o zagoru je izdao, kao sc kiosk izdanje, a i u hc obliku ....
ono šta urednik reče da sanja o tom takvom formatu, ali je zakasnio sa tim jedno 10-ak godina, jer su drugi to već odavno uradili...ali ok, svako ima pravo da odabera hoće li kupiti nešto ili neće...
Čemu opiranje... uzet ćeš i ovog Zagora, znaš to... I ja sam se odupirao onom ex yu Alan Fordu pa mi ga donijeli gosti za poklon ;) Čudni su putevi Gospodnji 😂😂😂😂
A je, ali isto si ga poklonio. Ma ne mogu ono izdanje,(htjedoh reci niti u stampu), al previse je doslovno. Uglavnom ,'prikovise' je tih Zagora do sada. Prevec. A i naguravanje junaka zbrda-zdola nije mi bas najbolji koncept. Kupio sam sve ZS do sad u obije varijante, ali polako me napusta zelja, ili se to razum javlja...
A je, ali isto si ga poklonio. Ma ne mogu ono izdanje,(htjedoh reci niti u stampu), al previse je doslovno. Uglavnom ,'prikovise' je tih Zagora do sada. Prevec. A i naguravanje junaka zbrda-zdola nije mi bas najbolji koncept. Kupio sam sve ZS do sad u obije varijante, ali polako me napusta zelja, ili se to razum javlja...
Sjajna ideja,ali gdje bas 1000 zamki i nasilje u Darkvudu :( Ako je omaz Noliti i luksuzno izdanje,stvarno su tu trebale biti neke jače nolitine priče. Izdanje svakako kupujem, kao i svaki naredni boroj.
Da... Bit će zanimljivo pratiti hoće li ići obje verzije.... Naravno, polica čeka...
Kako vidim, kreću izdanja "Zlatna serija predstavlja...". Ne bi me čudilo da u nekoj budućnosti krene i LUNOV MAGNUS STRIP... Materijala ima dovoljno, junaka napretek...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •