Od 2003. do 2008., tijekom svog nezaboravnog boravka na serijalu Punisher, scenarist Garth Ennis radio je s nekima od najboljih crtača u svijetu stripa. Fibra vam ponosno predstavlja kolekciju priča koje su zauvijek promijenile svijet Franka Castlea.
U TRGOVCIMA ROBLJEM, prestravljena djevojka po imenu Viorica priča svoju zastrašujuću priču i odjednom se operacija trgovine ljudima – koja otima djevojke i pretvara ih u seksualno roblje – nađe na Punisherovoj meti. Hladnokrvni, bešćutni muškarci, trgovci robljem, protivnici su kakve Punisher do sada još nije sreo. Voljni su ići u rat ne bi li zaštitili ono što im pripada – no tek će sad shvatiti što otići u rat zaista znači.
U BARAKUDI, Punisher putuje u Miami, s namjerom da sredi ekipu korporativnih otimača. Umjesto njih nailazi na čovjeka zvanog Barakuda – brutalnog, krvoločnog monstruma s jednako tako brutalnim smislom za humor. Dosad još niste upoznali nekoga poput Barakude. I nećete ga tako lako zaboraviti.
Punisher 3 • Barakuda • 296 stranica • Kolor • 160 x 240 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Garth Ennis • Crtež Goran Parlov • Leandro Fernandez • Prijevod Robert Solanović • Lektura i redaktura Josip Sršen • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 10.5.2018. • Cijena 180 Kn
Od 2003. do 2008., tijekom svog nezaboravnog boravka na serijalu Punisher, scenarist Garth Ennis radio je s nekima od najboljih crtača u svijetu stripa. Fibra vam ponosno predstavlja kolekciju priča koje su zauvijek promijenile svijet Franka Castlea.
Na pustim zaravnima Afganistana, zemlje koja guta vojske, Frank Castle suočava se sa svojim zakletim neprijateljem, generalom Nikolajem Zakarovim – ČOVJEKOM OD KAMENA. Ni jedan od njih neće stati dok ovaj drugi ne nastrada – no tu je i CIA-in izdajnik, Rawlins, najpodliji tajni operativac od svih. Castle nije bez saveznika, ali ovo je zla, stara zemlja. Kreneš li u rat u Afganistanu – svi će izginuti.
U CRNIM UDOVICAMA, pet mafijaških supruga koje su ostale bez muževa namjerile su učiniti ono što njihovim muževima nije uspjelo – ubiti Punishera. No nisu samo one žedne osvete. Biti u braku s organiziranim kriminalom znači činiti stvari koje bi se radije potisnulo u zaborav – ali prošlost počinje izranjati na površinu, i to u najgorem mogućem obliku.
Punisher 4 • Čovjek od kamena • 320 stranica • Kolor • 160 x 240 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Garth Ennis • Crtež Leandro Fernandez • Lan Medina • Prijevod Robert Solanović • Lektura i redaktura Josip Sršen • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 10.5.2018. • Cijena 180 Kn
Pa svi stripovi imaju taj neki miris teške kemije. Ja sam se već navikao, knjige ne smrde tako intenzivno vj jer se ne koristi toliko tinte kao u stripu.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Jedan nas clan je rekao da nema do mirisa starih romana i novih albuma. Istina da "friski" albumi imaju intezivan miris tiska i teske tinte, ne nuzno uvjek neugodan, ali ishlapi to s vremenon. Knjige nisu podlozne tome, jer imaju samo slova. Koliko se samo tinte potrosi na sve slike u stripovima, stoga i taj intezivan miris. Meni bude kod novih izdanja, ponekad bas ugodan.
Pa svi stripovi imaju taj neki miris teške kemije. Ja sam se već navikao, knjige ne smrde tako intenzivno vj jer se ne koristi toliko tinte kao u stripu.
to je miris duginih boja... knjige su samo crno-bijeli svijet
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Ja ovakav miris nisan "čuja" ni u kom drugom izdanju osim par Fibrinih, a iman doma i stranih i domaćih stripova i knjiga na bacanje.
Prijatelj koji je kupija obe Sage na isto se požalija, nije ih zbog toga ni pročita.
Dobra droga u tih nekoliko stripova. Mada... ishlapi to vremenom. Mozda sam i zbog toga malo pricekao sa citanjem Skalpiranih (iako se cekao komplet) - bojao se da se overdoziram pa 112.
Dobra droga u tih nekoliko stripova. Mada... ishlapi to vremenom. Mozda sam i zbog toga malo pricekao sa citanjem Skalpiranih (iako se cekao komplet) - bojao se da se overdoziram pa 112.
Ne sjecan se da su Skalpirani "mirisali na jos". Ja sam isto sacekao sve knjige za citanje. Ustvari uvjek to napravim, sakupljam do kraja onda na citanje.