forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 338

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/06/2019 : 17:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Umjesto da se ova sprdačina oštro kazni ovo će se još pokazati kao najbolji potez "u povijesti" Veselog četvrtka.
I kako onda očekivati da npr. Darkwood išta izgura ili nešto novo prođe kad su ljudi spremni za ovo dati cca 600 kn? Pa to su 2 i pol godine kupovine Ludensova Zg/Zg Ex...
Ali tko voli nek' izvoli... usput, ovom navodno poznatom i priznatom Zografu bih stukao vilicu iako me Zagor ne pali kao nekad i blizu sam prestanka redovne serije.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 28/06/2019 17:06:30
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 28/06/2019 : 17:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Meni je mnogo veca sprdačina ova poslednja naslovnica kod Italijana. Jos ne mogu da verujem sta sam video.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 28/06/2019 : 17:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Super su ove kutije. Biće lijepo posjedovati jednu... Daleko od toga da mi se sve naslovnice sviđaju, ali respekt svima koji su ih radili, svako od njih ima iza sebe finu karijeru, a neki je tek grade, tako da ovi Zagor unikati prosto moraju na moju policu.

Pa da... Jednostavno, to se MORA imati, iako je sve to daleko od savršenog/dobrog, ali da je raritet - raritet je, i to sa "moćnom žutom trakom", sin i ja smo box već naručili, neka bude na polici, šta sad...

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11521 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/06/2019 : 17:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

@wesskowaz

Bilo bi dobro da napišeš riječ, dvije o slikama/ilustracijama koje stavljaš jer ne znaju svi forumaši tko je na njoj ili koji je kontekst.

Racunao sam da je Kerac opste poznat.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8303 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/06/2019 : 18:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...i onda se ljudi pitaju zasto autori odu s foruma.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 28/06/2019 : 18:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Baš ću obratiti pažnju u budućnosti na to da li ovi forumaši koji pišu "neka bude na polici" spočitavaju bukvice ljudima koji kupuju origalne ZS i LMS i daju velike pare za njih?
Ako da, to će biti svojevresno licemerje i princip kiselog grožđa.U fazonu volim da imam skupo i pokazujem i zato kupujem luksuzne nove stripove koji mogu da imaju usput i gomilu naslovnica, ali mi je da dam više od 100 eura za strip već skupo.

E pa nema toga ili želiš jeftine kiosk stripove ili nema limita za cene istih i nema slikanja kolekcije za forum.

Edited by - maelstrom on 28/06/2019 18:30:41
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/06/2019 : 18:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Umjesto da se ova sprdačina oštro kazni ovo će se još pokazati kao najbolji potez "u povijesti" Veselog četvrtka.
I kako onda očekivati da npr. Darkwood išta izgura ili nešto novo prođe kad su ljudi spremni za ovo dati cca 600 kn? Pa to su 2 i pol godine kupovine Ludensova Zg/Zg Ex...
Ali tko voli nek' izvoli... usput, ovom navodno poznatom i priznatom Zografu bih stukao vilicu iako me Zagor ne pali kao nekad i blizu sam prestanka redovne serije.

Čovječe, smiri se malo i pogledaj što si napisao.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/06/2019 : 19:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma neces uzesti i to je to. Sta te briga ko ce za svoje novce uzimati tamo neke boxove. Ni iz dzepa ni u dzep, zar ne?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/06/2019 : 19:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Gledam nesto ove naslovnice i najavu 13 te naslovnice, a onda mi pade na pamet da su napisali da je autor te 13 te korice NIKO. Sto bi znacilo da te naslovnice i nema, jer bi sa originalnom onda bilo 14 naslovnica, a ovako je do sada 13 naslovnica, a to je broj koji VC zeli da ima u ovom kompletu. Videcemo....

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153

Edited by - ddeki on 28/06/2019 19:21:30
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
921 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 28/06/2019 : 19:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
Pojedinačne sveske se već mogu naručiti

https://www.trafika.online/kategorije/stripovi/strip?katid=16

Ja sam odabrao verziju K. Predomislio sam se u zadnjem momentu. Inače sam se razmišljao između B i C. B mi je u duhu stare Zlatne serije ali zbog šlogiranog Čika sam se razmišljao da eventualno uzmem C.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/06/2019 : 19:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by misterx381

Pojedinačne sveske se već mogu naručiti

https://www.trafika.online/kategorije/stripovi/strip?katid=16

Ja sam odabrao verziju K. Predomislio sam se u zadnjem momentu. Inače sam se razmišljao između B i C. B mi je u duhu stare Zlatne serije ali zbog šlogiranog Čika sam se razmišljao da eventualno uzmem C.

Znaci ipak su prazne korice....

