forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 349

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/03/2018 : 12:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
i kod vas južina.

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 02/03/2018 : 12:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Ne shvatam. VC je odlucio da ljudima izadje u susret i reprintuje izdanje a sad ti ljudi nijesu zadovoljni. Zbog cega? Sta jos ocete? Dostavu na kucnu adresu?

...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17909 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/03/2018 : 12:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nisam kompleksaš i ne dam marke više nego što košta strip
ne svršavam na nabavljanje rariteta koji su tek izašli

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/03/2018 : 12:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Čekajte, ako će udariti novu turu, reprint, pa gdje je sad problem? Samo da bude dosta komada, jedno 1000 još...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/03/2018 : 12:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Ne shvatam. VC je odlucio da ljudima izadje u susret i reprintuje izdanje a sad ti ljudi nijesu zadovoljni. Zbog cega? Sta jos ocete? Dostavu na kucnu adresu?

Izgleda nije zanimljivo što je tako.

Doduše, meni je cela ta fama oko naslovne prilično nejasna. Zar nije sadržaj bitan ili ja pogrešno sve percepiram?

Go to Top of Page

SPQRoma
Senior Member

Italy
1090 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 02/03/2018 : 12:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno nema problema raditi reprint, niko to nije ni rekao. Normalno da je svima drago, osim onim koji su pomislili da će na stripu zaraditi 10x više. Ali problem je u tome što se obmanjuje čitalačka publika. Znači da se reprint može uraditi, ali neće? Kao što neko napisa, ne postoji način da Bonelli utvrdi koliko je primjeraka štampano. Isto tako, mogu uraditi i reprinte kolekcionarskih izdanja, ali neće. Bolje je da stoje Zagor knjige po 60€, Marti kec 50-60, Tex i Mister No...

HOKA-HEY
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/03/2018 : 12:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Meni samo nije jasna ta pomama oko naslovnica koje rade Kerac, Mikica, Obradović i ko zna ko još?
Svojevremeno kada su bili u njihovim najboljim danima svi su bežali od njihovih naslovnica za Dnevnik i jedva čekali one originalne, a sada kada su ih godine stigle odjednom ispadoše veći majstori od italijanskih crtača.

Razumem ja nostalgiju i da je žuta traka uz originalnu naslovnicu bila bi druga priča ili da spomenuti crtači rade svoje naslovnice za pokoji broj, otprilike u procentu u kojem su radili za Dnevnik, ali ovako da oni crtaju za svaki broj i da tu vlada pomama, e to mi nikako ne ide u glavu.
A ovamo sa druge strane, kada god izađu novi Zagor, Dilan ili Teks u Italiji traže se na naslovnicama dlake u jajetu i šta ne valja, ali zato su naši crtači izgleda najveći majstori u univerzumu (ali crtajući tuđi strip).
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/03/2018 : 13:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
moze naslovicu da crta ko oce, ako unutra ne valja dzaba
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/03/2018 : 13:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je stvarno teško shvatiti, nemoj ni pokušavati
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/03/2018 : 13:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
edit:

SPQRoma i kasper su otišli na hlađenje, ostali - smirite strasti.

Edited by - solar on 02/03/2018 13:59:28
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14655 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/03/2018 : 13:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Znači, opet preokret? Ideja sa ovim izdanjem je super, samo ako će se za svaki broj morati strahovati hoće li se moći nabaviti, onda bolje živjet bez tog "stresa".

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/03/2018 : 13:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Kaspera banujete, a ovog što je za VČ pisao “govnarski potez” i “kakvi glupani” nikom ništa?

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 02/03/2018 : 13:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Doduše, meni je cela ta fama oko naslovne prilično nejasna. Zar nije sadržaj bitan ili ja pogrešno sve percepiram?

Pa očigledno da nije. VČ je i sam bio zatečen potražnjom.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/03/2018 : 13:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Meni samo nije jasna ta pomama oko naslovnica koje rade Kerac, Mikica, Obradović i ko zna ko još?
Svojevremeno kada su bili u njihovim najboljim danima svi su bežali od njihovih naslovnica za Dnevnik i jedva čekali one originalne, a sada kada su ih godine stigle odjednom ispadoše veći majstori od italijanskih crtača.

Razumem ja nostalgiju i da je žuta traka uz originalnu naslovnicu bila bi druga priča ili da spomenuti crtači rade svoje naslovnice za pokoji broj, otprilike u procentu u kojem su radili za Dnevnik, ali ovako da oni crtaju za svaki broj i da tu vlada pomama, e to mi nikako ne ide u glavu.
A ovamo sa druge strane, kada god izađu novi Zagor, Dilan ili Teks u Italiji traže se na naslovnicama dlake u jajetu i šta ne valja, ali zato su naši crtači izgleda najveći majstori u univerzumu (ali crtajući tuđi strip).

+1

Da, stvarno mi nije jasna fama oko ovog izdanja. Zamislite da je sve isto, ali da nema te žute trakice... Zar je ta žuta trakica toliko moćna?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/03/2018 : 14:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da, stvarno mi nije jasna fama oko ovog izdanja. Zamislite da je sve isto, ali da nema te žute trakice... Zar je ta žuta trakica toliko moćna?

Jest.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/03/2018 : 14:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Jest.

