Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
morski
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
cerichus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w301091980130.918.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1645 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 09/03/2019 : 16:52:17
|
Prvo mi je draže jer je u vrijeme kada je izašlo zaista bilo nešto posebno - Zagor u koloru i još na A4 formatu! |
Elvis has just left the building! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/03/2019 : 16:59:48
|
Zlatna serija Prokleto blago, apsolutni kult moga djetinjstva, kao i svih onih iz moje generaacije... Veliki Zagor i to u boji, sjajna priča, sjajno nacrtana... Nitko na svijetu nije bio sretniji od mene kada sam si ga kupio na donjogradskoj pijaci, negdje 88-89... |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 09/03/2019 : 17:04:04
|
Prvo. Imao sam svoj primjerak dugo, onda se raspao od podrumske vlage. Jedan sam kupio bez zadnje stranice krajem devedesetih, a jednom dobio na poklon od nekog sa standa na CRS-u u studentskom centru u Zbg-u.Ima dosta zigova Slavonska Pozega.Onaj bez zadnje strane sam isto poklonio. A4 bolji od standardnog bonelli, jer ludensov mi je kolor pretaman, a mogli bi se popraviti republiccinim kolorom.![](icon_zagor.gif) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 09/03/2019 17:04:33 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 09/03/2019 : 17:06:38
|
Eh, da i ovaj sam prosli tjedan sa ludens gigantima odnio u podrum.Na kutijama su, nema vlage, ali sve je to prokleto blago. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
![](AvatarUpload/jin01_001ewr.jpg)
4684 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11654 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 09/03/2019 : 17:39:02
|
quote: Originally posted by velka031
Zlatna serija Prokleto blago, apsolutni kult moga djetinjstva, kao i svih onih iz moje generaacije... Veliki Zagor i to u boji, sjajna priča, sjajno nacrtana... Nitko na svijetu nije bio sretniji od mene kada sam si ga kupio na donjogradskoj pijaci, negdje 88-89...
Točno , to je bilo pravo otkriće jedne posebne priče i to još u boji . Zaista smo onda bili zbog toga sretni , da je bilo u vremensku kapsulu vratit se u bezbrižne dane te . Kako je jednom Teller reka privilegirani smo zbog ljubavi prema stripu ![](hail.gif) |
|
HEJZI1
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
205 Posts
Member since 01/09/2011 |
|
legaz
Senior Member
![](AvatarUpload/2006-01-22_185747_tn_zagorznak65x65(3).jpg)
Serbia
2420 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/03/2019 : 19:38:55
|
Prvo sam imao jedan primjerak jos iz osamdesetih bez zadnje stranice, koliko vidim taj album je nekako zavrsio kod emirema. Poslije sam nabavio dobro ocuvan. Zaista je bilo dobro izdanje za to doba. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 09/03/2019 : 20:10:49
|
Prvi iz nostalgije..drugi jer je bolje izdanje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 09/03/2019 : 20:18:48
|
quote: Originally posted by King Warrior
Prvo sam imao jedan primjerak jos iz osamdesetih bez zadnje stranice, koliko vidim taj album je nekako zavrsio kod emirema. Poslije sam nabavio dobro ocuvan. Zaista je bilo dobro izdanje za to doba.
![](icon_smile_big.gif) Mozda je bas taj tvoj bio. Bilo je posvud isarano "Saša".![](icon_zagor.gif) |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/03/2019 : 20:48:19
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by King Warrior
Prvo sam imao jedan primjerak jos iz osamdesetih bez zadnje stranice, koliko vidim taj album je nekako zavrsio kod emirema. Poslije sam nabavio dobro ocuvan. Zaista je bilo dobro izdanje za to doba.
![](icon_smile_big.gif) Mozda je bas taj tvoj bio. Bilo je posvud isarano "Saša".![](icon_zagor.gif)
Taj je! Imao sam kao klinac ruznu naviku da pisem svoje ime po stripovima, ali sam morao zbog lopova. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 09/03/2019 : 20:56:12
|
ZS album je bio legendaran, pročitao sam ga prvi put u djetinjstvu, priča - bomba i još ktome prvi put sam vidio kako izgleda Gallieno Ferri na onom autoportretu.![](icon_zagor.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/03/2019 : 21:02:17
|
Imam samo c/b extra izdanje, od ovih mi druga ima puno bolju naslovnicu, kakav crni vrč i slične dječje cenzure. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
vice
stripovi.com suradnik
7324 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 09/03/2019 : 21:13:02
|
Čak je i meni ka mulcu 90-ih prvo izdanje draže zbog nostalgije. Tad još Ludens nije izda svoju verziju, tako da je i meni A4 Zagor u boji bija "vau" faktor. Mislin da san ga prvi put nabavija 2006., sa 16 godina. Uživancija samo takva! |
And like that... he's gone. |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 09/03/2019 : 21:55:04
|
ZS naravno jer je, u svoje vrijeme, bio pravi specijal.. I po formatu I po koloru. Jel zna neko tiraz? Ima ih cesto na aukcijama a, koliko vidi, svaki pravi ljubitelj stripa ima ili je imao po jedan primjerak u kolekciji sto znaci da ih je dosta prezivjelo pa me zanima tiraz.. |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|