forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 132 - Veliki mrtvac
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2021 : 16:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Pravda za Shanera! Svaka mu je ko u Njegoša!
Ja se slažem s njim u jedno 97% slučajeva.

šaner je naš,i mi smo njegovi,nomalno,ali to da se vas dvojica slažete skoro stopostotno je teška nebuloza.Koliko pratim šta piskaraš.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2021 : 16:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
čekaj bre markiže,sad prođoh kroz ceo topik - osim goinga i kozea,dobrih momaka ali katkad sa promašenim vidicima,minus su dali pejo,kombatrok i izivko.
Pejo je odavno postao pljuvač svega,izivku se nešto ne dopadne pa mu se posle dopadne,a kombo verovatno nije imao dan.Šanera ne računam.
brojniji i kompetentniji su oni koji su podigli palac gore.
Ne znam samo gde se ti tu svrštavaš ?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12513 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/10/2021 : 17:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Dobro sam prošao. Za razliku od Peye.

Have mercy
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10348 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 07/10/2021 : 17:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Dobro sam prošao. Za razliku od Peye.

Ne znam tko je taj pljuvač Pejo ili Peye .
Valjda mi netko pokušava ukrasti identitet.

Što kaže koze više od sedmice ne ide zbog scenarija što uopće nije loša ocjena.

A anto, ako je takav frajer nek brzo izgovori: Čačanin čačkalicom čačka m.č.u u ... !
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/10/2021 : 17:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ono moje "nije lose" citaj: cisti prosjek.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12513 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/10/2021 : 17:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Ono moje "nije lose" citaj: cisti prosjek.

Ozbiljan si kandidat za čačansku školu. Potrudi se još malo!

Have mercy

Edited by - izivko on 07/10/2021 17:21:53
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 07/10/2021 : 17:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

čekaj bre markiže,sad prođoh kroz ceo topik - osim goinga i kozea,dobrih momaka ali katkad sa promašenim vidicima,minus su dali pejo,kombatrok i izivko.
Pejo je odavno postao pljuvač svega,izivku se nešto ne dopadne pa mu se posle dopadne,a kombo verovatno nije imao dan.Šanera ne računam.
brojniji i kompetentniji su oni koji su podigli palac gore.

Ko ne zna kako izgledaju konture čačanske škole sad može da vidi. Oni koji se slažu su kompetentni, oni koji se ne slažu, složiće se, a ako ni tad, onda su dežurni pljuvači.
Pravo iz čitanke SNS škole demagogije

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/10/2021 : 20:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Nemam baš što dodati, ali vidim da se skupila dobra ekipa pa rekoh da se javim.

Inače, nisam siguran kako tko tumači moj dojam, ali ja sam zadovoljan ovim stripom. Nije to najbolji rad s Loiselovim potpisom, ali čitati će se i po treći put.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2021 : 22:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Za razliku od Velikog Mrtvaca, Petar Pan mi nije sjeo. Pročitao sam prvu epizodu i to je to

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/10/2021 : 23:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Red Marquis

Haha, kako Anto tumači stvari kako hoće (svi smo se složili da je strip jako jako dobar).Na ove tri strane upravo sam iščitao, ima više onih kojima se strip nije svideo, ali hej, Čačak priznaje samo sud svoje partije.

normalno da sam čitao samo postove "podobnih";recimo,goingkenijagoingov nisam ni uzimao u razmatranje.

Dopustam da mi se obracas samo sa ,,cenjeni dr Zagorologije going going"!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/10/2021 : 01:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
1.Trgovina
2.Petar Pan
3.Pre potrage
4.Veliki mrtvac
5.Potraga za pticom vremena

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 09/10/2021 : 06:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
1.Trgovina
2.Potraga za pticom vremena
3.Veliki mrtvac
4.Prije potrage
5.Petar Pan

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/10/2021 : 09:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

1.Trgovina
3.Veliki mrtvac
4.Prije potrage
5.Petar Pan

isto +1

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2021 : 00:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

