Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/01/2020 : 21:15:52
|
Apsolutno odličan potez da se poprati cijeli serijal je izdavanje dvije knjige odjednom sa novijim i starijim epizodama. Barem meni je šteta što se to nije moglo napraviti sa Julijom i pričama, jer neke epizode vjerojatno nikad neću nabaviti. |
 |
|
jagodanbg
Senior Member

2938 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 24/01/2020 : 21:21:35
|
Super za MV, konacno da se ukljucim u neki serijal od pocetka.
Sto se tice ovog Creepy Past, to nesto tinejdzersko?! Po crtezu mi tako izgleda, tako da cu ga preskociti, a ne svidja mi se ni sto ce biti A4, ali dobro je sto cete to izdati i nadam se u buducnosti jos nekom novijem Boneli serijalu! |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/01/2020 : 22:00:31
|
quote: ⚡️ CREEPY PAST! ⚡️

Scenarstički ga potpisuju Bruno Ena i Đovani Di Gregorio, a kada smo sagledali majstorski crtež i kolor ovih 6-7 epizoda, poprilično smo uvereni da će da padne finalna odluka da serijal objavimo u 3 (A4 - HC) albuma do kraja godine!
Od tiraža i dalje ne odustajemo, 300 komada, finalnih, bez doštampavanja i jednog primerka!
Naravno, detaljnije informacije o svemu slede u narednom periodu, prema našoj dobroj praksi, sve delimo sa našim čitaocima, čim to postane tehnički moguće, po forumima, na našim https://www.facebook.com/golconda.rs/ i https://www.instagram.com/golconda.srb/ stranicama, kao i na oficijalnoj strani www.golconda.rs
Na kraju samo još da napomenemo da su obezbeđena i prava za dosta narednih knjiga Julije i Priča, uredno se radi sve, da ne bi bilo, a ako i bude kašnjenja, da to bude minimalno i samo i jedino iz tehničkih razloga...
Do narednih najava... Puno pozdrava iz Golkonde!
Bravo za ovo, imam prva dva talijanska broja i baš mi se serijal svidio! |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11696 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 24/01/2020 : 22:32:52
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Sjajne vesti, neka je sa srecom. Cena za MV, pretpostavljam, ista kao i za Price i Juliju?
Mi se nadamo nešto manja, manje strana ima... Javićemo čim ispregovaramo sa štamaprima... |
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
|
jasar123
Starting Member
81 Posts
Member since 22/02/2008 |
Posted - 25/01/2020 : 00:48:40
|
quote: Originally posted by Golconda
quote: Originally posted by wesskowaz
Sjajne vesti, neka je sa srecom. Cena za MV, pretpostavljam, ista kao i za Price i Juliju?
Mi se nadamo nešto manja, manje strana ima... Javićemo čim ispregovaramo sa štamaprima...
Ne bilo vam zapovedjeno, ispregovarajte da jedan deo tiraža bude na belom papiru (pa makar50 komada).  |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/01/2020 : 01:31:41
|
Uf, nemojte prve brojeve izdavati u samo 300 tirazu. Ako ce Julija tako dobro grebati i u buduce (cemu se nadam jer to zasluzuje), povisajte. Isto vazi i za Price, i naravno za novo Magicno cedo. Da nemam kompleta uzeo bi ga sada. 
I nemojte prebrzo na razne strane, jedino ako ste prepuni para.  Mislim, drzim palceve za vise BeDeja ali polako se daleko dogura. Svi ovi fosili ovde hoce sve i hoce odmah, a onda ili se nesto ludobrzorasproda, i ako nije dovoljno nizak tiraz, sve moze da odleti; ili se sve uspori kad ima previse naslova otvorenih. Samo po pameti. Ako ste rekli da ce MV imati 2-mesecni ritam (i ako stvarno ne bude looosa prodaja), drzite se toga i sve ce ici kao po loju. A Julije i Price se ionako uzimaju, samo da ne bude ona Libellusova gde trebas jos prije izlazka rezervisati primerak da ga dobijes - na mali tiraz mislim.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 25/01/2020 02:36:42 |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/01/2020 : 01:32:12
|
Vest godine je ponovno pokretanje Magicnog Vetra! Ovo prizeljkujem vec godinama! I konacno da neko ovako nesto preduzme! Punu moju podrsku imate! Price i Julija se kupuju redovno, a i kad izadje Do poslednjeg se odmah uzima.
A Magicni Vetar je serijal zbog kog sam zamisljao da imam svoju izdavacku kucu samo da bih ga izdao!
Creepy Pasta ce se takodje uzeti, Di Gregorija sam mnogo zavoleo zbog njegovog rada na Dilanu, tako da verujem da je na sopstvenom serijalu na visini zadatka. Ena mi je bio dobar na Dilanu, ali ni prineti Di Gregoriju. Ena je bio odlican na Saguaru ali tu se izgleda stalo na 2.knjizi.
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27211 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 25/01/2020 : 01:53:27
|
Drago mi je da je na kiosk papiru:)ali jos draze bi mi bilo da je i kiosk cijena:) Npr.49 kn kp ili maxiji. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 25/01/2020 : 09:32:12
|
Odlične vijesti.... kupovao sam MV od Libellusa prvih nekoliko brojeva, ali shvatio da je to skup sport, Golconda lagano vraća Bonellija u prave okvire, a to je meko izdanje (3 u 1 odlična shema koju je započeo KP)..... samo razmislite o malom povećanju tiraža, pokazatelji kod Julie to sugeriraju |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
dragan4e
New Member

