Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
TrOMISLAWSKI
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 28/02/2018 : 09:21:22
|
Scenarij: Michele Masiero Crtež: Montanari & Grassani Naslovnica: Angelo Stano
![](http://www.graferkon.hr/DDExtra118.jpg) Original #238
06.03.18. u snk 09.03.18. na kioscima
|
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
Edited by - solar on 28/02/2018 13:56:22
|
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/02/2018 : 14:57:12
|
ovo je, koliko se sjecam, jedan od najgorih stripova ikad. neka me slobodno netko ispravi jer su svi ti nastavci zone sumraka ocajni, a sad, mozda sam ovo i pomijesao s necim. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4666 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/02/2018 : 20:49:46
|
da, aj nije los (ne bih rekao odlican ali svakako nije los). ovo je znaci ipak onaj na koji sam mislio. hvala. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Posted - 28/02/2018 : 22:39:07
|
Nije ovo toliko lose koliko je potpuno nepotreban nastavak. Sve sto je imalo da se kaze u vezi s Zonom Sumraka receno je u prvom delu, u Povratku u Zonu Sumraka (genijalan strip) i u Poslednjem coveku na Zemlji. I to je to. Ja sam ovo procitao nedavno, letos, i mada je potpuno bespotrebno bilo mi je u neku ruku zabavno. |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Lucy Liu
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Steampunk1(1).jpg)
Croatia
709 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
markolar
Advanced Member
![](AvatarUpload/8(4).jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 05/11/2019 : 20:49:37
|
A-u! Dobar dio vremena dok sam čitao sam se pokušavao sjetiti drugog nastavka. Skoro sam se iznenadio kad sam vidio svoj komentar. Pri kraju se sve posložio (scenarist nam lijepo prepričao ali uz vlastiti komentar) i dao par rečenica nastavka. Par. Rečenica. nastavka. To je ta epizoda. U gotovo ničemu. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|