1.Trgovina
3.Veliki mrtvac
4.Prije potrage
5.Petar Pan

da me je neko pitao kako ćeš da glasaš za Loazela,zakleo bih se da ćeš staviti Petra na drugo a Potragu na peto mesto.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 13/10/2021 : 10:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Potragu sam čitao sad već nekoliko puta i svaki put jednako uživao, a Petra sam čitao samo jednom i nije ispunio moja (visoka) očekivanja. Svakako ću ga čitati ponovno pa ćemo vidjeti kakvi će onda biti dojmovi.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/10/2021 : 17:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
recimo,za neki moj intelekt,koji je mogu reći "inženjerski",i lakše guta konkretne nego apstraktne stvari,Petar Pan je sjajna stvar - ovakve glavolomke koje su u njemu prisutne su moj fah.Ali dobro,nisu svi elektroinženjeri,matematičari,mašinci,građevinski inženjeri...pa stog i nije čudo da tu i tamo nije prihvaćen.
Samo me interesuje da li je i Kuntakinteu na zadnjem mestu Loazelovih stripova.

Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 14/10/2021 : 19:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
U bre, gde mene nađe? Nisam ti ja neko koga treba ta pitaš o vrancuzima.
Al ajde, i meni je Trgovina No1, Potraga i Ptica tu negde, pre svega zbog te nostalgije i sećanja na prva čitanja od pre 20-30 godina, a Mrtvaca nisam baš nešto zgotivio. Pre potrage nisam čitao.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12513 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/10/2021 : 19:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ima Loisel i lošijih stripova od Mrtvaca.
Evo ovaj najnoviji: https://www.bedetheque.com/serie-64931-BD-Un-putain-de-salopard.html

Have mercy
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

479 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 14/10/2021 : 20:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Ja sam primjer elektrotehničara kojem se Petar Pan nije svidio.

Priča je u suštini klasični Petar Pan, sve teme koje se koriste su dobro poznate i utvrđene, a sve čime Loisel naginje nekakvom depresivnom, dark&gritty Panu mi se čini isforsirano. Crtež i scenarij je na trenutke ugušujući, na nekim panelima ima previše svega (prvenstveno kad se ostatak djece pojavi u nedođiji) i jednostavno se ne čita ugodno, a neke scenarističke odluke oko sudbine dvoje najstarije djece i Zvončice mi jednostavno ne pašu i ne čine mi se dobro isplanirane.

Knjiga počinje dobro, sviđa mi se Dickensovski uvod, ali putem dosta vrluda, a pokušaj otvorenog kraja je po meni ostao samo na pokušaju. Jasno je da Petar nije Jack i jedino o čemu se da raspravljati da li je on ubio majku ili ne. Naginjem da je to ipak bio on, a ostala ubojstva nemaju previše veze s njim.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2021 : 00:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ne pricam o elektrotehnicarima srednjoskolcima,vec o diplomiranim inzenjerima.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2021 : 00:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

U bre, gde mene nađe? Nisam ti ja neko koga treba ta pitaš o vrancuzima.
Al ajde, i meni je Trgovina No1, Potraga i Ptica tu negde, pre svega zbog te nostalgije i sećanja na prva čitanja od pre 20-30 godina, a Mrtvaca nisam baš nešto zgotivio. Pre potrage nisam čitao.

Potraga i Ptica kao Potraga i Petar?

Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 15/10/2021 : 08:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Potraga i Petar Pan.
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

479 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 15/10/2021 : 09:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
quote:

E pa upravo to i jesam. Diplomirani inženjer elektrotehnike, Zagreb ETF.

A uostalom, kakve to veze ima s ičim...što ljudi sa srednjom školom nisu kompetentni čitati i ocjenjivati stripove?

Edited by - Odoakar on 15/10/2021 09:24:02
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1593 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 15/10/2021 : 10:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote

Ubuduće dok posuđujem svoje stripove, tražit ću diplome na uvid
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38067 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/10/2021 : 13:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

quote:

E pa upravo to i jesam. Diplomirani inženjer elektrotehnike, Zagreb ETF.

A uostalom, kakve to veze ima s ičim...što ljudi sa srednjom školom nisu kompetentni čitati i ocjenjivati stripove?

Mozda si zavrsio krivi faks?

Sorry Anto, moram , naguzili te momci. To jest, pao je autogol.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000