forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 18/11/2018 : 18:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
@Vukozec, Hvala na fotki

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/11/2018 : 18:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Jedan kolega ga kupio na IL-u, nov novcat i evo kako je napisao:

quote:
Odlican projekt, al izgleda ne bas kvalitetna izrada. Na pola citanja mi se vec pocela odlipljivati zadnja korica, ono wtf

nadam se da je ovo izuzetak, a ne pravilo

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 18/11/2018 : 18:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Ništa se ne odljepljuje zaboga, zar vi vjerujete u sve što čitate na forumu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17109 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/11/2018 : 18:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I molim vas, koji se to kiosk strip rasprodao da nije dolazio kao remitenda?
Bit će tako i sa Kenom...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/11/2018 : 18:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by Obi-wan

Stvarno sjajno izgleda.
Nitko sretniji od mene što je ovo izašlo.
Kada se samo sjetim koliko sam na svoje želje dobio:
- ne može
- ti si lud
- tko će to kupovati
- ne treba nam
- kupi HC

I eto izašlo i čini se da su ljudi zainteresirani. Bar ljudi sa foruma. Znam da to nije neka garancija uspjeha jer nas je relativno malo, ali držimo palčeve.

Inače, kada sam postavio poll da li bi se kupovalo, 223 čovjeka je reklo da bi kupovalo. Držim vas za riječ, nemojte da netko nije kupio.
Ja ću kupiti 2-3 radi podrške...

Ja ipak neću dva tri primjerka!

Moraš!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/11/2018 : 20:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje..
Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/11/2018 : 20:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ne tuguj, Ono Fibra ti garantira kvalitetan prijevod. Meni je baš drago zbog toga...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/11/2018 : 20:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
A i da nema Fibre, pitaj boga jel bi ovo i doživjelo kiosk izdanje, tako da svaka im čast, Marku i Bernardu

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17109 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/11/2018 : 21:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Tandem snova, očekujemo još pilota na ovaj način uskoro i dižemo im spomenik :)
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/11/2018 : 21:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.

Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.

Taylor.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 18/11/2018 : 22:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

quote:

Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.

Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.

Pa čekaj malo, čovjek je već 10 (deset!) godina konzistentan. Zašto bi sad prestao?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/11/2018 : 22:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
10 najtezih godina zajedno

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5141 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/11/2018 : 23:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Za 10 godina ide prigodna jubilarna nagrada

Bar po jedan primjerak SA Ken Parkera
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/11/2018 : 02:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Za deset godina minulog rada, 10 samo dobrih stripova za nagradu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 05:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam...
Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru...
Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje..
Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta..
Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....

Edited by - teller on 19/11/2018 05:15:41
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 19/11/2018 : 06:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam...
Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru...
Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta..
Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....

Ovo čak i kao šala, i nevezano za Fibru, zvuči jezivo. Nemoj ovo javno da izgovoriš, misliće da nisi svoj

Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 19/11/2018 : 06:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Šta ste se okomili na tellera? Pod broj jedan- čovjek se šali, pod broj dva- fibra je vrućica, dakle zarazna je
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 07:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

Šta ste se okomili na tellera? Pod broj jedan- čovjek se šali, pod broj dva- fibra je vrućica, dakle zarazna je

trebam jos nesto dodat?

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/11/2018 : 09:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....[;)

Isprika, kad se ti ispricas Markosu (Fibri). Sala gore dole. Bez zamjere telleru, znam da si dobar decko, ali sve ima svoje granice. Ti si ih vec davno presao. Ja ne volim Mikija, Bleka, Marka itd. ali jel pljujem po njima?

Cak stovise, jedva cekam nabatiti ove poslednje Rendzere.

Taylor.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/11/2018 : 10:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Telleru, nosis li ti Andole, vitamin C, Aspirine...kad prolazis kraj Fibrinih knjiga?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/11/2018 : 11:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

I molim vas, koji se to kiosk strip rasprodao da nije dolazio kao remitenda?
Bit će tako i sa Kenom...

Vrlo lijepo primijećeno.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 11:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....[;)

Isprika, kad se ti ispricas Markosu (Fibri). Sala gore dole. Bez zamjere telleru, znam da si dobar decko, ali sve ima svoje granice. Ti si ih vec davno presao. Ja ne volim Mikija, Bleka, Marka itd. ali jel pljujem po njima?

Cak stovise, jedva cekam nabatiti ove poslednje Rendzere.

sve ok...ponekad probam bit ironican i sarkastican pa mi ne uspjeva najbolje uvijek..
Bilo je zamisljeno ko losa sala..tako je i izpalo...
Poklon za nabavku Tellera..obecam da cu i ja uzeti jos ponesto od Fibre...ako ne bar redovno Ken kiosk izdanje...
Premalo nas je da bi ratovali ni bezveze..Markosu kapa dole i moj prkos nije namjenjen njemu i Fibri vec ponekad malo agresovnijem nastupu na forumu koji je i njegov pa mozda ima i pravo...
Kad uhvatim vise vremena navratim i na koje druzenje forumada i stripasa pa popijemo pokoju kavicu i zakopamo vec jednom zauvjek tu ratnu sjekiru....
U zivotu nisam imao i nadam se da tako ostane nijednog neprijatelja pa zasto bi ga imao na forumu nas koji volimo stripove...ponekad prcam..lupnem...salim se..cinican sam...bezobrazan...ali nisam los..da me nema bilo bi vam dosadno..pogotovo kad je baniran vronski ili 1Euro ne uleti sa nekom idejom
..pozdrav prijatelju.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/11/2018 : 13:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by ivan_micic

Dali je ovo na kioscima izašlo?

na žalost neče doči na kioske

koliko sam čuo, rasprodali su čitav tiraž na IL

Aha! Ojro vec trazi izgodovore da ga sada ne bi kupio. A kukako je kukao prije...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/11/2018 : 13:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Telleru, nosis li ti Andole, vitamin C, Aspirine...kad prolazis kraj Fibrinih knjiga?

Ma on to zaobilazi u sirokom luku. Ionako nema nista za njega u toj hali, pa... samo sestica.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/11/2018 : 14:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci.

Taylor.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000