Ma, nije to uopće tako loše kao što ljudi pričaju, evo ja radim baš recenziju za Sataniju (originalni broj 5) i uopće nije loš strip, sve je koliko očekuješ od stripa, naravno da ima naivnosti, ali recimo u Sataniji ima toliko dobrih scenarističkih ideja, nije to tak loše!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Meni je dizajn lip a i tu će bit mnoštvo lipih retro naslovnica, pa i u Alan Ford je gori bilo žutog polja pa je lipo izgleda Ja sutra prvo di idem, je kiosk, nemojte se posli kajat
Kad se samo sjetim koliko smo prizivali bilo kakvog dodatnog Texa na kioske, a već sad cjepidlačimo...
Nismo. Nikad. Većina bar nije. Kukali smo za nekakve "odabrane priče", to da, već godinama. Ovo nije NITKO priželjkivao. Teško se može nazvati cjepidlačenjem kad ti ponude dno dna. Sve je jasno, hrabar potez, odlična cijena, nisu imali izbora... sve to stoji. Ali ovo nismo htjeli.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ljudi slikajte sutra hrbat, da vidimo jel ima unutra još jedna naslovnica, zadnju koricu..slikajte za nas koji će u to vrijeme još spavati dok novi Tex osvane na kioscima
Poruka Strip-Agentu i Ludensu, PRESTANITE REIZDAVATI JUNAKE KOJE STE VEĆ IZDAVALI I DAJTE NAM PILOTA OD BROJA 1. VJERUJTE DA BI SE BOLJE PRODAVAO OD OVOGA, ZAGOR ZLATNIH KLASIKA i OSTALIH KLASIK i DIJAMANTNIH SRANJA!
Poruka Strip-Agentu i Ludensu, PRESTANITE REIZDAVATI JUNAKE KOJE STE VEĆ IZDAVALI I DAJTE NAM PILOTA OD BROJA 1. VJERUJTE DA BI SE BOLJE PRODAVAO OD OVOGA, ZAGOR ZLATNIH KLASIKA i OSTALIH KLASIK i DIJAMANTNIH SRANJA!
Ovdje toga neće biti, jer ako je li Libelulesov prijevod, on je iz 2009., dok je taj uzvik u popularnu kulturu ušao nakon 2010. U biti, to je sramota i svojevrsno skandiranje kriminalcu u bijegu