Author |
Topic  |
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/03/2018 : 09:12:01
|
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by jaki
Aleksa vrati se kući! Ko malo više prati strip čuo je i čitao njegove stripove ali naslovnica je u rangu yu zs naslovnica .Možda namjerno?:)
Ne bih se složio. Evo, samo upiši u tražilicu njegovo ime na stripovi.com pa ćeš vidjeti koliko je puta spomenut u ovih preko 15 godina koliko postoji forum. Ja osobno čitam jako puno izvan Bonelli svijeta, imam sigurno u 10% najvećih kolekcija na ovom forumu. I eto, promaknulo mi je ....
Dobar t.j. predobar je Gajic crtac. Ja imam sve sto je objavio u Srbiji. Zna se itekako za njega. Cudno mi je da se ne zna, posto je stvarno crtacka velicina. Jedino ako ti ne odgovara tematika, onda je to druga stvar. Sf ti mozda ne lezi. Ali Bic bozji i Tehnotize su sve samo ne losi stripovi. Sta ja znam, probaj mozda ti se i svidi. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
Posted - 25/03/2018 : 09:17:39
|
quote: Originally posted by zovko
quote: Originally posted by drogsy A što je onda tek Ferrijeva originalna? Jer taman da si i totalni analfabet bez ikakvih kritičkih sposobnosti možeš skonatati da je gora od ove alternativne.
Nikad mi nije bila jasna ta opčinjenost Ferijem. Meni crta na nivou osnovne škole.
Uh, takvo sto govoriti a ostati nerazapet od ostalih forumasa je stvarno cudno. Ljudima je Ferri svetinja. A to sto i ja mislim da ima masu gresaka, na pola naslovnica, jbg koga briga... |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 25/03/2018 : 14:20:43
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by jaki
Aleksa vrati se kući! Ko malo više prati strip čuo je i čitao njegove stripove ali naslovnica je u rangu yu zs naslovnica .Možda namjerno?:)
Ne bih se složio. Evo, samo upiši u tražilicu njegovo ime na stripovi.com pa ćeš vidjeti koliko je puta spomenut u ovih preko 15 godina koliko postoji forum. Ja osobno čitam jako puno izvan Bonelli svijeta, imam sigurno u 10% najvećih kolekcija na ovom forumu. I eto, promaknulo mi je ....
Dobar t.j. predobar je Gajic crtac. Ja imam sve sto je objavio u Srbiji. Zna se itekako za njega. Cudno mi je da se ne zna, posto je stvarno crtacka velicina. Jedino ako ti ne odgovara tematika, onda je to druga stvar. Sf ti mozda ne lezi. Ali Bic bozji i Tehnotize su sve samo ne losi stripovi. Sta ja znam, probaj mozda ti se i svidi.
Ne mogu objasniti, ali SF u knjigama mogu bez problema čitati, a u stripu nisam neki fan. Ja vjerujem da su to dobri stripovi,ali i Jevgenij Plušenko je jedan od najboljih klizača na ledu pa ga ne bi gledao ni da mi ispod balkona kliže :) |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
Posted - 25/03/2018 : 15:37:30
|
Kazu da su janjeca glava i mozak velika delikatesa. Kao i dzigerica...ne znam, nisam ih nikad probao i nemam namjeru... |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/03/2018 : 16:13:13
|
sve sto si nabrojio DALEEEEEKOOOOO je bolje teleće |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
Edited by - Curunir on 25/03/2018 16:15:47 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
Posted - 25/03/2018 : 16:44:20
|
quote: Originally posted by Curunir
sve sto si nabrojio DALEEEEEKOOOOO je bolje teleće
Kad ne znam. Ne poznajem materiju. Zere mi je to odbojno...a kazu ljudi, ovako kao ti... |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/03/2018 : 17:14:09
|
u redu za mozak, ajde de, gadi ti se, ali jetrica? turbo ukusna s gradela ili na dolce garbo, bez masti, puna bjelancevina i vitamina. jasno, mora biti teleca, nazalost, inace je nakupina otrova. oprostite za skretanje teme. u cilju je zdrave prehrane koja kod stripasa bas nesto i nije na visini |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 25/03/2018 : 17:16:22
|
Ma kakva umjetnička sloboda lol. Ne znam ako sam ikada vidio zdepastijeg i hobitskijeg Zagora. Budući da je Gajić inače genijalan ovu naslovnicu mogu shvatiti jedino kao zajebanciju i sprdačinu na kult koji Zagor uživa na ovim prostorima.
