Kakvo je ovo čudo, ove Priče iz Darkwooda? Neko posebno izdanje?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Najviše me bode u oči dio o Dragoneru. Čovjek je toćno postavio stvari, sjajan serijal, izvanredni crtaći, a slaba prođa jer se naša publika sporo otvara novitetima... Strašno bi volio da uđe u mjesećni ritam
reče čovek koji još nije nabavio Zekana i Tvrđe
Au, druže, soli na ranu jel? Pamtiš do deveto koleno... jbg... no dobro i ja ću tebi...
Хвала на одговору. Осим Избора, нисам куповао луденсове специјале, па ми ово дође као премијера.Васкршњи празнични дани ће бити добра прилика да прочитам и ово уз Обојени програм 19 и Златну серију 2.
Da. Utiska sam da su konacno poceli obracati paznju na dizajn svojih izdanja. Ovaj Dilan superbuk, Zagor OP i recimo Dilan Majke i ocevi su, po meni, sjajno dizajnirani.
Da. Utiska sam da su konacno poceli obracati paznju na dizajn svojih izdanja. Ovaj Dilan superbuk, Zagor OP i recimo Dilan Majke i ocevi su, po meni, sjajno dizajnirani.
Slazem se. S tim sto mi se kod Superbuka ne svidja ova dodatna plava pri vrhu naslovne strane umesto da cela pozadina bude bela kao sto je i kod Italijana.
Odabrane price su vrhunski redizajnirane. Takodje i Specijal Zagor.
Meni ta plava ne smeta, moguce da bi bilo bolje bez nje, ali svakako nije greska. Razlika izmedju Italijanske naslovnice i ove nase je u tome da je Veseli napravio iskorak na bolje i zadao Italijanima, koji jos uvek robuju zastarelim trendovima, domaci zadatak. :) Sto se tice Zagor Specijala, sve je tu na svom mestu osim Zagorove sekire na hrbatu. Ta sekira je kao forma previse razudjena i trebalo bi je izbegavati.
Prostire se u 5 svezaka, ali iz dve price. Slicno kao treci Kandrax. Prvi deo price crta Ferri i prostire se u jednoj svesci i do polovine druge. Ostatak crta tandem Sedioli Verni. Celu pricu je napisao Burattini.