Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
LudensovPotrcko
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
704 Posts
Member since 05/06/2018 |
Posted - 21/01/2019 : 15:45:33
|
Ta forma je jednostavno nenadmašna!
![](http://i68.tinypic.com/2n87qs6.jpg)
Dok bi se to baratanje luko i strijelom dalo popraviti...
![](http://i67.tinypic.com/2uo2gyx.jpg)
Originalni brojevi 192 i 193.
Scenarist: Tiziano Sclavi Crtež: Franco Donatelli
Od danas u SnK i shop.strip.agent.hr Od sutra, 22.1. na kioscima!
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 21/01/2019 : 15:50:42
|
Opet taj naslov "Skidaci glava" ![](facepalm.gif) Mislio sam da se dosad smislilo nesto bolje. Inace meni jako dobra prica iz djetinstva, "Ludi Hakaram". |
Never leave it in the hands of the judges
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/01/2019 : 16:10:04
|
Sramota od naslova. Ali koga briga, svi će ionako kupiti![](icon_smile_dead.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 21/01/2019 : 16:16:48
|
Zalosno, ocito se ne prati forum i ne cita, jer bi se svakako moglo nesto nauciti: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39819&whichpage=1
Cijeli skoro topic o tom naslovu i sad opet ista pogreska.
Kako se nije jednostavno moglo stavit "Lovci na glave", jest da istoimena epizoda postoji kod "Pilota" i isto se radi o tsantsama, ali zar ne bi bilo ljepse? I ova prica to zasluzuje. Ovako mi se cini da utrpaj sto mozes, oni ce ionako kupit. |
|
|
shalilo6
Average Member
![](AvatarUpload/e020e8c1182d08f3c914c820bb54133103205b23_hq.gif)
Croatia
554 Posts
Member since 30/03/2017 |
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Posted - 21/01/2019 : 16:21:40
|
quote: Originally posted by ReemCP
Zalosno, ocito se ne prati forum i ne cita, jer bi se svakako moglo nesto nauciti: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39819&whichpage=1
Cijeli skoro topic o tom naslovu i sad opet ista pogreska.
Kako se nije jednostavno moglo stavit "Lovci na glave", jest da istoimena epizoda postoji kod "Pilota" i isto se radi o tsantsama, ali zar ne bi bilo ljepse? I ova prica to zasluzuje. Ovako mi se cini da utrpaj sto mozes, oni ce ionako kupit.
Isto bisre vi �ugali da su stavili i lovci na glave. Ja�e je to od vas. |
Beware the Jabberwock, my son! |
|
Duke Zill
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1078 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 21/01/2019 : 16:24:45
|
Mislim da bi "Glavosjeci" bili najbolji, no možda je naslov prebrutalan za mlađi uzrast. Da roditelji svojoj djeci ne kupe neke glavosjeke |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 21/01/2019 : 16:30:53
|
majko mila kakav retardirani naslov?
ili se ovo Bernard sprda sa Zagorovom edicijom,ne vidim drugo objašnjenje? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 21/01/2019 : 16:31:16
|
Prva priča koja mi je bila nekako neobična za Zagora , pa nekako malo nasilna i morbidna na šta kod Zagora nisam navika .![](icon_smile_shock.gif) Ne mogu reć da je loša ali mi nikada nije pretjerano sjela ![](icon_smile_sleepy.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/01/2019 : 16:40:45
|
quote: Originally posted by Curunir
Sramota od naslova. Ali koga briga, svi će ionako kupiti![](icon_smile_dead.gif)
![](facepalm.gif) Valjda bi trebali bojkotirat zbog naslova...ajme. Nismo si zaludeni pravopisom i novokomponiranom tudmanscinom...zrakomlat i slicne budalastine.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Posted - 21/01/2019 : 16:43:12
|
quote: Originally posted by teller
Je*o vas naslov.. Vi opet..to smo davno prezvakali... Naslov je ok,ja bih radije Ludi Hakaram ali i ovo je ok.. Jebali vas Glavoseki i slicne nove idiotarije... Valjda je jasno pod skidaci da moras glavo odseci a ne odsraufati..ko da je glavoseki pa tako pravilno... Prva naslovnica obavezna..krasan strip.
Krive tablete ili je i u Sloveniji udarila južina??? |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 21/01/2019 : 16:46:20
|
quote: Originally posted by shalilo6
Isto bisre vi �ugali da su stavili i lovci na glave. Ja�e je to od vas.
