Jedno ljeto pred nekih 15 godina sam bio u prolazu kroz Trogir, pa sam stao malo baciti oko, popiti kavu. Kava mi je ostala u sjećanju kao najbljutavija ikad, a istovremeno kao i najskuplja ikad...banalnost je još veća jer sam prije toga bio proveo 10 dana u Dubrovniku i tamo nigdje tako skupe kave nije bilo. Bio sam spreman ne platiti dobivenu bljuvotinu, ali jebiga, bivša nije htjela raditi scene pa platila...
A najljepši grad na svim obalama Mediterana, nisi zamjetio?
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
Jedno ljeto pred nekih 15 godina sam bio u prolazu kroz Trogir, pa sam stao malo baciti oko, popiti kavu. Kava mi je ostala u sjećanju kao najbljutavija ikad, a istovremeno kao i najskuplja ikad...banalnost je još veća jer sam prije toga bio proveo 10 dana u Dubrovniku i tamo nigdje tako skupe kave nije bilo. Bio sam spreman ne platiti dobivenu bljuvotinu, ali jebiga, bivša nije htjela raditi scene pa platila...
A najljepši grad na svim obalama Mediterana, nisi zamjetio?
Ujed za dusu 1987. Riblja corba. Odlican album i pjesma Zadnji voz za Cacak. Ustvari zadnji dobar album nekoc odlicnog benda, koji je poslije postao, nazalost to sto je postao...
Dobro, nađu se dobre pjesme i kasnje ali je sve vise gluposti i "gluposti".
Recimo Labudova pesma ima odlicnih (potresnih) stvari. I kako naziv kaze, mozda su tu trebali stati. Al' dobro, neka. Selanne bi mi vrat zavio da kazem da je bolje da su stali. ;)
Zadnja koju sam zaista slusao je Ostalo je ćutanje. Sve ovo kasnije mi nista ne govori, ko da nisam slusao (a vjerujem da mozda zaista i nisam?).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See