Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12594 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/06/2018 : 12:50:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by brni
Mr. Perfect, sicam ga se po onom rucniku sta je uvik nosia sa sobom i baca ga oko sebe, umra je mlad sa 44 godine..
Nije taj, sad sam pogledao.
Ovaj Smrdo je uvijek gubio, nije bio zvijezda. Čini mi se da je uvijek ulazio u ring s punim ustima žderući hamburgere i da je ko fol imao fleke na gaćama, kao usro se malo
Bastion Booger.
To je taj |
Have mercy |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 05/08/2018 : 20:01:57
|
Pre nekoliko dana je preminuo kečer hrvatskog porekla, koji se u WWF-u (i u drugim wrestling udruženjima) predstavljao kao Nikolai Volkoff, rvač iz SSSR-a. https://en.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Volkoff
A evo jednog nastupa, koji je valjda iz 1984. a i ne potpada pod WWF, ali je zanimljiv jer Nikolai peva jugoslovensku himnu, inače je obično pred nastup pevao sovjetsku.
|
Mek Koj nema alternativu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 06/08/2018 : 19:51:42
|
Mda..sjecam se toga.zanimljivo i taj wwf bio je u sluzbi americke propagande..kad je nestao sssr znam da su bili glavni negativci oni sto su glumili kao iracane..cudno zaista da nije bio negativac neki cetnik il ustasa...znam da su posle pokusavali sa likovima sto su glumili teroriste..al to im bas nije proslo..to je bila kap preko koje amer nije mogao da predje |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
|
Topic |
|