Author |
Topic  |
gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 18/11/2018 : 18:37:29
|
quote: Originally posted by ReemCP
Jedan kolega ga kupio na IL-u, nov novcat i evo kako je napisao:
quote: Odlican projekt, al izgleda ne bas kvalitetna izrada. Na pola citanja mi se vec pocela odlipljivati zadnja korica, ono wtf 
nadam se da je ovo izuzetak, a ne pravilo  |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17109 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/11/2018 : 18:51:10
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by Obi-wan
Stvarno sjajno izgleda. Nitko sretniji od mene što je ovo izašlo. Kada se samo sjetim koliko sam na svoje želje dobio: - ne može - ti si lud - tko će to kupovati - ne treba nam - kupi HC
I eto izašlo i čini se da su ljudi zainteresirani. Bar ljudi sa foruma. Znam da to nije neka garancija uspjeha jer nas je relativno malo, ali držimo palčeve.
Inače, kada sam postavio poll da li bi se kupovalo, 223 čovjeka je reklo da bi kupovalo. Držim vas za riječ, nemojte da netko nije kupio.  Ja ću kupiti 2-3 radi podrške...
Ja ipak neću dva tri primjerka!
Moraš! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/11/2018 : 20:28:02
|
Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje.. Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/11/2018 : 20:47:21
|
quote: Originally posted by teller
Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje.. Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa...
Ne tuguj, Ono Fibra ti garantira kvalitetan prijevod. Meni je baš drago zbog toga... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14517 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 18/11/2018 : 20:50:19
|
A i da nema Fibre, pitaj boga jel bi ovo i doživjelo kiosk izdanje, tako da svaka im čast, Marku i Bernardu  |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17109 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/11/2018 : 21:17:29
|
Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje.. Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa...
Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.
Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.
|
Taylor. |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 18/11/2018 : 22:11:45
|
quote: Originally posted by mike
Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.
Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.
Pa čekaj malo, čovjek je već 10 (deset!) godina konzistentan. Zašto bi sad prestao? |
Go kneel and weep
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5141 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts
Posted - 19/11/2018 : 05:05:27
|
kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam... Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru... Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje.. Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta.. Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 19/11/2018 05:15:41 |
 |
|
Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 19/11/2018 : 06:06:03
|
kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam... Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru... Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje.. Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta.. Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....
Ovo čak i kao šala, i nevezano za Fibru, zvuči jezivo. Nemoj ovo javno da izgovoriš, misliće da nisi svoj  |
|
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts
Posted - 19/11/2018 : 07:34:05
|
quote: Originally posted by Dexters
Šta ste se okomili na tellera? Pod broj jedan- čovjek se šali, pod broj dva- fibra je vrućica, dakle zarazna je 
 trebam jos nesto dodat?
 |
|
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Posted - 19/11/2018 : 09:49:32
|
kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam... Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru... Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje.. Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta.. Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....[;)
Isprika, kad se ti ispricas Markosu (Fibri). Sala gore dole. Bez zamjere telleru, znam da si dobar decko, ali sve ima svoje granice. Ti si ih vec davno presao. Ja ne volim Mikija, Bleka, Marka itd. ali jel pljujem po njima?
Cak stovise, jedva cekam nabatiti ove poslednje Rendzere.
|
Taylor. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 19/11/2018 : 11:40:21
|
quote: Originally posted by velka031
I molim vas, koji se to kiosk strip rasprodao da nije dolazio kao remitenda? Bit će tako i sa Kenom...
Vrlo lijepo primijećeno. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19484 Posts
Posted - 19/11/2018 : 11:59:50
|
kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam... Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru... Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje.. Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta.. Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....[;)
Isprika, kad se ti ispricas Markosu (Fibri). Sala gore dole. Bez zamjere telleru, znam da si dobar decko, ali sve ima svoje granice. Ti si ih vec davno presao. Ja ne volim Mikija, Bleka, Marka itd. ali jel pljujem po njima?
Cak stovise, jedva cekam nabatiti ove poslednje Rendzere.
sve ok...ponekad probam bit ironican i sarkastican pa mi ne uspjeva najbolje uvijek.. Bilo je zamisljeno ko losa sala..tako je i izpalo... Poklon za nabavku Tellera..obecam da cu i ja uzeti jos ponesto od Fibre...ako ne bar redovno Ken kiosk izdanje... Premalo nas je da bi ratovali ni bezveze..Markosu kapa dole i moj prkos nije namjenjen njemu i Fibri vec ponekad malo agresovnijem nastupu na forumu koji je i njegov pa mozda ima i pravo... Kad uhvatim vise vremena navratim i na koje druzenje forumada i stripasa pa popijemo pokoju kavicu i zakopamo vec jednom zauvjek tu ratnu sjekiru.... U zivotu nisam imao i nadam se da tako ostane nijednog neprijatelja pa zasto bi ga imao na forumu nas koji volimo stripove...ponekad prcam..lupnem...salim se..cinican sam...bezobrazan...ali nisam los..da me nema bilo bi vam dosadno..pogotovo kad je baniran vronski ili 1Euro ne uleti sa nekom idejom ..pozdrav prijatelju. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/11/2018 : 13:32:57
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by ivan_micic
Dali je ovo na kioscima izašlo?
na žalost neče doči na kioske
koliko sam čuo, rasprodali su čitav tiraž na IL
Aha! Ojro vec trazi izgodovore da ga sada ne bi kupio. A kukako je kukao prije... 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/11/2018 : 13:36:10
|
quote: Originally posted by ivanl
Telleru, nosis li ti Andole, vitamin C, Aspirine...kad prolazis kraj Fibrinih knjiga?
Ma on to zaobilazi u sirokom luku. Ionako nema nista za njega u toj hali, pa... samo sestica. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Posted - 19/11/2018 : 14:12:22
|
Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci. |
Taylor. |
 |
|
Topic  |
|