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/06/2019 : 19:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bolje i prazna naslovnica nego još jedna brljotina poput ove od Zografa.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 28/06/2019 : 20:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Ja ću koricu A i B. Od alternativnih korica, najbolja mi je D, ali ću ipak kupiti B, zbog Mikice.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/06/2019 : 20:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

Ja ću koricu A i B. Od alternativnih korica, najbolja mi je D, ali ću ipak kupiti B, zbog Mikice.

Ja cu uzeti samo B koricu. Mikicina mi je bas onako cool.

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 28/06/2019 : 20:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Ja, ne uzimam alternativne korice, do sada nisam, ali Mikičina mi ima retro šmek, pa ću je uzeti. Pretpostavljam da će se prva prodati od svih alternativnih.
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
921 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 28/06/2019 : 20:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

Na D naslovnici mi Zagor liči na Džerarda Batlera.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1926 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 28/06/2019 : 20:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Meni su ok E, G i K, ali svakako uzimam samo B.
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 28/06/2019 : 21:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
Jesu ove zadnje stvarno bijele, sa naslovom ili šta već i stvarno čemu to, ako je istina, možda je kakvo iznenađenje za one koji kupe kutiju.Ja uzimam dvije, G sigurno i još jednu.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2752 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 28/06/2019 : 21:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Čovječe, smiri se malo i pogledaj što si napisao.

zar očekuješ normalnu reakciju od sektaša? dirnulo im se u svetinju i nije im drago, škrgut im zuba ko jerihonske trube... oni rijetki sabrani sve su ispratili kroz smijeh.
i da, Zograf je velik, Tico isto... i što kaže drogsy šteta što nisu alternativci angažirani; Armanini, Barić, Mataković, Sonječka, Klakočar, Bunjevac, Komikaze comp...

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/06/2019 : 21:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Sektaš? Pa sektaš je manjina a to ste vi kojima je taj Zograf nešto, neki umjetnik, faca "underground" stripa (čega?), ono ubij se ako ga ne znaš.
A to što je meni digao živce... nisam ni prvi ni zadnji kome je. Pogledajte malo reakcije na FB-u i FB grupama.
Poenta je u tome da se sprdnja sviđa onome koji nešto ne vole, da ne kažem mrze.
Ja sam sve dalji od Zagora ali ovaj crtež je sprdačina i tu mi ne treba nikakav Mr. Bushido da pojasni. Šta ti se još ne sviđa u mom upisu, hodajuća Wikipedio?

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 28/06/2019 21:43:52
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1492 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 28/06/2019 : 21:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sektaš? Pa sektaš je manjina a to ste vi kojima je taj Zograf nešto, neki umjetnik, faca "underground" stripa (čega?), ono ubij se ako ga ne znaš.
A to što je meni digao živce... nisam ni prvi ni zadnji kome je. Pogledajte malo reakcije na FB-u i FB grupama.
Poenta je u tome da se sprdnja sviđa onome koji nešto ne vole, da ne kažem mrze.
Ja sam sve dalji od Zagora ali ovaj crtež je sprdačina i tu mi ne treba nikakav Mr. Bushido da pojasni. Šta ti se još ne sviđa u mom upisu, hodajuća Wikipedio?

Tvoja reakcija jeste zabrinjavajuća

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/06/2019 : 22:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ajde šta se sad uvatili Dweyna. Čovik je bar iskren. Meni isto ne pada napamet da kupin ovo. A da mi je komično ovo idrkavanje sa naslovnicama je.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/06/2019 : 22:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti bi tukao čovjeka jer ti se ne sviđa kako je nacrtao Zagora. Zar to nije suludo?

Također, kaznio bi Veseli Četvrtak zbog čega? I kako bi ih ti točno kaznio?

Inače, to što ti neki crtež doživljavaš kao sprdnju, ne znači da on to i jest. Ovo su pretjerane reakcije na određene autore čiji ti se rad očito ne sviđa.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2752 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 28/06/2019 : 22:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ajde šta se sad uvatili Dweyna. Čovik je bar iskren. Meni isto ne pada napamet da kupin ovo. A da mi je komično ovo idrkavanje sa naslovnicama je.

ma ok je da je nekome smiješno. i nebitno je li ti smiješna naslovnica od Zografa ili štajaznam od Kerca ili neka treća, četvrta ili sve do jedne, ali zbog crteža imati poriv autoru polomiti vilicu, i pritom se vaditi na fb grupe i njihove reakcije je u najmanju ruku ridikulozno. dobro je netko jednom rekao: "ako hoćeš vidjeti do kuda dopire neznanje i ljudska glupost učlani se u neku, bilo koju, fb grupu i dobit ćeš savršen uvid."

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 28/06/2019 : 22:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Jel izašao više ovaj broj? Zanima me šta je iduće?

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page
Page: of 338 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000