Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
shalilo6
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/e020e8c1182d08f3c914c820bb54133103205b23_hq.gif)
Croatia
554 Posts
Member since 30/03/2017 |
Posted - 26/01/2019 : 20:19:59
|
quote: Originally posted by Spock
Ja u Makarskoj uopće nemam tih problema. Bilo je 5-6 Kenova na kiosku i svi u savršenom stanju, kao i velika većina ostalih izdanja. Jedino je problem sunce ljeti, ali svakako kupujem u kiosku koji je u zatvorenom prostoru (dva su takva).
Meni je onaj u Hotelu Biokovo glavna meta kad sletim do Makarske. Stripovi u hladu i bez oštećenja. |
Beware the Jabberwock, my son! |
Edited by - shalilo6 on 26/01/2019 20:20:50 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
17048 Posts
Posted - 26/01/2019 : 20:50:40
|
quote: Originally posted by ReemCP
A jesi vidio Velka, stripove tako tretiraju kako tretiraju, dok su sve one križaljke, skandi i kako se zovu, fino u najlonu ![](facepalm.gif)
Jebale ih križaljke ![](icon_smile_big.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/01/2019 : 21:32:15
|
Šaljem ja nedavno paket putem kioska Tiska i dok čekam fino uzmem Kena br. 2 u ruke prelistati. A ono zgužvan, prljav, sav crn odozdo - zlo i naopako. Pa pitam, imate li još koji primjerak. Ona fino skenira i kaže: Nemamo to je zadnji i nastavi raditi taj moj paket. Kad odjednom, vidim ona sva u nekom problemu. Zove nekoga, čeka, stalno zauzeto, nervira se već Ljudi čekaju iza, ja moram na posao. Kaže ona: ne mogu obrisati strip iz sistema. Valjda kada je skenirala, kao da je prodan i ne zna nazad. Muči se muči i ne zna. I tu ja kažem da ću kupiti taj prljavi strip, a ona neka zove drugi kiosk 100 metara dalje i pita imaju li bolje očuvan da zamjenim. Kažu imaju, odem tako i dobijem solidan primjerak. Da nisu imali, ostade meni taj katastrofalni. Inače i kod prvog broja sam imao avanturu. Pitam se šta će kod broja 3 biti...Otići u kiosk i kupiti glanc Kena ispada naučna fantastika. ![](icon_smile_blackeye.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7780 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 26/01/2019 : 21:34:46
|
quote: Originally posted by shalilo6
quote: Originally posted by Spock
Ja u Makarskoj uopće nemam tih problema. Bilo je 5-6 Kenova na kiosku i svi u savršenom stanju, kao i velika većina ostalih izdanja. Jedino je problem sunce ljeti, ali svakako kupujem u kiosku koji je u zatvorenom prostoru (dva su takva).
Meni je onaj u Hotelu Biokovo glavna meta kad sletim do Makarske. Stripovi u hladu i bez oštećenja.
Taj je najbolji s najvećim izborom! ![](icon_smile_approve.gif) Tek sad vidim da ima i netko iz Vrgorca na forumu. ![](icon_smile.gif) |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
Edited by - Spock on 26/01/2019 21:36:25 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7780 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 26/01/2019 : 21:40:31
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Šaljem ja nedavno paket putem kioska Tiska i dok čekam fino uzmem Kena br. 2 u ruke prelistati. A ono zgužvan, prljav, sav crn odozdo - zlo i naopako. Pa pitam, imate li još koji primjerak. Ona fino skenira i kaže: Nemamo to je zadnji i nastavi raditi taj moj paket. Kad odjednom, vidim ona sva u nekom problemu. Zove nekoga, čeka, stalno zauzeto, nervira se već Ljudi čekaju iza, ja moram na posao. Kaže ona: ne mogu obrisati strip iz sistema. Valjda kada je skenirala, kao da je prodan i ne zna nazad. Muči se muči i ne zna. I tu ja kažem da ću kupiti taj prljavi strip, a ona neka zove drugi kiosk 100 metara dalje i pita imaju li bolje očuvan da zamjenim. Kažu imaju, odem tako i dobijem solidan primjerak. Da nisu imali, ostade meni taj katastrofalni. Inače i kod prvog broja sam imao avanturu. Pitam se šta će kod broja 3 biti...Otići u kiosk i kupiti glanc Kena ispada naučna fantastika. ![](icon_smile_blackeye.gif)
Izgleda da su povećali nakladu jer su prije bila samo dva po kiosku, a sada ih je 5-6, pa su ti šanse veće. ![](icon_smile_approve.gif) Vjerojatno je stinky za to najzaslužniji! ![](lol.gif) |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 26/01/2019 : 22:34:00
|
Evo, moj Ken broj 3, koji je upravo preda mnom, u izvrsnom je stanju, kao i prethodna dva. Poput svih ostalih na kiosku. |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 26/01/2019 : 23:17:49
|
I ja sam našao sva 3 bez utora. Odnosno, trećeg mi žena kupila, ali je morala poslati slike kakav je. Ali zna i ona već utore, neprijatelje naroda ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Ali sam viđao i dosta oštećenih. |
Edited by - velka031 on 26/01/2019 23:38:19 |
|
tutto maxim
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(130).jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/01/2019 : 10:45:25
|
Svi mi vec zbamo za stanje stripova u kioscima. Pretpostavljam da to znaju i vrapci na grani... Zasto ne uzimate direktno sa stranica Ludens/Stripagent/Bookglobe? Ili preko striparnice SNK? |
Los cukar na fritulama! |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 28/01/2019 : 10:53:23
|
quote: Originally posted by tutto maxim
Piše li igde koliki je tiraž ovih Kenova?