Da. Jest. Koliko god ja zelio da nije...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17909 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/03/2018 : 14:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Jest.

imam možda nekoliko ZS izdanja negdje ne znam ni gdje nisam ih čitao destljećima a meni je ovo moćno izdanje
i kupiću ga kad naletim

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/03/2018 : 14:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

He, he. Pala mi je napamet jedna anegdota o Alan Fordu u osamdesetima... kad je jedan tip rekao, "otkako su ovi nasi poceli crtati Alana, vise nista ne valja"...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 02/03/2018 : 15:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Možda VČ uvidi kakva je histerija nastala oko žute trake pa 29 marta od broja dva umesto one regularne na kioske krene ipak žuta traka...

Eh pusti snovi...
Go to Top of Page

Kontrast 2
Senior Member

2328 Posts

Member since 12/09/2016

Posted - 02/03/2018 : 15:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kontrast 2 a Private Message  Reply with Quote
Kao što rekoh - ne vidim ništa specijalno u žutoj (naročito žutoj) traki.
Ali...
Ako su već hteli da naprave neku sponu sa nekadašnjom ZS, onda su trebali da objave nastavak priče o Teksu, koja je prekinuta prekidom objavljivanja ZS sa brojem 1103.
Dakle - ili 1/1104, ili ponoviti broj 1/1103. ali na pravom broju strana.
Tako bi jednim udarcem ubili više muva:
- dali bi onima, koji svršavaju na žutu traku - tu istu žutu traku;
- objavili bi, faktički, jednu Teks OP - što su čitaoci tražili;
- napravili logičnu i realnu sponu sa starom edicijom, a
- istovremeno započeli svoju novu ediciju.

I vuk sit - i ovce na broju.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2018 : 15:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Užas.
Ovo inače pišem kao vjeran kupac VČ izdanja i kao osoba koja im u deset godina nije uputila niti jednu kritiku. Ali sad...

Mislim da nije nikakva krivnja u SNK nego isključivo u izdavaču jer:

a)dosad su uvijek bez problema naručivali stripove i nije bilo nikakvih problema tipa "nemojte zvati njega, zovite mene"

b) Isto se desilo i još jednoj striparnici.
ovo je krajnji amaterizam koji prelazi i u podvalu, a ta podvala onda prelazi u neistinu kojom se tvrdi da je netko drugi kriv.
Ja sam izrazito ljut zbog ovakve neprofesionalnosti jedne firme i to firme koja postoji već deset godina. Ako im se u početku i moglo progledati kroz prste zbog mana poput manjaka slova u kolekcionarskim izdanjima, različite visine istih, a da ne govorimo da im procuri glavna exkluziva...Ajde to se još moglo pripisati neznanju (da ne kažem amaterizmu) ali napraviti ovakvu grešku nakon deset godina postojanja i onda još okrivljavati druge...Užas.

I, osim toga, mi smo svi ovdje strip fanatici. Ovo će onda biti,khm drugo izdanje prvog broja? A možda je nekim kolekcionarima bitnje ipak da imaju prvo?Ma ne, imati ću drugo izdanje prvog broja, to je sve ista stvar, ne?
Čestitam, uvdje ste ispali gori od Dnevnika. Prvo izdanje Zlatne serije je imalo gomilu mana, strip na naslovnici uopće nije pripadao tome junaku, Texova priča je bila isjeckana...

Ali bar se mogla nabaviti i u Zagrebu i u Ljubljani, za razliku od vaše.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2018 : 15:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nostalgija je ovdje izrazito bitna, to je valjda svima jasno.
Ili da prevedem na AF riječnik:Zašto netko tko ima npr. sve KLASIK epizode, onda još te skuplja i u superstrip ediciji? Što će mu ta edicija ako je KLASIK jeftiniji i dostupniji.
Ili zašto netko kupuje LMS 4 Zagora za 1000 eura kada tu epizodu može nabaviti za 5 eura?
Nostalgija/Želja da imaš nešto što nisi imao kao klinac...

Dobro je ako će biti reprinta i ajde da barem na taj način dobijemo ovaj broj ali ipak, moglo je sve to puno bolje ispasti.

Nego stvarno - hoće na tom izdanju pisati "drugo izdanje" ili će biti indentično?

Ma znam, ne zna se još ništa...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2018 : 15:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

quote:

Pa očigledno da nije. VČ je i sam bio zatečen potražnjom.

Biti zatečen potražnjom kod ovakvog izdanja je kao kad je zimska služba zatečena snijegom u prosincu.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 02/03/2018 : 15:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Sta je to zuta traka, jel se to stavlja u kosu, pustija sam nesto duzu, ono ka ivan santini iz sm caena trenutno, ali vise volim crne trake

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 02/03/2018 : 16:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ma to je samo prica, ili ti ga, marketing...znaju oni u vc da ce ovo planuti, i da ce se stvoriti zbrka...znaju to i ove striparnice koje su kao ''ostale'' bez svojih primjeraka i onda sad kao prozivaju vc..znaju to ova 2-3 placenika sta vrijedjaju po forumu, sve je to u cilju da se proda sto vise primjeraka...sad ce se to odjednom pojaviti jos par hiljada primjeraka, tek ce sad da se proda hrpa stripova..
Go to Top of Page
Page: of 349 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000