|
Bok, kako si.
|
 |
|
Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 25/03/2018 : 17:47:42
|
Specifikacije Gajićevog Zagora:
Zanimanje: profesionalni bodibilder Visina: 172 cm Težina: 96 kg (sa tendencijom pada) Procenat masti: 15% (sa tendencijom pada) Trenutno: U pripremi za takmičarsku sezonu Trenutno (na naslovnici): Jebe pumu za doručak. Asistent i trener: Čiko Idol: Franco Columbu Poslednji obrok: burek (!sa sirom!) i but od Čika Titule: stostruki (i jedini) prvak Darkwooda u takmičenjima u bodibildingu u svim kategorijama, kao i u powerliftingu. Posebne napomene: Može volu rep diščupa. Omiljena uzrečica: Svih mi bicepsa Darkwooda!
|
|
Edited by - Jocko on 25/03/2018 17:50:01 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14693 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 25/03/2018 : 18:37:22
|
quote: Originally posted by Curunir
u redu za mozak, ajde de, gadi ti se, ali jetrica? turbo ukusna s gradela ili na dolce garbo, bez masti, puna bjelancevina i vitamina. jasno, mora biti teleca, nazalost, inace je nakupina otrova. oprostite za skretanje teme. u cilju je zdrave prehrane koja kod stripasa bas nesto i nije na visini
Teleća svakako, bogata proteinima, najbolje je izrezati na šnicle, ispeći na roštilju i sastrane nasjeckati češnjak i peršin, malo dodati ulja na to, te onda po šniclama to staviti, mi-li-na 
Ivanl, ovo bar moraš zbog nas probat, imaš ćeš zdrav i ukusan obrok a ovo ostalo što si naveo također ne bi probao - dodao bi još i "bijele bubrege" koji neki obožavaju 
quote: Originally posted by Jocko Idol: Franco Columbu
Uff, kako si se samo njega sjetio najbolji Arniev frend iz 70-tih, ali i dan danas. Još imam danas doma dokumentarce Pumping Iron i Total Rebuild 
(oprostite i meni na offu, malo nas je neke zbunila nova naslovnica pa dok "nadođemo" sebi..) |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 25/03/2018 : 20:47:59
|
našao sam talijanski sken bijesa apača, stripa koji bi mogao ići nakon zagora u zs 3. strip ima 88 stranica, tako da nisam baš siguran da će ići cijeli jer bi onda broj 3 imao 200-ak stranica...ako će broj 4 biti mister no ili marti almanah, koji su također na 100-ak stranica, kao i zagor, moguće je da će ga onda objaviti u dva dijela...naravno, ovo sve pod uslovom da je riječ o ovom stripu od sudije beana, ili poznatijem kod nas kao deni i sam...možda i nije boneli, možda je neki domaći strip u pitanju, vidjećemo...
