Author |
Topic  |
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 26/01/2020 : 02:43:45
|
quote: Originally posted by Golconda
quote: Originally posted by motorista
@ Golkonda
Koliko će koštati MV?
Kako će se distribuitati?
Postoji li opcija slanja postekspresom?
Neke tehničke pojedinosti, kao što je tačan datum izlaska, ali i cena izdanja će morati još koji dan da ostane bez odgovora, ali čim budemo imali preciznijih informacija, naravno, odmah ćemo podeliti sa čitaocima... Naša izdanja će u Srbiji (za sada) moći da se nabave u striparnicama Alan Ford i Darkvud u Beogradu, u Bulevar Booksu u Novom Sadu, u Južnom Darkvudu u Nišu, u Svetu Stripa u Kragujevcu, a naravno, moći će da se naruče i direktno kod nas preko forme za poručivanje na našem sajtu ili putem majla, ako neko ima, može i telefonom, za sve opcije smo otvoreni i generalno vrlo je lako dogovori se sa nama oko bilo čega...
Da li u Bulevar booksu važi promo cena za vaša izdanja? Bio juče da uzmem Priče, kažu 1500 dinara iako nije istekao promo period od dva meseca. |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6378 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 26/01/2020 : 10:15:06
|
quote: Originally posted by tosha
Lazarus Ledd idući ima da ide 😁
To, nažalost, ostaju samo pusti snovi...
Prava preskupa, ne žele prodat...nešto treće? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 26/01/2020 : 10:21:21
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Prava preskupa, ne žele prodat...nešto treće?
Za sada, dosta je dužih serijala od nas... |
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6378 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 26/01/2020 : 10:23:39
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Prava preskupa, ne žele prodat...nešto treće?
Za sada, dosta je dužih serijala od nas...
Iako bi jako volio Lazarus Ledda, ovo vam je pametna odluka po meni. Riješite što ste započeli, pa će se lako već nešto izmajmunirat kasnije.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
motorista
New Member

Serbia
287 Posts
Member since 16/02/2019 |
Posted - 26/01/2020 : 10:46:52
|
Golkondo, hvala na odgovorima. :)
Džoni, Poli, da, iz Kruševca sam. Imali smo polu-stripoteku "Duh", a mislio sam da eventualno Golkondina izdanja idu u knjižare.
|
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/01/2020 : 13:38:19
|
Pametna odluka da je zasad dosta dužih serijala, no Lazarus Ledd i nije neka oklada, zna se koji dugi serijal već dugo čeka jeftiniju varijantu (i pouzdaniju)... |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21487 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 26/01/2020 : 15:32:54
|
Za sada, dosta je dužih serijala od nas...
 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
|
Stark
Average Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
Posted - 11/02/2020 : 09:58:20
|
Kupio juce "Do poslednjeg" sa naslovnom B. Dopada mi se kako je uradjen,za ostalo cemo videti.
U vezi prodaje Marko u AlanFordu jucer rece "Ova Golkonda ide ko Carobna knjiga"
Nadam se da ce ovaj komentar radovati redakciju |
 |
|
djukak
Senior Member

