Author |
Topic |
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1753 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 31/07/2018 : 17:50:44
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by DzekDenijels
quote: Originally posted by Bachy Ja ti orbitrek mogu od srca preporučiti. Vrhunska spravica. Ja sam imao problema sa zglobovima i koljenima i bolilo me je kad sam trčao, međutim kad sam radio na orbitreku bolova nije bilo... Danas se lagano probudim, izorbitrekiram 3-4 km i lagano tuširanje, kava, pa posao... Nikad mi nije bilo žao što smo žena i ja kupili orbitrek.
+1 Identična situacija sa mnom (kolena). Samo smo mi uzeli po nagovoru supruge, jer ona je sportski tip. Sve preporuke za spravu.
Koji model imate? I koliko para?
Mi smo naš orbitrek kupili prije nekih 7-8 godina, bila neka akcija pa smo ga kupili za nekih 1000 kn. Model Energetics. |
Oj, budi svoj! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 31/07/2018 : 18:28:33
|
Super je što nakon toliko godina još radi. Ja bih kupio bilo koji da znam da će toliko trajati... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 31/07/2018 : 18:36:11
|
Stalno na nogama na poslu, ne mogu trčati, za teretanu nemam vremena ni volje, nisam debeo pa ne planiram na dijetu. Trčao sam po 20 km. svaki drugi dan dok sam bio za trčanje. Dakle zanima me baš Orbitrek. Čisto za malo vježbati bez utroška previše vremena kad mi padne na pamet... A žena ima 54 kile (što sam napisao). Zar stvarno mislite da njoj uistinu treba skidanje kila. Orbitrek će biti za mene.
Po meni ti je to bacanje novca. Ne zato što je orbitrek loš već zato što si ti osoba koja je trčala po 20km i to svaki drugi dan. Svaka čast. Plus što kako kažeš na poslu si na nogama i još svaki dan prehodaš 10km. Plus što osim što ga moraš kupiti zauzima dosta prostora. Ali opet, može se spojiti ugodno sa korisnim, pa vježbaš dok gledaš film ili seriju na tv-u, to je dobra kombinacija! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 31/07/2018 : 18:41:50
|
Ništa nije bacanje novaca ako se koristi. Ni stripovi ni orbitrek. Trčao sam prije 20 godina, sada pretrčim 5 km. (polako) pa bride koljena. A mjesta imam jer sam prodao masivnu fotelju. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 31/07/2018 18:42:22 |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 31/07/2018 : 18:46:17
|
I to što kažeš. Onda samo naprijed. I ženi će koristiti ako ne trenira ništa. Moja ga ima kod kuće, ali nije stala na njega godinama.
Jednom si otvarao topic u vezi ping ponga, igraš li što?! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 31/07/2018 : 18:51:04
|
quote: Originally posted by dcopic
I to što kažeš. Onda samo naprijed. I ženi će koristiti ako ne trenira ništa. Moja ga ima kod kuće, ali nije stala na njega godinama.
Jednom si otvarao topic u vezi ping ponga, igraš li što?!
Igrali (brat i ja) 3 godine, došli do razine 3 HR lige. Klub se raspao i kao za inat u isto vrijeme se posvađam sa vlasnikom kuće gdje smo igrali rekreativno. I tu je bio kraj vrlo obećavajuće karijere. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 31/07/2018 : 18:55:35
|
Šteta! Ja igram u sloveniji jednu ligu, zasavsko savinjsku. Treći sam po jačini u klubu, dobar sam! Jedino sam prošlu sezonu malo igrao u ligi, ali treniram redovito. Jako zanimljiv sport kada ga naučiš dobro. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 31/07/2018 : 19:01:26
|
Šteta! Ja igram u sloveniji jednu ligu, zasavsko savinjsku. Treći sam po jačini u klubu, dobar sam! Jedino sam prošlu sezonu malo igrao u ligi, ali treniram redovito. Jako zanimljiv sport kada ga naučiš dobro.
