Da ali Alfonso Font, je sve samo ne Bonelli crtac. Uradio je Texonea na nagovor Bonellija, koji ga je dugo hvatao za tu epizodu. Poslje je radio neke epizode, za svoj gust, a ne kao clan staffa. Isto kao i Hose Ortiz. Oni su tu gosti.
Naravno da su Bonelli crtači, Alfonso Font je stalni dio Tex staffa zadnjih 20 godina, crtao je veliki broj redovnih epizoda plus jedan almanah i maxi. Ortiz je imao još više staža, stalni član Tex staffa je od sredine devedesetih godina pa sve do smrti 2013. godine.
Još nisam uzeo niti jednog redovnog Texa. Ovog bi mogao. Tex je zapravo jedini western kojeg čitam sa guštom. Od Zagora mi je Zagor Klasik dosta. KOd Malog rendžera su mi priče nekako često dobro legle. I jedan i drugi nisu mi, zapravo, ništa posebno, ali su čitljivi. Bleka i Marka pročitam tu i tamo, nostalgije radi, ali ostaje nekakav prazan filing poslije čitanja. Kao da sam pročitao ništa. U mom poslu trebam biti zagrijan za nove tehnologije i novi software, plugInove.. Pratim sve to kao klinac od 20 godina pa mi nekako ta nostalgija prema ZS i LMs, prema westernima, izgleda malo LAME - nešto što je odavno trebalo bit OUT. Magični vjetar bih mogao probati čitati. Sviđa mi se ime jako, a i vidio sam da ga dosta ljudi hvali. Vidjeti ću nakon InterLibera što ću potpuno izbaciti, a što ću početi kupovati i čitati. - Ovog Texa ću uzeti svakako.
crtez nista posebno. pa neka je i Font - nema robovanja autoritetima.
Iako ovo dobro zvuči, ipak kod nekih majstora se ponekad mora zažmiriti na jedno oko. Font, čak onda i kada crta preko klinca, dobar je i uživanje je čitati njegove priče.
Da ali Alfonso Font, je sve samo ne Bonelli crtac. Uradio je Texonea na nagovor Bonellija, koji ga je dugo hvatao za tu epizodu. Poslje je radio neke epizode, za svoj gust, a ne kao clan staffa. Isto kao i Hose Ortiz. Oni su tu gosti.
Naravno da su Bonelli crtači, Alfonso Font je stalni dio Tex staffa zadnjih 20 godina, crtao je veliki broj redovnih epizoda plus jedan almanah i maxi. Ortiz je imao još više staža, stalni član Tex staffa je od sredine devedesetih godina pa sve do smrti 2013. godine.
procitajte prva dva nastavka i nema problema combo, kakav je ovaj andreuci sto ide u ll?
Dobar je, sve te iskrivljene face, voda, ridja zenska uz brdo klisea na sta smo navikli i oguglali = a izgleda da se tome i radujemo. Da ne spojlerisem ovde
Na prvu, crtež me je odbio jako. Nije to Tex na kojeg sam naviknuo u Dnevnikovoj zlatnoj seriji. Bila je tu mala pauza u čitanju. Crtež me na momente podsjeća na Dylan Doga. Kasnije, čitajući ga, priviknuo sam se na crtež i sve mi se više počeo sviđati. Način na koji crta pejsaže, preriju, i travu pogotovo, mi se jako sviđe. Nekad je sličica puna detalja, a nekad ih nema uopće. Sviđa mi se kako balansira sa tim ima-nema. Nikako mi se ne sviđaju lica. I oči pogotovo. Na brojim sličicama oči su potpuno izignorirane. Svi karakteri izgledaju kao da škilje. Divlji zapad vjerojatno je bio zemlja mrkih faca. Takve su sve face x3 u ovom Texu. Nema nikakvih ekspresija na licima. Osim mrkoće. A možda je Tex što se lica tiče zapravo uvijek bio takav samo sam ja to zaboravio. Ali, sve u svemu, prihvatio sam crtež na svoje iznenađenje. Priča je OK. Teks je tu malo u sporednoj ulozi, ali ne smeta uopće. Sve u svemu 80% za ovaj strip.
Ovako dobrog Texa u redovnoj seriji nisam još čitao od "Junaka Teksasa". Boselli je sjajno karakterizirao 2 glavna lika i njihov međusoban odnos. Navijam da u idućem broju bude happy ending, iako imam jak predosjećaj da neće biti tako.
Ovako dobrog Texa u redovnoj seriji nisam još čitao od "Junaka Teksasa". Boselli je sjajno karakterizirao 2 glavna lika i njihov međusoban odnos. Navijam da u idućem broju bude happy ending, iako imam jak predosjećaj da neće biti tako.
nije mi žao što sam ga kupio i jedva čekam nastavak!!!! Odlučio sam stati na stranu Pawnee indijanaca protiv Čejena....sviđa mi se kako su odbranili svoje selo!!! A i nije fer da ih svi napadaju (Sijuksi, Čejeni,....) GO PAWNEE!!!!!!
Ja se ne bih čudio da na kraju obojica poglavica na kraju poginu braneći jedan drugoga od vojske. A što se tiče na čiju sam stao stranu, na stranu Pawneeja, naravno. Inače navijam za slabije.