S velikim stupnjem vjerovatnosti oko 2500 komada . |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 28/01/2019 : 11:03:31
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
S velikim stupnjem vjerovatnosti oko 2500 komada .
o Rakosi, šta ti kaže prijatelj? Tex klasik i tako to? |
loading...
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5076 Posts
Posted - 28/01/2019 : 11:05:14
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
S velikim stupnjem vjerovatnosti oko 2500 komada .
o Rakosi, šta ti kaže prijatelj? Tex klasik i tako to?
šta ću od Vas , javim ![](icon_smile_wink.gif) |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5076 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 28/01/2019 : 11:54:47
|
Citiram ČOVJEKA BROJ 1 : "Sve će ići ,čekaju se materijali za stripove , bude uskoro " ![](icon_smile_approve.gif)
Lijepo, nadam se da će Tex kolor češće izlaziti, očito ne može dvomjesečnim ritmom ali dva godišnje je baš sporo. |
loading...
|
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/01/2019 : 12:46:26
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Citiram ČOVJEKA BROJ 1 : "Sve će ići ,čekaju se materijali za stripove , bude uskoro " ![](icon_smile_approve.gif)
Lijepo, nadam se da će Tex kolor češće izlaziti, očito ne može dvomjesečnim ritmom ali dva godišnje je baš sporo.
naravno..bar 4 broja godisnje dok ne uhvatimo zabare..kasnije moze po 2 komada..a Tex klasik ima smisao samo svakog mjeseca broj... Valjda zo znaci da ide dalje i Dampir...bas ce mi bit drago iako nije moja prva liga... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 30/01/2019 : 09:05:59
|
Treći broj je meni ujedini i prvi sa sumljivim količinama ljepila. Drugi- treći list se otvorio do korica. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 31/01/2019 : 10:54:36
|
quote: Originally posted by Deers
Treći broj je meni ujedini i prvi sa sumljivim količinama ljepila. Drugi- treći list se otvorio do korica.
wtf? ![](icon_smile_shock.gif) |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/02/2019 : 20:44:46
|
Nakon prve četiri prosječne uvodne epizode teško je naslutiti ono što dolazi i nemoguće predvidjeti da će mi to postati jedan od najboljih serijala. Berardijeve prosječne priče i Milazzov nezamjetljiv crtež, ali sve ide na bolje. Recimo već peta epizoda Chemako vrlo je zanimljiva jer Kena nalazimo u indijanskom logoru kao čovjeka bez svoje prošlosti, bez sjećanja zahvaljujući teškoj rani koju je dobio u sukobu sa Donaldom Welshom. Tužna, zanimljiva priča u kojoj Ken ponovno pronalazi sebe, Kianceta nakon traume u potrazi je za boljim životom, a indijanci... stradaju, a što drugo. Od šestog broja serijalu se uspješno pridružuje i Alessandrini.
U ovoj knjizi:
Vrelo nebo Meksika
Ken u potrazi za Walshom stiže čak i do Meksika, a i ponovno se susreće sa Dashom. Upoznaje i Carmen i njenog priglupog snažnog pomoćnika. 3+/5
Velika pljačka u San Franciscu
Da će ovo biti neobičan serijal vidi se po ovoj epizodi gdje je Walsh, kojega Ken mrzi iz dna duše, glavni lik, a Ken se pojavljuje u drugoj trećini stripa. U ovoj epizodi Walsh sa dva pomoćnika smišlja brilijantan plan kako opljačkati kovnicu novca, a na kraju dolazi do konačnog obračuna Kena i Walsha. 4/5
Kitolovci
Ken se oprašta od Dasha koji se vraća kući i malo kasnije prisilno završava kao mornar na jednom kitolovcu. Privikava se na život mornara, a na kraju zbog jedne ogromne ulješure dolazi do tragedije i kapetan, njegova žena, prijatelj Inuit i Ken završavaju u čamcu. Odlična epizoda, uvod u trilogiju koja završava na dalekom sjeveru. Jedva čekam nakon dosta godina ponovno pročitati te nastavke. 5/5
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 03/02/2019 : 16:15:22
|
Treci broj vrhunski...ova saga sa Donaldom Walshom je odlicna..svidala se mi vec u Dnevniku.![](hail.gif) Sad dolaze Eskimi i Pat o Sejn..sve bolje od boljeg.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 03/02/2019 16:16:58 |
|
mesar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
394 Posts
Member since 27/04/2015 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 15/02/2019 : 17:05:44
|
Davno..po broj-dva na kioske..i to ne sve..Buch ima glancere Kena broj 3 i 4.. |
|
|
mesar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
394 Posts
Member since 27/04/2015 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 17/02/2019 : 10:08:03
|
Ako kome fali koji broj Kena, ima ih u clana Kolumba ,na aukcijama, u glanc stanju naravno...pa da znate... |
Los cukar na fritulama! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|