forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 31/10/2018 : 09:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

Iskreno se nadam da ce se suradnja Bernarda i Markosa nastaviti i u buducnosti.

To može donijeti samo puno toga dobrog. Pogotovo u ovakvom paketu.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1797 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 31/10/2018 : 09:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grabb

quote:

Odličnog, rekao bih!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/10/2018 : 09:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:
Originally posted by vronski 3

I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka!

Druga dobra vest danas.

Klasična patka žute štampe...

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16744 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/10/2018 : 09:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

quote:

quote:

Odličnog, rekao bih!

za nova kiosk izdanja

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/10/2018 : 09:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

idi dok si mlad
da ne bi bilo unijacenja :D

Hehehe! Nije mnogo simpatičan ovaj Zeljko, ali ovo je vrhunska fora
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 31/10/2018 : 10:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Pas mater....imam kompet u kombinaciji LMS+STRIP AGENT+FIBRA, pa sam skoro umro kad je DARKWOOD krenuo sa svojim Kenom......ali ovo sad......šta da radim????? Marko wtf???? Želi li netko kupiti prvih 5 Kena od Darkwooda.....nečitani još :)

U svakom slučaju, svaka čast dečki

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/10/2018 : 10:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mislis System?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/10/2018 : 10:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Dobro je da postoje oba izdanja pa ko voli nek izvoli. Ja imam svih šest Darkvudovih i nastaviću da kupujem jer mi se sviða. Ali da nemam, kupio bih ovo. Fibrin prevod je odličan. Nema šanse da ga neko ne razume ili da mu smeta.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 31/10/2018 : 10:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Mislis System?

Da naravno

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2018 : 10:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
hrvatizacija ken parkera :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 31/10/2018 : 10:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Kioskizacija, prije bih rekao ;)
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 31/10/2018 : 10:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

naravno, treba ga izvući iz okvira ovog foruma, CRŠ-a, Interlibera ili sličnog specijaliziranog "okvira" i ponuditi širokim masama.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."

Edited by - nenno on 31/10/2018 10:57:17
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 31/10/2018 : 10:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Osobno nemam problema sa miješanjem izdanja. Recimo imam Thorgala od Belog puta, a onda je nakon višegodišnje pauze Libellus pokrenuo svoje izdanje pa sam kupio od njih sva izdanja osim onih koja se preklapaju sa Belim putem.

Ili imam Sandmana isto od Belog puta, pa sam nastavio sa Fibrinim. Da, ljepše izgleda kada je sve isto izdanje, ali čemu da dupliram stripove kada ih ima toliko koje želim imati.

Koliko god da mi dobro izgleda Fibrin Inkalov svijet, imam od Systema Inkala i Prije Inkala, od Belog puta Metabarone, a ostalo (Poslije Inkala i Tehnoočeve) od Fibre.

Jedino sam napravio izuzetak gdje imam 5 SC Živih mrtvaca od Darkwooda, ali umjesto da nastavim s njima, kupio sam kompletno sve od Fibre.

Da nema toliko zanimljivih stripova koji stalno izlaze, možda bih i sam počeo duplirati, ali ovako mi nema smisla. No to sam samo ja.

Btw, iako ću kupovati Kena kao znak podrške, ipak volio bih da se izdaju nešto uvjetno rečeno novija izdanja. Ken je star, koliko ono, 40 godina? Žao mi je što je ovdje većinom nostalgičarska ekipa, pa da recimo imamo Dampyra, Dragonera.. Uživao sam u Gei, Caravanu, Siročadi. Za Nathana recimo znam da ću ga ispratiti do određenog broja kod LL, ali da se izdaje u znatno jeftinijem kiosk izdanju, vjerojatno bih ga i dalje pratio.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 31/10/2018 : 11:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!

Nije bas bez razloga.

Odmah si utripovao neke teorije zavere prema Darkwoodu.

Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!

Ajde vronski 3, za razliku od tvojih predhodnika vronskog, 1 i 2, koji su na neki način bili čudni i nedefiisani, ti si čak postao i simpatičan, ali mislim da si malo preterao ovo u vezi Kena DW i Marka, ali u svakom slučaju dobro je što si promenio odluku i nisi napustio forum, pa možemo i dalje da pratimo tvoje vrgolije...

PS. ipak mislim da imaš bolje informacije u vezi Magičnog...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 31/10/2018 : 11:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Dobro je da postoje oba izdanja pa ko voli nek izvoli. Ja imam svih šest Darkvudovih i nastaviću da kupujem jer mi se sviða. Ali da nemam, kupio bih ovo. Fibrin prevod je odličan. Nema šanse da ga neko ne razume ili da mu smeta.

Evo glas razuma... taj sam zato ću kupovati SA...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 11:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!

Nije bas bez razloga.

Odmah si utripovao neke teorije zavere prema Darkwoodu.

Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!

Ajde vronski 3, za razliku od tvojih predhodnika vronskog, 1 i 2, koji su na neki način bili čudni i nedefiisani, ti si čak postao i simpatičan, ali mislim da si malo preterao ovo u vezi Kena DW i Marka, ali u svakom slučaju dobro je što si promenio odluku i nisi napustio forum, pa možemo i dalje da pratimo tvoje vrgolije...