Imao sam prilike baviti se većinom sportova koji su popularni kod nas i stolni tenis mi je najdraži jer ne traži neku nadljudsku spremu. Jest dobro biti u kondiciji, ali može da igrati svatko. Razvio sam odličan topspin forehand i još bolji backhand (što mi je bilo drago jer amateri tu šepaju uglavnom), a mogao sam igrati i pomalo obrambeno iz zezancije (nije moj stil). I onda puče situacija. Srce mi se slomilo. Baš zavidim ljudima koji mogu uživati u stolnom tenisu. |
Edited by - Obi-wan on 31/07/2018 19:02:14 |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2476 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 31/07/2018 : 19:15:24
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
quote: Originally posted by Bachy Ja ti orbitrek mogu od srca preporučiti. Vrhunska spravica. Ja sam imao problema sa zglobovima i koljenima i bolilo me je kad sam trčao, međutim kad sam radio na orbitreku bolova nije bilo... Danas se lagano probudim, izorbitrekiram 3-4 km i lagano tuširanje, kava, pa posao... Nikad mi nije bilo žao što smo žena i ja kupili orbitrek.
+1 Identična situacija sa mnom (kolena). Samo smo mi uzeli po nagovoru supruge, jer ona je sportski tip. Sve preporuke za spravu.
Koji model imate? I koliko para?
Buffalo Elm 1 (King of new age 2000). Kupili ga polovnog pre skoro godinu dana. Bio je oko 80 evra. |
Carpe diem |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 31/07/2018 : 20:16:36
|
Pa zar stvarno nema neki klub u blizini ili netko tko ima stol, a nema suigrače?! Šteta što ne igraš, pogotovo ako si tako dobar. Imamo sličan stil igre. Ja igram također napadački, imam odličan i forehand i backhand, spin naravno. Ove gume koristim već nekoliko godina:
https://revspin.net/rubber/butterfly-tenergy-80-fx.html
Odlične su za napadačku igru, jedino su skupe, jedna je 60€.
Nema tu ništa gdje sam ja a kamoli stolni tenis. Opremu sam pratio, Tenergy je najprofesionalnija guma koja postoji za mene debelo prebrza. Kada sam ja igrao bila je samo T05. Ove kasnije nisam pratio mada fx uglavnom predstavlja mekšu spužvu pa je kontrola bolja, a brzina manja (da li sam u pravu?) Ja sam za razliku od većine koristio kineske gume koje traže malo drugačiji pristup i mogu biti vrlo nezgodne (za protivnika) ako se zna s njima. Bilo sam ovisnik o isprobavanju kineskih guma (uglavnom ništa skupo) sa visokim lukom izbačaja. Moj udarac je bio srednje brz ili čak spor sa ogromnom količinom spina. Sporije gume možeš uredno udarati bez bojazni od prepucavanja stola. Equipment junkie uglavnom, stalno sam nešto mjenjao i isprobavao i to me veselilo. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 31/07/2018 : 21:14:43
|
Nisam toliko stručan za opremu, jer nisam puno mijenjao gume. Držim se istih ako vidim da mi odgovaraju, a volim brze gume. Onda imaš nezgodne udarce, ako imaš jak spin. Jer ako je dobar spin brzina nije presudna. Ja ipak imam možda manji spin od tebe, ali volim jače udariti. Sve su to nijanse. Vidim da puno znaš, šteta što nema nekih klubova blizu tebe. U Sloveniji je to dobro organizirano, a tek u Austriji. Tamo ako si dobar ti plaćaju prevoz i igranje u ligi. Mi u Sloveniji imamo prevoz, ali igramo besplatno. Ali u Austriji se sve plaća, pa tako i ako se želiš učlaniti u klub i igrati moraš također platiti da te netko uči. U Sloveniji je dovoljna samo članarina 60€ godišnje i već će te netko naučiti! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts