Ne kažem da ga kasnije neću uzeti na aukciji ili u remitendi Ionako se riješavam klasika zbog mjesta, a popunjavam ga zlatnim klasikom
Ja čak razmišljam uzeti ovaj prvi broj (govorim prvi, iako je 56. ). Znam da su mnogi prigovarali za klasik ediciju, kao što nisu krenuli ispočetka. Evo sad "popravnog", a sad jedino može "zezati" one koji ne mogu podnijeti brojeve na hrbatu, pa da slažu od 56 nadalje. Iako, ne bi trebalo to smetati.
Meni je ovo vraćanje unazad potpuno nelogičan potez. Prilika za kretanje od prvog broja je propuštena sa zlatnim klasikom, sada ni ta edicija nema puno smisla jer ju je prestiglo kolekcionarsko izdanje.
Što se Zagora tiče, njima se sve isplati, pa i ovako nešto. Da, ako su znali da će ovo raditi sa klasikom, zašto onda zlatni klasik nije išao po redu???
Meni je ovo vraćanje unazad potpuno nelogičan potez. Prilika za kretanje od prvog broja je propuštena sa zlatnim klasikom, sada ni ta edicija nema puno smisla jer ju je prestiglo kolekcionarsko izdanje.
Možda zlatni klasik skoči na brojeve koje je trebao klasik objaviti?
I mene zanima... Koliko stranica točno ima? Vidi li se prijelaz između dva broja? Čiji je prijevod? Je li sken iz Zagor LU knjiga ili Tutto/Extra serije? Ima li mat korica?
I mene zanima... Koliko stranica točno ima? Vidi li se prijelaz između dva broja? Čiji je prijevod? Je li sken iz Zagor LU knjiga ili Tutto/Extra serije? Ima li mat korica?
Jedan moj dobri kolega sa dr. foruma kupio, druga naslovnica, pa je stavio slike:
Postavio sam Delboj pitanje pa javim što će odgovoriti
Išao sad provjeriti Slobodna Dalmacija Extra izdanje:
SDX 31: Zasjeda u šumi (str. 5-98) SDX 32: Užas (str. 5-96) SDX 33: Veliki Marcus (str. 5-18)
Na 18. stranici SD zadnja pasica odgovara zadnjoj pasici ovog klasika 56 I na njoj (SD izdanje) sastrane isto piše "Završetak epizode"
- -
@Delboj - odgovorio već kolega:
Broj 1 . : tamo gdje stranica br.3 je ovdje stranica broj 1 i ista je kao na slici .
Broj 2 : tamo je stranica br. 130 ,a ovdje je stranica broj 128 i prve dvije pasice su iste , a ove treće pasice sa najavom nema , nego ide sljedeća pasica .
Broj 3 : prve pasice nema i ide odmah sljedeća koja se nastavlja na onu pasicu iz slike broj 2 .
Znači nema zadnje pasice na slici br. 2 i prve pasice na slici br.3 ( ove sa najavom i naslovom ) nego nakon druge pasice na slici broj 2 ide druga pasica koja je ista drugoj pasici na slici broj 3 .