Svaka naslovnica M.Rendzera je materijal za takvo nesto, meni osobno favorit naslovnica broja 18. Nisam jos stigao ni 26 procitat, neka se malo nakupi pa krecemo opet sa citanjem. 54 ep zasad M.Rendzera. Da ga stave mjesecno, to bi bio pun pogodak.
Masimo Rotundo je 1 liga... Dobro da smo tellerovci dobili njega a ne kakvog Mastrtuona...
Mastantuono je jedan od najboljih crtaca naslovnica, ali zavisi na kom junaku radi. Magicnog Vjetra je digao na najveci moguci nivo, dok Bleka recimo, odraduje...
Oko kojeg broja počinju iole ozbiljnije epizode MR? Koje originalne brojeve sadrži ovaj?
Ovo ti je 53 i 54 orginalni broj. Ova izdanja su ti 2u1, znači samo ovaj aktualni broj 27 pomnožiš sa 2 = 54.
A za ozbiljnije epizode, Rakosi je bio nešto o tome pisao, pa ću ga citirat:
Originally posted by RAKOSI4
Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31. Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron ..... Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče.
Oko kojeg broja počinju iole ozbiljnije epizode MR? Koje originalne brojeve sadrži ovaj?
Ovo ti je 53 i 54 orginalni broj. Ova izdanja su ti 2u1, znači samo ovaj aktualni broj 27 pomnožiš sa 2 = 54.
Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31. Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron ..... Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče.
Hvala, zapamtit ću :) Mislim da sam još jednom pitao isto pitanje i dobio odgovor, tako da izvinite na duplanju :D
Hvala, zapamtit ću :) Mislim da sam još jednom pitao isto pitanje i dobio odgovor, tako da izvinite na duplanju :D
+1
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Naslovnice, design, kvaliteta i hrbat od Malog rendžera su full OK. Za razliku od iritantnih Blekovih i iritantne zelene boje hrbta.
Vidim da si totalno "old school", i priznajem da su danasnjom tehnologijom i zeljom izdavaca, knjizice lijepe i oku ugodne. Ali Blek, Kit Teller i ekipa u 2018-toj u nasim godinama...ja sam nedavno Bleka prodao...moram se ophrvat toj nostalgiji...i rijesit se i Zagora i svih balasta i utega mladosti.
Ali Blek, Kit Teller i ekipa u 2018-toj u nasim godinama...ja sam nedavno Bleka prodao...moram se ophrvat toj nostalgiji...i rijesit se i Zagora i svih balasta i utega mladosti.
Ali Blek, Kit Teller i ekipa u 2018-toj u nasim godinama...ja sam nedavno Bleka prodao...moram se ophrvat toj nostalgiji...i rijesit se i Zagora i svih balasta i utega mladosti.
Ako imaš Tellera 1-4 od Ludensa, prodaj meni
toga bi moralo biti baš povoljno u remitendi po kioscima...
Naslovnice, design, kvaliteta i hrbat od Malog rendžera su full OK. Za razliku od iritantnih Blekovih i iritantne zelene boje hrbta.
Vidim da si totalno "old school", i priznajem da su danasnjom tehnologijom i zeljom izdavaca, knjizice lijepe i oku ugodne. Ali Blek, Kit Teller i ekipa u 2018-toj u nasim godinama...ja sam nedavno Bleka prodao...moram se ophrvat toj nostalgiji...i rijesit se i Zagora i svih balasta i utega mladosti.
ti prodao a ja kontam bleka skupljati nakon što sakupim sve od mikija i telera
ti prodao a ja kontam bleka skupljati nakon što sakupim sve od mikija i telera
Prodao. Glanc glancera. Uzeo ih nostalgije radi. Onih par prvih sto sam ponovo procitao, me skroz zatupilo. Kakvo li je to skroz jednostavno stivo. Pa nestalo mjesta na policama i dao za male pare...
toga bi moralo biti baš povoljno u remitendi po kioscima...
Mislim da sam vidio neke i na aukcijama, u remitendi sam vidio najniži broj 5 mislim, ali iskreno nisam njega ni tražio toliko u remitendi koliko recimo Zagora i Bleka. Možda ga baš i ima, pogledat ću usput na kioscima
Neke sam dobio zajedno za Zagor almanasima (slika 1), a Jaki je sad slikao stanje pa vidim da je broj 7 isto aktualan (slika 2) ali u kombinaciji sa Zagor specijalima, znači ima tih nižih brojeva.
Imam inače od VG-a onaj mini komplet 1-9 koji odgovara 1-4 Ludens brojevima, ali bi htio imati kompletno od Ludensa kolekciju.