Author |
Topic |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3869 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 09/06/2019 : 18:25:48
|
Ide li iko od forumasa na ovaj dogadjaj epskih razmjera?
|
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7366 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3869 Posts
Posted - 09/06/2019 : 21:51:26
|
quote: Originally posted by Poli
Epskih razmjera!?
Da cujem.... |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 20/06/2019 : 16:18:40
|
Bija sinoć. Spektakl samo takav, 2 i 40 masne svirke. Btw nabijen Richarda iz Manchestera, ponadaš se da domaći čovik zasvira kad ono englezić. :) Inače, kapa do poda bendu. Pokazali su da su svjetska klasa. |
And like that... he's gone. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/06/2019 : 16:33:27
|
Izvrstan koncert, prvi dan su svirali 3 sata, super svirka, sjajna energija, bend dobro raspoložen. |
Trouble will find me |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3869 Posts
Posted - 21/06/2019 : 23:34:50
|
Savrsen koncert |
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 22/06/2019 : 09:07:48
|
Nikako se ne mogu odluciti koja je vecer bila bolja? To je naprosto i jalov posao. Obe su satkale pravo da se proglase dozivljajem dekade u Hrvatskoj. Prva udarna sa bolesnom energijom benda koji se zeli dokazat prvi put u velicanstvenom prostoru koji ih je 'oprao', sa 27 pjesama i 3 sata svirke, ili drugi fokusiraniji nastup benda koji je jos 'opran' ali sad vec udomacen u 'night two moterfuckers', sa 25 pjesama i 2 sata i 50 svirke...ono sto je bitno je da su Dave i njegov 'soulmate' u bendu Tayler nevjerovatni glazbenici koji se nepogresivo 'beru'/ 'citaju', i cine nevjerovatni 'two man show'. U svojoj bogatoj karijeri pracenja live nastupa ovako sto nisam vidio. Foo figtersi 'izbacuju iz postola'. Kako sam pricao s ljudima koji su ih odgledali u drugim gradovima i zemljama, svi se slazu da je Pulski show bio 30% jaci i abrijaniji. Hrvatska je najvjerovatnije dobila dva antologijska, rijetka koncerta o kojima ce se jos raspravljati godinama u regionu. Fala bogu da se ovakav spektakl jednom dogodio i doma. Dave i Taylor nose sve i zasjenjuju druge koji su odlicni pomagaci, ali jednostavno ostaju u sjeni iza ove dvojice. Iako su se svi prikazali kao kvalitetni glazbenici koji su se predstavljajuci publici 'odprasili' Under pressure-Queena, Blitzkrieg bop-Ramonesa, Under my wheel-Alicea Coopera, ili primjerice, u zbornim Imagine, glazbenim podloskom Lennona, s Textom Jump, Van Halena do himnicne Let there be rock,AC/DC, koja je bila pravi praznik, to je ipak show dvojice ljudi. Davea i Taylora, kojeg ovaj prvi stalno dize u nebesa i svjesno gura u prvi plan, pretvarajuci ga cak u jako dobrog frontmena. Svaka autorska izvedena Foo fighters pjesma bolja je uzivo nego na albumu. To je bitno za naglasiti. Genijalni koncerti. Uzivo 'razvaljuju'. Tko nije bio, a htio je ici na koncert, steta, jer se ovako sto ne dogada cesto. Nastupi i set liste za 5+. Bio sam prije par sedmica na Stinga, potom na Claptona, ali Fightersi su mi ih izbrisali iz pamcenja kao gumicom. Kako sam odgledao davno Nirvanu, sad sam s ovim koncertima 'zatvorio krug' sa Grohlom kao jednim kompletnim i kvalitetnim glazbenikom koji je evoluirao i u jednog od trenutno najveceg i najzabavnijeg frontmena. Covjek zna sto radi i to radi vrhunski. Car, trenutnog r'n r-a/hard'n heavya, nastupa uzivo. Tek cu za neko vrijeme, u godinama koje dolaze, razabrati cemu sam prisustvovao... |
Los cukar na fritulama! |
Edited by - ivanl on 22/06/2019 09:18:19 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 22/06/2019 : 09:10:34
|
quote: Originally posted by vice
Bija sinoć. Spektakl samo takav, 2 i 40 masne svirke. Btw nabijen Richarda iz Manchestera, ponadaš se da domaći čovik zasvira kad ono englezić. :) Inače, kapa do poda bendu. Pokazali su da su svjetska klasa.
Da i ja...steta sta nije bija nas...ali rasturija je, cak toliko da se pitas, da li je to bilo spontano, ili namisteno? Jbg, volija bi da je ovo prvo... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7366 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
|
Topic |
|