2950 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 11/02/2020 : 10:55:07
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
Kupio juce "Do poslednjeg" sa naslovnom B. Dopada mi se kako je uradjen,za ostalo cemo videti.
U vezi prodaje Marko u AlanFordu jucer rece "Ova Golkonda ide ko Carobna knjiga"
Nadam se da ce ovaj komentar radovati redakciju
To su odlične vijesti, jer samim tim izdavač ima mogućnost proširenja ponude. Super. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 12/02/2020 : 18:38:22
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
Nadam se da ce ovaj komentar radovati redakciju
Naravno. Jako smo zadovoljni prodajom albuma, ovo je puno, puno bolje od očekivanog. Još ni sedmicu nije u prodaji, a gomila iz štamparije se već dobrano prepolovila...  Hvala svima koji su kupili, ali i koji će kupiti, da se ne ponavljamo, od samog početka imamo vrlo dobar, jak vetar u leđa...već se polako, ali sigurno, formira pristojna armija i naših čitalaca...  |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11696 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 13/02/2020 : 23:32:29
|
🎩 Dragi prijatelji,
morate priznati da Vam se nismo tako davno obratili najavljujući naše predivno luksuzno albumsko izdanje "Do poslednjeg", koje je po svemu sudeći lako našlo put do čitalaca i komentari su jako pozitivni, čak i više od očekivanog... A evo nas ponovo sa najavom... ovaj put da ispratimo odlazak u štampu nove knjige naših Priča!
⏳ Bacite 3D pogled na knjigu 2, a ovom prilikom Vam donosimo i kratak sadržaj "iznutrice"...
📜 Priča 32: Ex Tenebris (lat. "Iz Tame") Velika opatija, jedan fratar, lovac na demone i niz stravičnih zločina... Nešto se krije među stranicama drevnih rukopisa, nešto što želi da izađe napolje, kako bi zarazilo svet... Može li se zaustaviti? Šta je u stvari ta mračna sila koja okupira svest? Čiji je taj glas koji nešto šapuće... iz tame?
📜 Priča 33: Velika majka Dok se grizli slobodno šeta po šumi, jedna osoba je nestala, a jedan čovek je poludeo i izmasakrirao svoju porodicu... Za šerifa Trudela, mirno snežno seoce Stokvel pretvorilo se u pravi pakao! A tek je na početku istrage koja će ga odvesti duboko u srce tajne skrivene u prošlosti... a "bele oči" samo gledaju...
📜 Priča 34: Nevina Pod kišama večite jeseni, vila Kilgornovih je vekovima nadgledala Koltonbridž. Slavna prošlost je sada već izbledela, a nad sadašnjost su se nadvile senke žalosti... Ali ono što će se uzdići sa samog dna tame, je nešto još mračnije, još zlobnije... nešto što je rođeno u samom predvorju pakla!
 |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13675 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/02/2020 : 08:48:59
|
Uh kako je dobra ova naslovnica sa snijegom Nadam se da i u samom stripu bude dosta snijega (kad ga nema uzivo). |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/02/2020 : 09:45:15
|
Jedan strip i za one koji ih samo slazu na police - ovaj put sa naslovnicom prema van. ;P
Salu na stran, mocna naslovnica, a i jedva cekam nove Price (samo da mi jos dođe prijasna knjiga).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 14/02/2020 : 14:45:51
|
quote: Originally posted by ReemCP
Uh kako je dobra ova naslovnica sa snijegom Nadam se da i u samom stripu bude dosta snijega (kad ga nema uzivo).
Ima snijega u epizodi koliko hoćeš... Da je barem bilo i vani ove zime, imali bi pun ugođaj...
  |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 14/02/2020 : 14:46:46
|
quote: Originally posted by Poli
Jedan strip i za one koji ih samo slazu na police - ovaj put sa naslovnicom prema van. ;P
Salu na stran, mocna naslovnica, a i jedva cekam nove Price (samo da mi jos dođe prijasna knjiga).
Nadam se da si to rezervisao unapred, pošto mi više ni komada tih prvih Priča nemamo... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21487 Posts
Posted - 14/02/2020 : 15:13:52
|
o da,da,budi siguran da ih je rezervisao (na dvojku mislim;a keca nabavio)  |
Edited by - anto on 14/02/2020 15:14:15 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13675 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/02/2020 : 16:47:08
|
Ima snijega u epizodi koliko hoćeš... Da je barem bilo i vani ove zime, imali bi pun ugođaj...

Odlično, to se traži A nekad budu na stripovima te snježne naslovnice pa kad čovjek krene čitati, ono bude neki minimum snijega ili gotovo ništa Kao da te samo navuku. Pr. ovaj maxi Zagor:

.. ja sam si rezervirao Priče 1 & 2, Juliju 2 i čekam to da mi tek dođe Uvijek isplaniram jedan poveći paket sa više stripova pa da mi se isplati sa poštarinom i svime. Tako da još nisam niti Priče 1 imao u rukama, a jedva čekam. |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 14/02/2020 : 18:29:24
|
Ja sam prezadovoljan.
Još od one čuvene zajebancije sa Mirabilisom nadam se da će se pojaviti neki novi izdavač koji neće pripadati "svetoj domaćoj Bonelli četvorci" (što će reći Libellus, Ludens, Darkwood i Veseli četvrtak) i koji će dobrim tempom izdavati neke dugotrajnije Bonelli serijale, po mogućnosti one nastale posle raspada SFRJ. I eto, želja mi se ispunila. Zašto spominjem tu takozvanu svetu četvorku, pa zato što oni ne daju što se kaže ni 3 pare na to šta misle i žele čitaoci, šta im se sviđa ili ne, ne žele da prihvate bilo kakvu kritiku, pa ni onu najosnovniju i najdobronamerniju........Dobro, bilo je tu i tamo izuzetaka, pre svega kod Darkwooda, ali na kraju uvek sve bude isto.
Ovakvi serijali poput Julije, Priča pa i Dampyra i Dragonera nisu za velike izdavače, ali nisu ni za one najmanje-neozbiljne.Taman su za nekog poput Golconde, e sad se ja nadam da će sve ovo potrajati i da i Golconda neće jednog dana krenuti tim nažalost dobro utabanim stazama pređašnjih izdavačkih kuća.Budite hrabri i izdržite.
Julija i Priče su pokrivene, kada bi neko zamenio Veseli četvrtak još za Dampyra i Dragonera, to bi bilo idealno.
Inače, ovo što Čarobna knjiga radi u zadnje vreme sa Bonelli izdanjima tipa grickanje ponečega od Nejtana Nevera i Priča smatram sasvim nepotrebnim i vrlo neozbiljnim.Neka stisnu petlju i objave ljudski nešto od dugotrajnijih serijala, uostalom veća su izdavačka kuća od Golconde. |
Edited by - maelstrom on 14/02/2020 18:34:11 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21487 Posts
Posted - 14/02/2020 : 18:47:03
|
a šta je sa Nik Rajderom? Mislim,izdaje ga LL,ali gde je izdanje za obične smrtnike? |
 |
|
Topic  |
|