forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 19/11/2018 : 15:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message  Reply with Quote
Dali je stigao na kioske?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/11/2018 : 15:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jos ga nema u SNK, a tamo uvjek sve dode prije kioska...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 15:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci.

Ako te neki put zanese kroz Kocevje..javi ovdje..nismo neki velegrad ali bar dobrih kafana imamo...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 15:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci.

Ako te neki put zanese kroz Kocevje..javi ovdje..nismo neki velegrad ali bar dobrih kafana imamo...

šašavi su ti Slovenci!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1847 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/11/2018 : 16:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

šašavi su ti Slovenci!

sve je dobro što se dobro svrši
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1847 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/11/2018 : 16:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje..
Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa...

Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.

Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.

kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam...
Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru...
Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje..
Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta..
Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....

a vjerovatno niti smiješ
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/11/2018 : 16:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ali nije zafrkancija, evo ovo jest primjer civiliziranog ophodenja i izgladivanja stvari, nakon problematike zastupanja drugacijih stavova. To je pravi forum i njegova prava svrha.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 19/11/2018 : 16:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Stigao vam je Parker u Stripovi na kvadrat. Pretpostavljam sutra na kioske diljem lijepe naše
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/11/2018 : 17:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jest. Eno ga u objavi! 👏

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 19/11/2018 : 19:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5142 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/11/2018 : 19:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Konačno je i četvrto (zadnje) izdanje Dick Longa u strip knjižarama
Preporučam svima ovi Štefov strip punog humora uz savršen crtež i kolor.
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

536 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 19/11/2018 : 19:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

ah, da umalo zaboravih - Parker je u ova tri broja ubio 22 čovjeka. nije loše za čovjeka koji je sve samo ne klasičan heroj Divljeg Zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov, blizak običnome čovjeku, sklon pogreškama i priznavanju istih, ironičan, samokritičan, sa unutarnjim borbama, razmišljanjima, sumnjama i vrlinama poput velikodušnosti, dobrote, prijateljstva, odanosti, altruizma, hrabrosti, idealizma, optimizma i samostalnosti. nemojte pizditi, morao sam, ovo je duži popis osobina nego kad je debeli šef nahvalio alana forda, a onda mu ovaj odvratio "ukupno osam, nadam se da ću zapamtiti"

bokte, 22 čovjeka u tri broja, da nije ovaj parker predak spidermana

Edited by - Džedson on 19/11/2018 19:21:45
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11948 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2018 : 19:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Voleo bih da procitam utisak posle par brojeva. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/11/2018 : 19:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kakav crni omnibus, pa nema 700 stranica.

https://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.5c6f8a83dc2346e18d6ea06ae3e4d929.ken-parker-omnibus-1.aspx

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 19/11/2018 : 19:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
22 čovjeka u tri broja? Nije ti to nešto, kladim se da bi ih Tex ubio barem 44- jer se zna služiti s dva revolvera istodobno.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 19/11/2018 : 19:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Jbg, on ima onu staru pušku...
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

536 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 19/11/2018 : 20:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

22 čovjeka u tri broja? Nije ti to nešto, kladim se da bi ih Tex ubio barem 44- jer se zna služiti s dva revolvera istodobno.

tex nije sve samo ne klasični junak divljeg zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov i tko će sad opet pisati svih 22 pridjeva

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2018 : 20:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

ah, da umalo zaboravih - Parker je u ova tri broja ubio 22 čovjeka. nije loše za čovjeka koji je sve samo ne klasičan heroj Divljeg Zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov, blizak običnome čovjeku, sklon pogreškama i priznavanju istih, ironičan, samokritičan, sa unutarnjim borbama, razmišljanjima, sumnjama i vrlinama poput velikodušnosti, dobrote, prijateljstva, odanosti, altruizma, hrabrosti, idealizma, optimizma i samostalnosti. nemojte pizditi, morao sam, ovo je duži popis osobina nego kad je debeli šef nahvalio alana forda, a onda mu ovaj odvratio "ukupno osam, nadam se da ću zapamtiti"

Ja nisam neki preveliki fan Kena Parkera, osobno čak smatram da su kenparkerovci jedini fanboyi koji su još veći od zagorovaca, ali objektivno, Duga Puška je među ponjboljim Bonellijevim "startnim" brojevima, pogotovo kad se uzme u obzir da je nastala u ranim sedamdesetima.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Bosko
New Member

Croatia
152 Posts

Member since 16/11/2018

Posted - 19/11/2018 : 20:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bosko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tex je u klasiku br.1 ubio 27.
Koliko će biti u tri broja, javim kako čitam.
Go to Top of Page

tex ciller
New Member

240 Posts

Member since 15/06/2012

Posted - 19/11/2018 : 20:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex ciller a Private Message  Reply with Quote
Kako izgleda ovo izdanje Kena? Zadovoljni? Kad se uporedi sa DW SC... Impresije? Koja slika? Hvala. :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2018 : 20:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Odlican je Ken..vidjet cete..ne odustajte..odlican do samog kraja...
Volim Texa ali Ken je realisticniji..dobro ubija i on dosta ali takav je i bio zivot na zapadu..ili on ili ti...preporuka.
Price sa divljeg zapada su me pomalo razocarale..mislim da me Parker nece..dosta emotivan strip za razliku od Texa..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 19/11/2018 20:42:28
Go to Top of Page

tex ciller
New Member

240 Posts

Member since 15/06/2012

Posted - 19/11/2018 : 20:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex ciller a Private Message  Reply with Quote
Hvala Telleru, upoznat sam sa likom i djelom dotičnog :) Interesuju me "tehnički detalji" :)
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11948 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2018 : 21:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bosko

quote:

Tex je u klasiku br.1 ubio 27.
Koliko će biti u tri broja, javim kako čitam.

Nije za dzabe Tex Killer.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7133 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 19/11/2018 : 22:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Kolege Džedson i Kerempir, valjalo bi da ostavite ocjene i copy-pasteate ili doradite komentare u recenzije prva tri broja, obogatit ćete taj dio sajta, da date svoj doprinos i neku protutežu onima koji su u serijalu vidjeli idilu već od prvog broja:

http://www.stripovi.com/recenzije/ken-parker-kp-lms-301-duga-puska/123/

loading...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/11/2018 : 22:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:

Prva pogreška – uspoređivanje sa Spidermanom, neusporedivo po bilo čemu.
Druga greška, loš scenarij, pa jednostavnije je reći da ti ne leži realistični pogled na svijet i da strip doživljavaš pogledom jednog Spidermana.
Crtež je jednostavan ali svakako ne žbrljotina.

Ken ili ti legne ili ne, to je to.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000