Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
emirem
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/09/2022 : 18:53:13
|
Ja lajkam. Cini se ok, vidi se da je ulozeno u dosta ekipe sa poznatih serijala, sminka, fajteri i slicno. Ionako su iz cizme, pa ih nisu daleko trazili. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 22/09/2022 : 20:20:33
|
quote: Originally posted by manhunter
Izgleda poput direct to video film iz devedesetih. Da nije Dampyr, ne znam da li bi se neko od vas osvrnuo na trailer.
Gledaće se, naravno, ali ovo je u nekom rangu Resident evil filmova, ništa više od toga.
Razlika je valjda u očekivanju. Ti si valjda očekivao nešto vise kao hollywoodski blockbuster (iako je budget bio 15 miliona eura, a film nije neka simple drama da može lako dobro izgledati s malim budžetom), a ja sam se nadao samo da ne izgleda sramno i poražavajuće, a srećom meni izgleda bas fino.![](icon_smile_cool.gif) |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25754 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/09/2022 : 20:26:19
|
Ja apsolutno ništa nisam ni očekivao. Smetnuo sam sa uma da se ovo uopšte radi.
Jednostavno sam komentarisao film kao film (po traileru, naravno), nisam uzimao u obzir da li je to rađeno po stripu ili šta već. Film kao film izgleda srednje loše, ništa drugo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
jagodanbg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2922 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
CZdravko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/dyd avatar.jpg)
291 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
plavi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/kindle.gif)
426 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
Qwertz
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 29/10/2022 : 17:46:03
|
Bilo bi fora vidjeti neki Mister No film |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
|
plavi
Junior Member
426 Posts
Posted - 02/11/2022 : 09:34:21
|
Izgleda da se baš nisu usrećili sa Dampirom u Italiji... Evo jednog od naslova sa www.badtaste.it:
"Black Adam" wins in the United States, "Strangeness" dominates in Italy, the "Dampyr" flops
A ovo je lista top 10 od 30.10 sa cinetel.it:
1. HALLOWEEN ENDS (€371.873) 2. BLACK ADAM (296.602) 3. LA STRANEZZA (284.282) 4. SMILE (199.887) 5. AMSTERDAM (103.191) 6. DAMPYR (72.950) 7. IL COLIBRI' (65.730) 8. IL TALENTO... (60.933) 9. IO SONO L'ABISSO (52.271) 10. FALL (44.071) |
Edited by - plavi on 02/11/2022 09:34:48 |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/11/2022 : 10:55:25
|
Nakon što? Dva dana da igra u kinima? Domaći film? Koji, osim što je po strip predlošku (ne baš najpopularnijem), ne nudi ništa novo i uzbudljivo? U pravu si, je flop ali ništa neočekivano. S druge strane, navodno će Sony radit međunarodnu distribuciju, možda tako dođe i do nas iako sumnjam. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
plavi
Junior Member
426 Posts
Posted - 02/11/2022 : 11:00:44
|
Pa, budući da Sony nema svoj sopstveni streaming service, verovatno neće proći previše vremena dok ne stigne na Amazon Prime ili neki drugi. I uspešni filmovi relativno brzo stignu, tako da me ne bi iznenadilo da ovde pričamo o nedeljama, a ne o mesecima... |
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 02/11/2022 : 12:15:42
|
quote: Originally posted by plavi
Pa, budući da Sony nema svoj sopstveni streaming service, verovatno neće proći previše vremena dok ne stigne na Amazon Prime ili neki drugi. I uspešni filmovi relativno brzo stignu, tako da me ne bi iznenadilo da ovde pričamo o nedeljama, a ne o mesecima...
koliko sam vidio, na stream stiže u siječnju |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/11/2022 : 14:06:34
|
Sony bi trebao raditi međunarodnu kino distribuciju. Opet, Dampyr se ne može mjeriti sa jednim Dylanom ili Texom po popularnosti. Da se radi o njihovim filmovi stvar bi bila puno bolja. Jedan Diabolik je u prvom vikendu ima preko 800.000,00€. Zašto su krenuli baš s njim, ne znam. Možda misle da će tako imati najmanju štetu ako propadne. S druge strane, možda tako dobijem lakše jedan surealni Napoleon film. ![](icon_smile.gif) |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 02/11/2022 : 14:44:46
|
Hoće li film biti utemeljen na nekoj od epizoda,ili će biti nešto novo? |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 02/11/2022 : 22:06:24
|
quote: Originally posted by jaki
Po prve dvije.
Nice |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|