EDIT: ukupno je 5 brojeva izaslo u italiji sudije beana...reprintovan je nekoliko puta: colana del cowboy, colana rodeo, tutto west, if edizioni. kod ova dva zadnja izdanja, epizoda br.3 rio bravo se zove i mercanti d' army. if edizioni je izdao ove epizode u 3 sveske, u trecoj svesci je zadnja epizoda sudije beana i dvije price od junaka alana lebauxa, koji je isao u colani araldo, seriji koja je prethodila kom. marku i ciji su autori isti kao kod sudije beana. |
Edited by - zlatan bihac on 26/03/2018 00:17:52 |
 |
|
nebkv
Starting Member
Serbia
85 Posts
Member since 30/11/2009 |
Posted - 25/03/2018 : 21:19:47
|
A zaboravili ste na jos jednu osobenost Dnevnika i ZS,izbacivanje stranica Mozda VC primeni taj postupak pa uglavi sve,cisto da i taj aspekat bude ukljucen u ono "retro"
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 25/03/2018 : 22:12:30
|
ja se ipak nadam da nece biti izbacivanja stranica, a ako se mora nastaviti neka tradicija iz dnevnika, onda neka to bude ono poznato '' kraj u sledecem broju''. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
Posted - 26/03/2018 : 03:22:35
|
Ako budu epizode u nastavcima, to mi uopce nije drago. U povecanje stranica od broja do broja cisto sumnjam, ali opet sve je moguce. Nagadanja, nagadanja... |
 |
|
fckinfine
Starting Member

Serbia
40 Posts
Member since 18/12/2017 |
Posted - 26/03/2018 : 10:17:50
|
katafakinstrofa. al dobro, i laurenti je na naslovnicama knjiga (koje su stale). ne, "redizajnirane" u sred KOLEKCIONRSKOG izdanja pa stale. tako da... |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7160 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 26/03/2018 : 13:10:29
|
quote: Originally posted by fckinfine
katafakinstrofa. al dobro, i laurenti je na naslovnicama knjiga (koje su stale). ne, "redizajnirane" u sred KOLEKCIONRSKOG izdanja pa stale. tako da...
Zagor knjige nisu stale |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
fckinfine
Starting Member

Serbia
40 Posts
Posted - 26/03/2018 : 13:27:42
|
u teoriji nisu... ali reci mi, ako izlazi jedna godisnje, optimisticno, koliko decenija ce biti potrebno da stigne samo do kapetanove tajne, da ne uzimamo broj 500 do kog je isla republica...ako je kolekcionarsko izdanje, u mali tiraz, i postujes ljude koji kupuju... ovako, nema previse smisla, pocnes nesto sto neces ti sam doziveti da izadje osim ako 120 godina ne dozivis...gomila ljudi je otisla na libellus samo iz tog razloga. dobro, i vec hiljadu puta prezvakanog "redizajniranog" 28og broja... |
 |
|
Kontrast 2
Senior Member

2329 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 26/03/2018 : 14:15:07
|
Taj redizajnirani 28. broj je ipak bolji od one katastrofe od rikni-kantova do tada. Nikad mi neće biti jasno, kako je nekome uopšte pala na pamet takva glupost. Moj problem predstavljaju Laurentijeve škrabotine na naslovnim stranama knjiga, koje sadrže legendarne priče. Tu će, očigledno, radakcija VČ ostati pri svom Laurentiju - i tu se razilazimo.
A, kao što si primetio - ritam izdavanja je katastrofalan. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/03/2018 : 15:02:03
|
Gajićeva naslovnica je vrhunska. Svakako bolja od bilo koje službene Zagorove. A što se tiče Gajićeve poznatosti, normalno mi je da neki nisu čuli za njega, ali isto mi procjene od 90% nisu vjerojatne. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
fckinfine
Starting Member

Serbia
40 Posts
Posted - 26/03/2018 : 15:08:44
|
quote: Originally posted by Kontrast 2
Taj redizajnirani 28. broj je ipak bolji od one katastrofe od rikni-kantova do tada.
ovde se necemo sloziti, izgledaju impresivno na polici, za sve ostalo potpisujem |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/03/2018 : 19:13:57
|
Ma ovo gore su amateri, nigdje pravog oružja (pištolji, uziji...) Biti će bolje pred trafikama |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15863 Posts
|
vronski 3
Senior Member