Krivo stajaliste. Opoziciji koje ima svugdi i bit ce je uvik, nije opravdanje, ako ne vidi sto je dobro. Ne dobro, nego vrhunski. A to ti je,(da sad ne ideno daleko, a straj me je da ocemo), u svijetu stripa Fibra!
Aha, dakle ako se ja ne slažem s tobom oko toga da je nešto najbolje, ja san opozicija koja je u krivu. Btw, ja Fibru smatram izuzetnim izdavačem, javljam se ovdje samo zbog tvoje opaske o "zdravim glavama", koja nikad, ni u kojem slučaju, nije i neće bit u redu i ljudski. Pa si mi u očima, moran ti reć, i to debelo. Nisan očekiva takav stav od jednog "barbe" koji je proša cili svit.
Zna sam da necemo lako laskat. Jer taki su tvoji stavovi inace koje ja cijenim. Ajde da ti pojasnim jbg. Ono je fraza. Slikovit detalj. Nikako tvrdnja upucena da nekome dize gricule. Pogotovo mi nije namjera nekoga vridat. Ma da uvreda... Nije mi jasno kako si se ti bas toga uvatija. Pa bas od tebe ne bi tako sta ocekiva. I sad te teske rici, 'pa si mi u ocima". Jbt. I u tebe je kratki fitilj. A dobro pa, pa...sta da ti kazem, za covika koji mi je jedan od drazih ovdi po prici i rezonu, nije mi jasno kako si krivo 'ubra". Steta. Radi i misli sta oces, ja san ti objasnija... a moju veliku ljubav za 'romanima' poznajes. Otuda i moje odusevljenje ovakvim pravim albumima.
Imam osjećaj da će mi se one korice, kalup, okvir...šta li je već,raspast nakon nekoliko izvlačenja i uvlačenja stripa . Osobno bi mi bilo puno praktičnije bez toga. Šta vi mislite ?
Imam osjećaj da će mi se one korice, kalup, okvir...šta li je već,raspast nakon nekoliko izvlačenja i uvlačenja stripa . Osobno bi mi bilo puno praktičnije bez toga. Šta vi mislite ?
Nece. I Brodeckov izvjestaj je takav bio, pa se poslje nekoliko izvlacenja, normalno rukuje sa albumom.
Dizajn izdanja mi je vjerovatno zadnja rupa na svirali, ali od jučer vrtin po rukama ovo izdanje i ne mogu se načudit da neko može napravit nešto ovako dobro. Omot je poprilično čvrst i čini mi se da se ne bi triba raspast. Meni je ovo sa omoton i znak da se misli i na sitnice jer na ovaj način možeš jedinicu i dvicu stavit jednu kraj druge pa su i slagači zadovoljni. Iznutra je još bolje. I laik kad usporedi staro i novo izdanje vidi razliku u otisku. Položeni format savršen, odabir papira za svaku pohvalu. Bez ikakvog pretjerivanja, ovo je vjerovatno najlipše izdanje koje san ikad vidija.
I moj primjerak Eternauta mi je stiga doma. Predobro. Ovo ulazi direktno u vrh, za izdanje godine. I moze se, vadit bez problema, nista se nece ostetit...
Imam Eternauta, Biblioteka Orka br.1, doštampano izdanje. Šta mi je činiti da bih kompletirao, da uzmem knijgu Bibl.Orka 39 ? Da li je to (Orka 1+ 39) onda komplet kao Bibl.Orka 31 ? Molim pomoć prijatelja
OK, hvala ti. Zanči na 1 mi treba još 39-ka, a je li ona istog formata-uspravna ili landscape kao 31 ? Po slici koju je postavio Nesvrstani, rekao bih da je landscape
OK, hvala ti. Zanči na 1 mi treba još 39-ka, a je li ona istog formata-uspravna ili landscape kao 31 ? Po slici koju je postavio Nesvrstani, rekao bih da je landscape
Uspravna je ali nije istog formata ka jedinica koju ti imaš. Jedinica je 320x240, a dvica standardna Orka 280x215.