Neverovatno mi da u svom mom unutrašnjem hajpu oko izlaska Plašta ja do danas i Žistisovog posta nisam ni primetio da ovo neće u kolorke i da ima veći format. Gde ja gledam. Ccc...
Mafest, još dan do početka festivala. Prava prilika za 'pazarenje'...
Ne idem ove godine, izbio se novčano iz cipelica, a i stuko sam sav preostali godišnji prošli tjedan...ali evo u čet i pet ću poslovno biti relativno blizu (prvo Zd pa Kings Landing ). Žao mi je pošto mi je kao što sam već pisao Makarska posebno draga.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Utisci bi ti morali biti na jako visokom nivou, jer se ovdje radi o zbilja sjajnom i nadasve zanimljivom stripu. Ovaj vizealni perfektni izgled koji spominjes je vec uobicajeni Fibrin standard, i ne ocekujemo nista manje od toga.
Utisci bi ti morali biti na jako visokom nivou, jer se ovdje radi o zbilja sjajnom i nadasve zanimljivom stripu. Ovaj vizealni perfektni izgled koji spominjes je vec uobicajeni Fibrin standard, i ne ocekujemo nista manje od toga.
Mislim na izgled crteza i kolor stripa u knjizi a ne na korice
u fibrinom izdanju plasta i ocnjaka je sve za 10, sem prevoda. to cu da ocenim kad se duboko udubim u strip kad mu dodje vreme al eto, ovaj, cuo sam par komentara licno kako je ovo deciji strip zbog vuk i lisice na naslovnici. ovaj, ne sramotite se (ti) ljudi
Odličan strip. Iščitavao sam ga nekoliko dana i stvarno je jedna od potvrda zašto su Francuzi najbolji. Prevod odličan, nije bilo apsolutno ništa nerazumljivo, osim par mornarskih izraza.
Narode, u pitanju je avantura u stripu najveca od svih do sada, pa jos prozeta finim kvalitetnim humorom. Apsolutna preporuka od Shanera, ovo je vrhunsko stivo za sve!
Narode, u pitanju je avantura u stripu najveca od svih do sada, pa jos prozeta finim kvalitetnim humorom. Apsolutna preporuka od Shanera, ovo je vrhunsko stivo za sve!
Venac na moj grob
Ali stvarno, ostao mi je još prequel o Eusèbeu za pročitati, a glavni serijal je sa svakom slijedećom epizodom sve bolji i koliko god je super što je u pitanju lijepo zaokružena i nerazvodnjena cjelina, toliko mi je žao što nećemo vidjeti još dogodovština ove simpatične družine.