Author |
Topic  |
JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/11/2018 : 15:38:37
|
quote: Originally posted by mike
Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci.
 Ako te neki put zanese kroz Kocevje..javi ovdje..nismo neki velegrad ali bar dobrih kafana imamo... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/11/2018 : 15:53:08
|
quote: Originally posted by teller
Hvala rendzeru, lijepo si napisao. Nadam se, da se stvarno nekad sretnemo na nekoj kavici. Pozdrav i tebi prijatelju i isprika zbog grubih rijeci.
 Ako te neki put zanese kroz Kocevje..javi ovdje..nismo neki velegrad ali bar dobrih kafana imamo...
šašavi su ti Slovenci! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1847 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/11/2018 : 16:14:47
|
quote: Originally posted by anto
 Ako te neki put zanese kroz Kocevje..javi ovdje..nismo neki velegrad ali bar dobrih kafana imamo...
šašavi su ti Slovenci!

sve je dobro što se dobro svrši  |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1847 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/11/2018 : 16:19:22
|
Ja cu u dva..jedan za kolekciju..jedan za citanje.. Mozda bi i u tri ali ono Fibra me bode u oci pa...
Ovo je prevršilo svaku meru. Oš ti več jednom prestati sa tvojim debilizmima? Nije ti dojadilo več godinama srati po Fibri? Aj bar šuti o stvarima o kojima nemaš pojma. Pročitao nisi ni jednu jedinu.
Znam da zezaš zbog napisa na Parkeru, ali pun mi je kurac tvojeg stalnog podjebavanja. Ma izreži sa korica i stranica jebote.
kaj se ljutis zemljace...nema razloga..bar ti me vec znas i trebao bi znati kad se sprdam... Evo..imam cak kod kuce Dijecu kapitana Granta...istina u drugoj sobi od prave kolekcije da ne siri fibrizam i zarazi mi kolekciju...ali imam Fibru... Volim kad prcam jer kod kod kuce nemam toliko prilike a ni volje.. Izprika uvredenima..to je bila izgleda neuspjela sala..ko neki alan ford minuetta.. Cekam izpriku mike moj..tvoj nacin komunikacije je bio nevredan u mojim ocima renomiranog forumasa....
a vjerovatno niti smiješ  |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 19/11/2018 : 16:23:14
|
Ali nije zafrkancija, evo ovo jest primjer civiliziranog ophodenja i izgladivanja stvari, nakon problematike zastupanja drugacijih stavova. To je pravi forum i njegova prava svrha. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
|
Kerempir
Senior Member

1634 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 19/11/2018 : 19:01:20
|
Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi. |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5142 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 19/11/2018 : 19:09:22
|
Konačno je i četvrto (zadnje) izdanje Dick Longa u strip knjižarama  Preporučam svima ovi Štefov strip punog humora uz savršen crtež i kolor. |
 |
|
Džedson
Average Member

536 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 19/11/2018 : 19:11:15
|
quote: Originally posted by Kerempir
Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.
sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.
ah, da umalo zaboravih - Parker je u ova tri broja ubio 22 čovjeka. nije loše za čovjeka koji je sve samo ne klasičan heroj Divljeg Zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov, blizak običnome čovjeku, sklon pogreškama i priznavanju istih, ironičan, samokritičan, sa unutarnjim borbama, razmišljanjima, sumnjama i vrlinama poput velikodušnosti, dobrote, prijateljstva, odanosti, altruizma, hrabrosti, idealizma, optimizma i samostalnosti. nemojte pizditi, morao sam, ovo je duži popis osobina nego kad je debeli šef nahvalio alana forda, a onda mu ovaj odvratio "ukupno osam, nadam se da ću zapamtiti"  
bokte, 22 čovjeka u tri broja, da nije ovaj parker predak spidermana   |
Edited by - Džedson on 19/11/2018 19:21:45 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11948 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 19/11/2018 : 19:12:03
|
Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.
Voleo bih da procitam utisak posle par brojeva. :) |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 19/11/2018 : 19:53:45
|
22 čovjeka u tri broja? Nije ti to nešto, kladim se da bi ih Tex ubio barem 44- jer se zna služiti s dva revolvera istodobno. |
 |
|
Kerempir
Senior Member

