Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Vlaadisha
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 24/09/2019 : 02:10:52
|
nemamo temu o love and rockets, osim onih u izdavackom izlogu? (sad ce bushido da izbunari link )
vratio sam se lj&r posle duzeg vremena sa is this how you see me. zbirka sakuplja new stories #7-8 i vol.4 #1-5, mada je rec o jednoj prici. maggie i hopey idu na godisnjicu mature okupljanje stare ekipe , ali se ne moze dva puta u istu reku.
![](https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/pvbevnq67xayycb9k0is.png)
gorkoslatka prica za stare fanove, iznenadjujuce pristupacna za nove citaoce.
jaime razbija i u sezdesetoj.
|
|
pcoro
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2331 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 24/09/2019 : 13:37:01
|
Šta nije jednom bila tema? Mislim da je.. Čitao sam nedavno Is this.. i bio mi je dobar ali me nije baš raspametio. Solidna 7-mica, po meni. Morao bi je još jednom pročitat. Inače, baš ovakve scene kao ova što si izdvojio me čude u američkim stripovima. Jel moguće da Hopey nakon 25 godina brine što je frendu u svađi rekla da je crnjo? Šta je to stvarno toliko važno kod njih? Koliko se sjećam, taj odnos je bio dosta turbulentan i bilo je kojekakvih uvreda na osobnoj, nacionalnoj i rodooskvrnoj bazi. Koga briga? Zar nije čak i dobila dijete s njim pa pobacila u toj epizodi? Ili je to bila Penny? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Vlaadisha
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
USA
3514 Posts
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3514 Posts
Posted - 31/05/2021 : 16:53:58
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
hopey, ali tex jeste bio i sa penny a rasno pitanje jeste zivo i zdravo u 2019.
proročki post! |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3514 Posts
Posted - 31/05/2021 : 16:57:57
|
listam ovu knjigu... predivni hc sa ilustracijama i fotkama na više od 200 strana. jaime izgleda još bolje na velikom formatu... čist crtež, zategnut potez, milina.
![](https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/5174SNNVboL._SR600%2C315_PIWhiteStrip%2CBottomLeft%2C0%2C35_PIStarRatingFIVE%2CBottomLeft%2C360%2C-6_SR600%2C315_ZA19%2C445%2C290%2C400%2C400%2CAmazonEmberBold%2C12%2C4%2C0%2C0%2C5_SCLZZZZZZZ_FMpng_BG255%2C255%2C255.jpg) |
|
fandango
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/grimfandango.jpg)
1636 Posts
Member since 10/06/2004 |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Wolfman
Senior Member
![](AvatarUpload/wolfman.gif)
Croatia
1103 Posts
Member since 13/07/2010 |
Posted - 25/07/2022 : 17:05:16
|
Tekst o serijalu povodom godišnjice u ovogodišnjem katalogu San Diego Comic-Cona (klik na sliku za punu rezoluciju)
![](https://i.ibb.co/DGWZ6Ph/ljir1.png)
![](https://i.ibb.co/4Wp1JH2/ljir2.png)
![](https://i.ibb.co/ZmRVZNr/ljir3.png)
![](https://i.ibb.co/SJNTZ7q/ljir4.png)
Cijeli katalog je dostupan ovdje. |
|
corto33
Senior Member
![](AvatarUpload/345.jpg)
Slovenia
2541 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2541 Posts
|
RaoulDuke
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Raoul Duke.jpg)
Croatia
454 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 25/07/2022 : 21:30:38
|
Mislim ipak da je Fibra izdala prve te 4 knjige. Ostala je još po jedna knjiga iz Palomara i jedna o Maggie i ekipi. Sedma knjiga iz ovog kompleta su priče koje nisu nisu ni iz Palomara ni Locas price ali spadaju u I volumen. Osma knjiga su samo dodaci. Tako sam ja to sebi rastumačio. A možda sam u krivu 😁 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
Posted - 25/07/2022 : 21:45:17
|
quote: Originally posted by RaoulDuke
Mislim ipak da je Fibra izdala prve te 4 knjige. Ostala je još po jedna knjiga iz Palomara i jedna o Maggie i ekipi. Sedma knjiga iz ovog kompleta su priče koje nisu nisu ni iz Palomara ni Locas price ali spadaju u I volumen. Osma knjiga su samo dodaci. Tako sam ja to sebi rastumačio. A možda sam u krivu 😁
Tako nekako. S tim da su u ovom kompletu priče poredane kronološki, bez obzira tko ih je radio i gdje spadaju (Locas ili Palomar).
