Emiliano Mammucari i njegov brat Matteo autori su novog serijala čije vrijeme radnje je smješteno u doba prvih Križarskih ratova kada se rađa pojam džihada. Glavni protagonisti dva su ratnika, jedan je kršćanin a drugi je iz arapskih zemalja a taj susret dvaju mediteranskih svijetova bit će pun avanture i magije. Osim Emiliana Mammucarija u crtačkoj ekipi bit će Alessio Avallone, Matteo Cremona i Pietrantonio Bruno. Serijal će biti u koloru, još uvijek nije poznat broj epizoda, format niti datum izlaska. Nero je dio nove Bonellijeve izdavačke linije Audace, u kojoj autori imaju veliku slobodu i gdje ne vrijede klasična Bonelli "pravila". Serijali pod Audace etiketom mogu obrađivati kontraverzne teme, crtež može sadržavati eksplicitne scene a vizualni stil i raspored vinjeta na tabli nije ograničen.
Btw Solare sta im to tacno znaci za odraslu publiku, previse nasilja,krvi, sexa ili nesto drugo?
Pod Audace etiketom nisu toliko konzervativni, to znači da ako scenarist hoće onda može u priču ubaciti više nasilja, golotinje, također se ne mora držati tradicionalne naracije, rasporeda kadrova itd. Na naslovnici Deadwood Dicka jasno piše "contenuti espliciti" što znači "eksplicitini sadržaji".
Btw Solare sta im to tacno znaci za odraslu publiku, previse nasilja,krvi, sexa ili nesto drugo?
Pod Audace etiketom nisu toliko konzervativni, to znači da ako scenarist hoće onda može u priču ubaciti više nasilja, golotinje, također se ne mora držati tradicionalne naracije, rasporeda kadrova itd. Na naslovnici Deadwood Dicka jasno piše "contenuti espliciti" što znači "eksplicitini sadržaji".
Zasada, i LL u naslovu ima NERO integral 1 Sad me zanima cijena..svaki broj ima 80 strana u boji..procjena s popustom minimum 380kn..psihološku granicu od 400 kn sigurno budu ostavili.
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Jeste prilicno mali broj stranica po broju a ne bas tako jeftino izdanje, ali ipak stvarno izgleda vrhunski, a o crtezu Mamukarija ne treba trositi reci, stvarno sjajno izgleda.👏🏼😉 Ja sam nabavio prva dva broja na italijanskom i stvarno sve pohvale. 😊
Pretpostavljam da će ovo ići po 2 broja u integralu kao i MNO Revolution. Kažu LL-ovci da za sada sigurno idu 3 integrala (ne odjednom naravno jer su vani samo 3 epizode), a vj i više.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...