1634 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
Džedson
Average Member

536 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 19/11/2018 : 20:03:05
|
quote: Originally posted by Dexters
22 čovjeka u tri broja? Nije ti to nešto, kladim se da bi ih Tex ubio barem 44- jer se zna služiti s dva revolvera istodobno.
tex nije sve samo ne klasični junak divljeg zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov i tko će sad opet pisati svih 22 pridjeva  
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 19/11/2018 : 20:27:47
|
quote: Originally posted by Džedson
sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.
ah, da umalo zaboravih - Parker je u ova tri broja ubio 22 čovjeka. nije loše za čovjeka koji je sve samo ne klasičan heroj Divljeg Zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov, blizak običnome čovjeku, sklon pogreškama i priznavanju istih, ironičan, samokritičan, sa unutarnjim borbama, razmišljanjima, sumnjama i vrlinama poput velikodušnosti, dobrote, prijateljstva, odanosti, altruizma, hrabrosti, idealizma, optimizma i samostalnosti. nemojte pizditi, morao sam, ovo je duži popis osobina nego kad je debeli šef nahvalio alana forda, a onda mu ovaj odvratio "ukupno osam, nadam se da ću zapamtiti"  
bokte, 22 čovjeka u tri broja, da nije ovaj parker predak spidermana  
Ja nisam neki preveliki fan Kena Parkera, osobno čak smatram da su kenparkerovci jedini fanboyi koji su još veći od zagorovaca , ali objektivno, Duga Puška je među ponjboljim Bonellijevim "startnim" brojevima, pogotovo kad se uzme u obzir da je nastala u ranim sedamdesetima. |
Go kneel and weep
|
 |
|
Bosko
New Member

.jpg)
Croatia
152 Posts
Member since 16/11/2018 |
Posted - 19/11/2018 : 20:32:16
|
22 čovjeka u tri broja? Nije ti to nešto, kladim se da bi ih Tex ubio barem 44- jer se zna služiti s dva revolvera istodobno.
Tex je u klasiku br.1 ubio 27. Koliko će biti u tri broja, javim kako čitam. |
 |
|
tex ciller
New Member

240 Posts
Member since 15/06/2012 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/11/2018 : 20:40:29
|
Odlican je Ken..vidjet cete..ne odustajte..odlican do samog kraja... Volim Texa ali Ken je realisticniji..dobro ubija i on dosta ali takav je i bio zivot na zapadu..ili on ili ti...preporuka. Price sa divljeg zapada su me pomalo razocarale..mislim da me Parker nece..dosta emotivan strip za razliku od Texa.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 19/11/2018 20:42:28 |
 |
|
tex ciller
New Member

240 Posts
Member since 15/06/2012 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11948 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 19/11/2018 : 21:40:30
|
quote: Originally posted by Bosko
Tex je u klasiku br.1 ubio 27. Koliko će biti u tri broja, javim kako čitam.
Nije za dzabe Tex Killer.  |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7133 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/11/2018 : 22:57:29
|
quote: Originally posted by Džedson
bokte, 22 čovjeka u tri broja, da nije ovaj parker predak spidermana  
Prva pogreška – uspoređivanje sa Spidermanom, neusporedivo po bilo čemu. Druga greška, loš scenarij, pa jednostavnije je reći da ti ne leži realistični pogled na svijet i da strip doživljavaš pogledom jednog Spidermana. Crtež je jednostavan ali svakako ne žbrljotina.
Ken ili ti legne ili ne, to je to. |
 |
|
Topic  |
|