forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 340

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 21/08/2020 : 07:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Što se mene tiče, bolje da su ubacili one propratne tekstove koji idu uz almanah. Bar da se ispoštuje original.

Ti tekstovi su žešće smeće.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/08/2020 : 07:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

Što se mene tiče, bolje da su ubacili one propratne tekstove koji idu uz almanah. Bar da se ispoštuje original.

pazi kad to neko cita
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 21/08/2020 : 09:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by morski

šteta
da je samo stari zagor - kupio bih
almanasi me ne zanimaju
pogotovo laurenti, brrr

Citao sam pricu davno, kad je izasla u Ludensovom almanahu, tamo negde 2011. ili 2012. godine. I koliko se secam nije bila uopste losa. U gornjoj polovini kvalitetnijih almanaha.

Cudi me da Veseli cetvrtak nije do sad objavio, kad su vec uzeli da insistiraju da objavljuju almanahe u zs, kako to da nisu objavili najbolji almanah a to je Colombov i Cajelijev koji je crtao Rubini (njegov prvi rad na Zagoru i mislim uopste za SBE): Čovek koji je došao s kišom ili npr. Blago Digging Billa koje crta Bisi ili U oluji vrlo dobar Rauchov scenario sa meni sasvim solidnim crtezom Roberta D'Arcangela.

Ne sumnjam u kvalitet epizode i scenaristički i crtački (šalim se za Laurentija), to samo nije moj "cup of tea". Radi se o tome da mene od Zagora (Teksa, Mister Noa,...) 'briju' samo stare epizode (ZS/LMS), ono posle toga me ne zanima.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17179 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/08/2020 : 09:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zar nije bila najava za almanah?

Izgleda da ce u najnovijem broju Zlatne seriji kao drugi strip, pored osnovnog a to je Zagor Almanah Demonsko ostrvo, ici stara Zagijeva epizoda iz originalnog #3 Leteci Manijak odnosno Leteci Markus na 64 stranice.
Po meni je to skroz u redu odluka. Stavljaju to u Zlatnu seriju jer em je kratka prica, em nam sa za 2 meseca ocekuje u redovnoj seriji udruzeni povratak Leteceg Markusa i Coveka munje, em mnogi nisu citali odavno tu prastaru pricu jer je objavljena kod nas samo u Zagor knjizi #1 od VCa. A te knjige su davno rasprodate.

A objavljeno je i u https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/zagor-strz-3-letece-prokletstvo/12949/0/

Bar sam ja to prvi put čitao u tom izdanju prije više od 20 godina.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17841 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/08/2020 : 10:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

redovito preskačem u dilan dogu
ono kao da je dijete iz osnovne radilo u wikipediji
ni glave ni repa

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
926 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 21/08/2020 : 14:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

quote:

Zar nije bila najava za almanah?

Izgleda da ce u najnovijem broju Zlatne seriji kao drugi strip, pored osnovnog a to je Zagor Almanah Demonsko ostrvo, ici stara Zagijeva epizoda iz originalnog #3 Leteci Manijak odnosno Leteci Markus na 64 stranice.
Po meni je to skroz u redu odluka. Stavljaju to u Zlatnu seriju jer em je kratka prica, em nam sa za 2 meseca ocekuje u redovnoj seriji udruzeni povratak Leteceg Markusa i Coveka munje, em mnogi nisu citali odavno tu prastaru pricu jer je objavljena kod nas samo u Zagor knjizi #1 od VCa. A te knjige su davno rasprodate.

A objavljeno je i u https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/zagor-strz-3-letece-prokletstvo/12949/0/

Bar sam ja to prvi put čitao u tom izdanju prije više od 20 godina.

Biće da je malo više puta objavljivana.

https://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-ext-33-leteci-covjek/688/
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17179 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/08/2020 : 14:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
On je vjerovatno mislio na objavljivanje u Srbiji u novije vrijeme. To što je objavljeno u starim brojevima Slobodne Dalmacije i u ZS i LMS prije 40 ili 50 godina mnogima nije bilo dostupno (osim u elektronskom obliku).
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/08/2020 : 15:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Sve je bolje umjesto onih tekstova, sve.
LU je npr. mogao izdavati Almanahe bez njih s istom cijenom, ne da ne bi bila manja prodaja, nego možda i veća.
Slično je i s onim dodacima u Bleku i MR-u. Ja bih platio više da ih nema.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1143 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 21/08/2020 : 16:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Sve je bolje umjesto onih tekstova, sve.
LU je npr. mogao izdavati Almanahe bez njih s istom cijenom, ne da ne bi bila manja prodaja, nego možda i veća.
Slično je i s onim dodacima u Bleku i MR-u. Ja bih platio više da ih nema.

Svaka ti je na mjestu.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17841 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/08/2020 : 20:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sta je superbook dd
Imam desetak brojeva ali nisam nikad razmisljao
Unutra su almanasi? Kratke price?
Sta jos ima li giganata i specijala?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11897 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/08/2020 : 20:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Sta je superbook dd

Ima sve to.
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
926 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 21/08/2020 : 20:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta je superbook dd

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32603
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17841 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/08/2020 : 21:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Da...hvala...znaci sjecam se da sam stopirao zbog duplanja...a sada se rjesavam almanaha nerviraju me i giganata...a imam 15ak superbooka svidja mi se format mozda nastavim

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17841 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/08/2020 : 21:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Iiii sad vidim da sam promasio topik

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11897 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/08/2020 : 02:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iiii sad vidim da sam promasio topik

I meni vise odgovara Superbuk, nekako mi je lakse da na jednom mestu imam sve te epizode van redovne serije objedinjene na takav nacin. Plus imaju one kratke mondadorijeve dodatke objavljene po casopisima koji su kao epilozi specijala, imaju i neke druge kratke price iz casopisa i lep predgovor od VCa. I Villine naslovne strane su mi dobre.

Edited by - going going on 22/08/2020 02:35:55
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 22/08/2020 : 03:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11625 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/08/2020 : 14:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7776 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 24/08/2020 : 15:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
hajmo prognoze, sta bi moglo biti u iducem broju..
moja prognoza je mister no almanah + cjelovita epizoda sudije beana..

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 24/08/2020 : 15:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

moja prognoza je mister no almanah + cjelovita epizoda sudije beana..

zagor Vs marti misterija team up
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17179 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/08/2020 : 15:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogao bi biti Teks.

U broju 25 su Priče iz baze Drugdje.

A tu priču iz redovne serije Martija Misterije očekujem tamo u februaru.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/08/2020 : 16:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Nedavno sam gledao video od Prelistavanja gdje se spominje da je prvi dio ZS 22 zapravo DD: Dolazi Dampir.
Da li se to mora pročitati ili je priča OK i bez tog dijela?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 24/08/2020 16:54:34
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/08/2020 : 16:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mogao bi biti Teks.

Podrska!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17179 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/08/2020 : 17:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Nedavno sam gledao video od Prelistavanja gdje se spominje da je prvi dio ZS 22 zapravo DD: Dolazi Dampir.
Da li se to mora pročitati ili je priča OK i bez tog dijela?

Mora se pročitati. Ja nemam još ZS 22, pa nisam htio da čitam samo taj prvi dio.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17841 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2020 : 17:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Prvi je odlican
Drugi je sranje

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27130 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/08/2020 : 18:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

quote:

Mogao bi biti Teks.

Podrska!

+1

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 24/08/2020 18:12:04
Go to Top of Page
Page: of 340 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page