Bili smo mu za petama, steta sto smo ovako usporeni. Ja osobno kupujem svaku epizodu od VC-a, jer ne mogu izdrzati da ne procitam "friske" epizode. A koliko sam puta molio Bernija da ubrza Dylana. Ma dobro I da izlazi, dosta mi se samo sjetiti Alan Forda...
Pa, je li Dylan uopce ikako u ovom modernom dobu kupio tu prokletinju zvana mobitel ili jos uvijek ubacuje novcic u govornice ili uletava u kafice za hitan poziv Blochu?
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
bjezi debelo... ali unatrag. nema nista goreg od po definiciji i premisi dobra stripa kad je loš. nema snagu biti treš, nema ništa. davno je to Sclavi trebao zakljucati, no nije pa smo tu gdje jesmo. nadao sam se da ce ova mala revolucija donijeti bar dasak stare slave, izgledalo je da ce nesto biti, pocelo je nelose, ali opet nista. dosadno, lose, jadno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Istina Curunir . Nije to više oni DD , u principu to više i ne kupujem ,nekad prelistam na kiosku, kupim svake prijestupne godine ali jednostavno nije To to. Međutim s nestrpljenjem očekujem reprint tog izdanja na kioske
Pa normalno da nije Dylan vise sto je bio. Kako to i ocekivati nakon svih tih desetljeca? Koliko sam vec to puta ponovio, svi Bonelli mastodonti prezvakavaju sami sebe. Ideje su odavno presahle... Pa pogledajte Zagora i Texa, brate ja ne znam za dosadnije stivo, bas zato ,zbog duge tradicije. Dylan je bar po ideji, njegovoj funkciji/nefunkciji u ovom i ovakvom svijetu bar drugaciji i zanimljiviji, zivotniji... A sto se tice ove male 'revolucije' u Dylanovoj redakciji, pa to nije uopce lose. Pomalo, ostaje da se vidi, pa imamo tek desetak brojeva na nasim prostorima, osim ako niste citali taljane, ja nisam...
Pa normalno da nije Dylan vise sto je bio. Kako to i ocekivati nakon svih tih desetljeca? Koliko sam vec to puta ponovio, svi Bonelli mastodonti prezvakavaju sami sebe. Ideje su odavno presahle... Pa pogledajte Zagora i Texa, brate ja ne znam za dosadnije stivo, bas zato ,zbog duge tradicije. Dylan je bar po ideji, njegovoj funkciji/nefunkciji u ovom i ovakvom svijetu bar drugaciji i zanimljiviji, zivotniji... A sto se tice ove male 'revolucije' u Dylanovoj redakciji, pa to nije uopce lose. Pomalo, ostaje da se vidi, pa imamo tek desetak brojeva na nasim prostorima, osim ako niste citali taljane, ja nisam...
To je razlog da se radujem reprintima. Zadnje vrime je to Tex klasik , Zagor Zlatni klasik .
To je razlog da se radujem reprintima. Zadnje vrime je to Tex klasik , Zagor Zlatni klasik .
Nego cekaj nisan ovo skuzija...sta ce izlazit ponovo reprinti Dylana? Bernard ti je reka?