PS. ipak mislim da imaš bolje informacije u vezi Magičnog...

Vratiti se na;smrdljivi forum, pun hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka...
Zanimljiva su ta vrednovanja.
I malo off topic, ali slicno i za mene bitno.
Meni je recimo, na ultimativnom Alan Ford topicu 24 sata kazne,dodijeljeno zbog pristojnog,europskog repliciranja, sa jednom slicnom osobom...
A nek iscitaju i provjere moj 'history' da li sam ikad prekrsio jasno definirana pravila sitea.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 31/10/2018 : 11:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Ma vjerojatno ću nastaviti i sa DW, istovremeno kupujući ovo izdanje. Dragi dnevniče, pretvaram li se u Tellera?!
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 31/10/2018 : 11:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Ja isto imam svih 6 HC od darkvuda i nastavljam sa kupovinom,ali ću isto tako uzeti i SA.Uvek je dobro imati što veći izbor, pa kome se šta sviđa neka uzima.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 11:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

quote:

naravno, treba ga izvući iz okvira ovog foruma, CRŠ-a, Interlibera ili sličnog specijaliziranog "okvira" i ponuditi širokim masama.....

Prekasno je da se mladi i siroke mase uhvate ovog prekrasnog stripa. Drugo je vrijeme. Mozda samo poneko na ubjedivanje kakve starije glave. Tko zna, zna... samo profilirana stara stripovska publika, bojim se. Ali tko zna, daj boze da grijesim. Prvi bi volio da se 'narod' upozna sa svom ovom dusevnoscu, u serijalu,u ova sugava vremena.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2018 : 11:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima
to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju

jbg osnovni problem je što se razumijemo bez uporabe vokabularnika stranih riječi...iz toga dolazi činjenica da mnogo više boli preuzimanje alan forda... ili u ovom slučaju kena nego u slučaju makedonskog ili slovenačkog

koliku ken ima tradiciju u srbiji?
a koliku alan ford u hrvatskoj
i koja je razlika u izdatim brojevima???

i zašto je ono s alanom predastavljeno kao dobro
a ovo s kenom je dočekano na nož ako je riječ o dvije države i dva razlitita jezika
mogao bih vako satima pisati... pun mi je kufer političke korektnosti :D
2018. je na izmaku a neki ljudi žive u okovima 1978.

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2018 : 11:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

kioskizacija kroatizacije :D

vidiš kako je sve realtivno
strip na kiosku je dobra stvar... ALI AKO nije u pitanju hrvatski izdavač na uštrb niskotiražnika iz srbije

kako na površinu isplivaju neke stvari kad se skinu bijele rukavice

meni je žao darkvud izdanja... ali u kapitalizmu nema sentimenata
misli li iko na moj novčanik?
sumnjam
osim
u ovom slučaju kiosk izdanja kena

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 11:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivanl

on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima
to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju

jbg osnovni problem je što se razumijemo bez uporabe vokabularnika stranih riječi...iz toga dolazi činjenica da mnogo više boli preuzimanje alan forda... ili u ovom slučaju kena nego u slučaju makedonskog ili slovenačkog

koliku ken ima tradiciju u srbiji?
a koliku alan ford u hrvatskoj
i koja je razlika u izdatim brojevima???

i zašto je ono s alanom predastavljeno kao dobro
a ovo s kenom je dočekano na nož ako je riječ o dvije države i dva razlitita jezika
mogao bih vako satima pisati... pun mi je kufer političke korektnosti :D
2018. je na izmaku a neki ljudi žive u okovima 1978.

Dobro zboris Zeljko,ovaj put. Ali postavlja se pitanje zasto itko dolazi negdje, gdje mu i ako mu smeta? Ja ne idem na mjesta, koja ne volim ili mi smetaju...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2018 : 12:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
s.com je jednostavno najbolji i tu nema priče
ostalo je sve politika

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 12:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

s.com je jednostavno najbolji i tu nema priče
ostalo je sve politika

To za stripove.com sigurno. I opet se slazemo. Ja osobno, nemam nijednu drustvemu mrezu i ne namjeravam ih nikada imati, a na stripove com ako ne 'navratim', uhvati me panika. Nekidan nestalo internet veze u australskom bespucu, pustopoljine Wheatstonea, kraj Barrow islanda, a kad se vratila, nisam mogao otvoriti ovaj site. Poludio. Sad je sve okej, i prva vijest, dosao kiosk Ken. Ludilo. A vis' i dobro zvuci ovo, 'kiosk Ken'.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 31/10/2018 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Zaista ne želim da zvučim neskromno ali ovaj forum bez mene ne bi bio isti, to je poenta cele priče!

Zato nisam otišao.

A Hrvate ne mrzim, ne mrzim nijedan narod, imam nekoliko jako dobrih prijatelja u Hrvatskoj, uvek ću biti samo protiv pojedinaca koji se oglašavaju u ime celog naroda, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji i bilo gde na svetu jer svuda ima i žita i kukolja, nigde ne raste samo cveće!

Edited by - vronski 3 on 31/10/2018 12:19:40
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000