Serbia
186 Posts
Member since 09/09/2009 |
|
motorista
New Member

Serbia
287 Posts
Member since 16/02/2019 |
|
motorista
New Member

Serbia
287 Posts
Member since 16/02/2019 |
Posted - 25/01/2020 : 13:44:06
|
quote: Originally posted by dragan4e
... Jedan dobronameran savet: angažujte i lektora za vaša izdanja.
Ako je ovo probem — meni bi bio #1 za rešavanje. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21485 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/01/2020 : 16:03:51
|
quote: Originally posted by Golconda
Drago nam je da smo na neki način (posle malo nezaobilaznog povuci-potegni...) "pogodili žicu" čitaocima
Na kraju samo još da napomenemo da su obezbeđena i prava za dosta narednih knjiga Julije i Priča, uredno se radi sve, da ne bi bilo, a ako i bude kašnjenja, da to bude minimalno i samo i jedino iz tehničkih razloga...
Do narednih najava... Puno pozdrava iz Golkonde!
žica je pogođena samo tako,i sa Magičnim,i sa Do poslednjeg.
Nego,nadam se da ćete ovde malo prikočiti sa dugačkim boneli serijalima - da ne bude ona stara boljka izdavača koji su se rasplinuli,pa zakovali na svim (ili skoro svim) frontovima. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 25/01/2020 : 17:30:16
|
lektora obavezno...a odgovor motoristi.vidim iz srbije i da si nov na forumu..distribucija? ne znam gde zivis u kom gradu? ovi stripovi ne idu na kioske vec u striparnice...imas alan ford i darkvud u beogradu....imas juzni i severni darkvud u nisu i novom sadu....ne znam salju li u jos neke striparnice u zemlji....? verovatno postoji i drugi nacin da dodjes do onog sta te zanima (postom mozda)....odgovorice ti vec |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 25/01/2020 : 17:33:51
|
Upravo zavrsio obnavljanje kompletnog Magicnog, utisak mi je i bolji nego nakon prvog citanja, i zbog svih koji nijesu imali prilike ili mogucnosti da citaju ovaj sjajan serijal pozdravljam potez izdavaca - odlicna odluka! |
... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/01/2020 : 19:49:57
|
quote: Originally posted by dzoni
lektora obavezno...a odgovor motoristi.vidim iz srbije i da si nov na forumu..distribucija? ne znam gde zivis u kom gradu? ovi stripovi ne idu na kioske vec u striparnice...imas alan ford i darkvud u beogradu....imas juzni i severni darkvud u nisu i novom sadu....ne znam salju li u jos neke striparnice u zemlji....? verovatno postoji i drugi nacin da dodjes do onog sta te zanima (postom mozda)....odgovorice ti vec
U profilu mu pise da je iz Krusevca, znaci ili do Nisa ili postom.
Ne bi trebalo biti problema doci do svog primerka.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 21/10/2013 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 25/01/2020 : 22:01:09
|
quote: Originally posted by motorista
@ Golkonda
Koliko će koštati MV?
Kako će se distribuitati?
Postoji li opcija slanja postekspresom?
Neke tehničke pojedinosti, kao što je tačan datum izlaska, ali i cena izdanja će morati još koji dan da ostane bez odgovora, ali čim budemo imali preciznijih informacija, naravno, odmah ćemo podeliti sa čitaocima... Naša izdanja će u Srbiji (za sada) moći da se nabave u striparnicama Alan Ford i Darkvud u Beogradu, u Bulevar Booksu u Novom Sadu, u Južnom Darkvudu u Nišu, u Svetu Stripa u Kragujevcu, a naravno, moći će da se naruče i direktno kod nas preko forme za poručivanje na našem sajtu ili putem majla, ako neko ima, može i telefonom, za sve opcije smo otvoreni i generalno vrlo je lako dogovori se sa nama oko bilo čega... |
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
 |
|
Topic  |
|