Zagor klasik je krenuo od br.55 "Zagor Priča", išao kronološki do br.199. Sad se vraća na br.1 da izbaci ove epizode do br.55. Nakon toga će pretpostavljam nastaviti od br.200 pa dalje.
Prvi put u Ludensovom mekoukoričenom izdanju. Piše da ima 192 stranice. Prva priča ima 152, druga 64. Nešto se tu ne uklapa. Na stripovi.hr piše da ima 200 stranica.
Zagor klasik je krenuo od br.55 "Zagor Priča", išao kronološki do br.299. Sad se vraća na br.1 da izbaci ove epizode do br.55. Nakon toga će pretpostavljam nastaviti od br.300 pa dalje.
Dosa je do broja 200.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Nevjerojatno... Koji deja vu... Koji time loop,bolje reci time gloop... Pa jos ako bude kolor..no way... Jos kojih par extri i gotov sam sa Zagorom od ludensa...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Drama Mogli su s ovim početi Zlatni klasik kao neku probu isplati li se dalje a ne ovako. Mislim, ne čitam klasike otkad su malo dublje zagazili u Zg Extra ali ludo djeluje... no, tko je kolekcionar preporuka da reda 56, 57, 58... pa kad se spoji 1,2... i nakon 55 će doći 70. Moćno bi izgledalo na policama.
Zagor klasik je krenuo od br.55 "Zagor Priča", išao kronološki do br.299. Sad se vraća na br.1 da izbaci ove epizode do br.55. Nakon toga će pretpostavljam nastaviti od br.300 pa dalje.
Ako sam dobro shvatio, sada će se popunjavati priče iz extre nakon Indijanskog cirkusa (zex 30) pa zaključno s Božićem kalibra 45 (zex 93). Te su sve priče trebale biti objavljene između klasika broj 17 i 18.
U koje očito spadaš i ti 199/200, ne 299/300.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.