Ovo je slično Fibrinom izdanju:
https://www.fantagraphics.com/collections/the-love-and-rockets-library
Fale znači te tri knjige da bi kompletirali Vol.1. Marko je svojedobno rekao da će dvije sa Locas i Palomar pričama kad tad izbaciti. Čekamo. ![](icon_smile.gif)
Znam da su se prve četiri knjige prodavale predugo i to još na značajnom popustu i da je lako nama pričati, ali mislim da je problem u tome što su objavljene "prerano" i da bi se sad, kad je Fibra postala brand i proširila bazu kupaca, prodavale bolje. Nažalost, vjerojatno nikad nećemo saznati.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2541 Posts
|
don_draper
Advanced Member
![](AvatarUpload/style-2012-04-mad-men-style-5-don-draper-96.jpg)
4484 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 28/07/2022 : 21:59:07
|
Da Fibra objavi ovakav ili slican box set prodavalo bi se to dobro Zakasnio sam na L&R party dok je Fibra to izdavala, ali svakako serijal koji cu izvidjeti uskoro
|
I sell the fact that I can't be bought |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2760 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 30/07/2022 : 11:35:13
|
Ako je sa jednim izdanjem, Fibra promasila tajming, preuranila, to su sigurno LjiR, iako je pitanje kako bi i danas prosli...ali je jedan od najkvalitetnijih naslova, vanvremenski klasik... |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4984 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
|
naker
Advanced Member
4984 Posts
|
KuntaKinte
Senior Member
![](AvatarUpload/MisterO-avatar(1).jpg)
Serbia
1706 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 30/07/2022 : 21:03:53
|
quote: Originally posted by naker
Rado, ali kod stripova sa povelikom količinom teksta mi je potrebno izdanje na papiru :/
![](https://i.ibb.co/Czy1nWT/love-and-rockets.jpg)
Nije ti dobar primer. To što si stavio je iz najranijih dana L&R. Preskoči taj deo i čitaj ili Palomar ili Locas. Greota je da zbog pogrešnog početnog utiska stekneš POTPUNO pogrešnu predstavu. Jednom kad te braća uvuku u svoju mašinu, nema bežanja. Uživaćeš, veruj mi. |
Dosta je bilo praštanja! |
|
KuntaKinte
Senior Member
![](AvatarUpload/MisterO-avatar(1).jpg)
Serbia
1706 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 30/07/2022 : 21:06:05
|
quote: Originally posted by naker
Rado, ali kod stripova sa povelikom količinom teksta mi je potrebno izdanje na papiru :/
![](https://i.ibb.co/Czy1nWT/love-and-rockets.jpg)
Nije ti dobar primer. To što si stavio je iz najranijih dana L&R. Preskoči taj deo i čitaj ili Palomar ili Locas. Greota je da zbog pogrešnog početnog utiska stekneš POTPUNO pogrešnu predstavu. Jednom kad te braća uvuku u svoju mašinu, nema bežanja. Uživaćeš, veruj mi. |
Dosta je bilo praštanja! |
|
naker
Advanced Member
4984 Posts
Posted - 30/07/2022 : 21:17:42
|
Moje oči će biti zahvalne ako je tako jer stvarno nisam raspoložen da na ekranu čitam onoliku masu teksta ![](icon_smile_big.gif)
Ide L&R na listu ![](icon_smile.gif) |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
|
naker
Advanced Member
4984 Posts
Posted - 30/07/2022 : 23:21:18
|
Nemam pojma, otišao sam u prodavnicu i otvorio prvo poglavlje od ukupno pedeset koje imaju na sajtu. Ovo je poglavlje #2. Lele koliko sitnog teksta ![](icon_smile_big.gif)
![](https://i.ibb.co/YPw4vrN/love-and-rockets1.jpg)
Drugari morate mi naći bolje skenove ili dati tutorial od kojih poglavlja treba početi čitati ![](icon_smile.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|