Ja osobno ne bih prigovarao u tom slučaju, jako rijetko ili gotovo nikad ne prigovaram u ovakvim najavnim temama. Ali mi čudno da nakon 8 godina se nije moglo nešto bolje smislit ili staviti bilo što drugo. I taj "Ludi Hakaram" bi bilo bolje od ovoga.
Možda se ne bih trebao javljati u ovoj temi jer ovu ediciju ionako ne kupujem (poneki broj), pošto to imam u Ludens Extra 199. A i ove godine dobivamo ovu priču u LL.
quote: Originally posted by Duke Zill
Mislim da bi "Glavosjeci" bili najbolji, no možda je naslov prebrutalan za mlađi uzrast. Da roditelji svojoj djeci ne kupe neke glavosjeke
A di su ta djeca Volio bi da si u pravu, ali bojim se da smo ta djeca mi od 30+ pa nadalje, možda i poneki 20-godišnjak se nađe.
Inače, ova Sclavijeva priča mi je odlična, pogotovo početak kad nam jadan Čiko pati od nesanice. Atmosfera je super, a i crtež. Šteta naslova, al' eto. |
|
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/01/2019 : 18:19:14
|
quote: Originally posted by zeljko
covjek je biznismen nije emotivac ili kolekcionar nije ga briga za prijevode
to je sustina...nadam se da je to jasno i najokorelijim lektorima.![](icon_smile_wink.gif)
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 21/01/2019 18:19:45 |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4835 Posts
Posted - 21/01/2019 : 18:20:21
|
A nekad u zlatno doba Zs i LMS okrenes Dnevnik, alo majstori fale vam 46 stranica iz Sangue Navajo, da ispravite odmah. I oni sve srede. Milina. Jebalo se njima. |
sangue navajo |
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Posted - 21/01/2019 : 18:28:23
|
quote: Originally posted by Combatrock
A nekad u zlatno doba Zs i LMS okrenes Dnevnik, alo majstori fale vam 46 stranica iz Sangue Navajo, da ispravite odmah. I oni sve srede. Milina. Jebalo se njima.
Nije im se "jebalo", nad njima su visjeli "skidači glava". |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/01/2019 : 18:50:10
|
Je*o vas naslov.. Vi opet..to smo davno prezvakali... Naslov je ok,ja bih radije Ludi Hakaram ali i ovo je ok.. Jebali vas Glavoseki i slicne nove idiotarije... Valjda je jasno pod skidaci da moras glavo odseci a ne odsraufati..ko da je glavoseki pa tako pravilno... Prva naslovnica obavezna..krasan strip.
Krive tablete ili je i u Sloveniji udarila južina???
Ajde daj... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/01/2019 : 20:18:12
|
Dobra priča, i dalje ima ono nešto. Naslov, jebiga... Tu skidam kapu Libellusu što ipak prate te legendarne Dnevnikove naslove. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/01/2019 : 20:29:56
|
quote: Originally posted by Curunir
Sramota od naslova. Ali koga briga, svi će ionako kupiti![](icon_smile_dead.gif)
![](facepalm.gif) Valjda bi trebali bojkotirat zbog naslova...ajme. Nismo si zaludeni pravopisom i novokomponiranom tudmanscinom...zrakomlat i slicne budalastine..
Stvarno sereš, baš ono sereš. Ako se itko protiv ovoga što spominješ borio... to sam ja. Ali kome ja govorim, ameba ima veći IQ. Glavosječe. Jesi ikad čuo? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 21/01/2019 : 20:33:46
|
quote: Originally posted by velka031
Dobra priča, i dalje ima ono nešto. Naslov, jebiga... Tu skidam kapu Libellusu što ipak prate te legendarne Dnevnikove naslove.
Daj mi malo o tome i tko ih je natjerao da bude Hodnik za pakao nakon mora prolivene žuči. Ali otad idu u drugu krajnost pa imamo i posve bezvezne Naivčine iz Elkinsa, naslov pod kojim nitko nikad nije pamtio "Zagora protiv Vonga". |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4835 Posts
Posted - 21/01/2019 : 21:44:12
|
quote: Originally posted by Combatrock
A nekad u zlatno doba Zs i LMS okrenes Dnevnik, alo majstori fale vam 46 stranica iz Sangue Navajo, da ispravite odmah. I oni sve srede. Milina. Jebalo se njima.
Nije im se "jebalo", nad njima su visjeli "skidači glava".
I to je tacno a iznad svih ludi Hakaram. |
sangue navajo |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|