Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/11/2020 : 20:18:11
|
Kikač, jel' te boli duša što ti je Trump izgubio? On je jedini podupirao tvoje gluposti oko korone... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 08/11/2020 : 20:26:48
|
quote: Originally posted by tinton
Kikač, jel' te boli duša što ti je Trump izgubio? On je jedini podupirao tvoje gluposti oko korone...
jesam nešto krivo reko? |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 08/11/2020 : 20:40:42
|
quote: Originally posted by kiky isuse bože, čovjek je dosadno predvidljiv i teško patetičan! priča ravno ono što znaš da rulja želi da čuje. od ovog tvog pučkoškolskog svršavanja na bidena dođe čovjeku da se zapita... koliko je tebi zapravo godina? dvanaest?
Što to nije definicija "modernog" političara? Pa koji od njih to ne radi? Samo se jedni usmjere prema močvarnoj ekipi, a drugi prema ušminkanoj ekipi. Jedni padaju na sranja drugi na fensi govore. Kad podvučeš crtu, ples naroda, šampanjce, slavlje i sve ostalo rezultat na kraju bude ni vamo ni tamo. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 08/11/2020 : 20:50:30
|
quote: Originally posted by kiky
Kikač, jel' te boli duša što ti je Trump izgubio? On je jedini podupirao tvoje gluposti oko korone...
jesam nešto krivo reko?
Nisi... projekcija vlastitih ideala na istaknutu osobu i poistovjećivanje s njome jedan je od stadija odrastanja. I ja sam prošao kroz to kad sam imao njegove godine, kad shvatiš koliko su ti ideali u raskoraku sa osobom ili organizacijom kojoj se diviš - to samo od sebe prođe, ali potrebno je vrijeme, ne ide to preko noći. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 08/11/2020 : 21:17:29
|
quote: Originally posted by solar
Eh da, neki nikad ne prerastu tu fazu. :)
očito... kad vidiš i madonnu ovako oduševljenu zbog bidena kao i tintona. :) |
Edited by - kiky on 08/11/2020 21:18:12 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2020 : 21:56:44
|
jesam nešto krivo reko?
Nisi... projekcija vlastitih ideala na istaknutu osobu i poistovjećivanje s njome jedan je od stadija odrastanja. I ja sam prošao kroz to kad sam imao njegove godine, kad shvatiš koliko su ti ideali u raskoraku sa osobom ili organizacijom kojoj se diviš - to samo od sebe prođe, ali potrebno je vrijeme, ne ide to preko noći.
Vas dvojica biste možda i mogli shvatiti da nekoga možeš poštovati i bez da ga idealiziraš, smatraš bezgrešnim ili misliš da dijelite ideale. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2020 : 21:57:17
|
i stoga ostanimo prisebni, suzdržani i dostojanstveni u ovom trenutku... a ne poludit kao šiparica.
Ti mi pričaš o dostojanstvu? |
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 08/11/2020 : 21:58:24
|
jesam nešto krivo reko?
Nisi... projekcija vlastitih ideala na istaknutu osobu i poistovjećivanje s njome jedan je od stadija odrastanja. I ja sam prošao kroz to kad sam imao njegove godine, kad shvatiš koliko su ti ideali u raskoraku sa osobom ili organizacijom kojoj se diviš - to samo od sebe prođe, ali potrebno je vrijeme, ne ide to preko noći.
Vas dvojica biste možda i mogli shvatiti da nekoga možeš poštovati i bez da ga idealiziraš, smatraš bezgrešnim ili misliš da dijelite ideale.
Bio sam u tvojim "cipelama" tako da te shvaćam, sve je to normalno. :) |
Edited by - solar on 08/11/2020 21:58:52 |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 08/11/2020 : 22:08:14
|
i stoga ostanimo prisebni, suzdržani i dostojanstveni u ovom trenutku... a ne poludit kao šiparica.
Ti mi pričaš o dostojanstvu?
a tko drugi da ti o tome priča? biden?  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2020 : 22:14:15
|
Ti si svo svoje dostojanstvo izgubio sramoćenjem zadnjih mjeseci na topicu o koroni. |
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 08/11/2020 : 22:36:40
|
Ti si svo svoje dostojanstvo izgubio sramoćenjem zadnjih mjeseci na topicu o koroni.
zanimljivo. nikad se nisam osjećao poletnijim, zdravijim, jačim, trezvenijim i motiviranijim nego u posljednjih par mjeseci na ovom forumu... i tamo negdje od prvog vala karantene.  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 09/11/2020 : 07:39:03
|
Vrijeme je za reviziju:
Pennsylvania +1 Trump Wisconsin +0,5 Trump Minnesota +1,5 Biden North Carolina +3,5 Trump Florida +2,5 Trump Georgia +4 Trump Ohio + 6,5 Trump Michigan +1,5 Trump Iowa +7,5 Trump Arizona +3 Trump Nevada +1,5 Biden Texas + 8 Trump
https://www.270towin.com/maps/BXKr1
Pennsylvania Biden +3 Wisconsin Biden +6 Minnesota Biden +5 North Carolina Biden -0,5 Florida Biden -2 Georgia Biden +0,5 Ohio Biden -4 Michigan Biden +5 Iowa Biden -3 Arizona Biden +1 Nevada Biden +3 Texas Biden -3 NE02 Biden +5 ME02 Trump +3
ME 2 će uzeti, kao i NE 2, ali ovaj će biti blizu.
Tek sada vidim da nismo dali prognoze za New Hampshire, a prvi rezultati su već tu. Evo nabrzaka, Biden +5.
Biden +1
Država rezultat bolja prognoza
PA Biden +0,66 solar
WI Biden +0,63 solar
MN Biden +7,11 tinton
NC Trump +1,38 tinton
FL Trump +3,36 solar
GA Biden +0,2 tinton
OH Trump +8,17 solar
MI Biden +2,64 tinton
IA Trump +8,24 solar
AZ Biden +0,51 tinton
NV Biden +2,59 tinton
TX Trump +5,82 solar
NE02 Biden +6,6 tinton
ME02 Trump +7,69 ------
NH Biden +7,37 tinton
Mogu se rezultati još promijeniti, ali ne toliko da bi se promijenio rezultat među nama. Čak ni ako računamo da je bilo izborne prevare, ne mijenja se ništa jer PA i WI je solar ionako imao bolju prognozu, a GA i AZ sam ja bliži čak i da je Trump dobio s malom razlikom. Tako da je konačna situacija:
tinton 8 solar 6
Pogledajte semafor! |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/11/2020 : 09:10:49
|
quote: Originally posted by Kruger
Jadan Kruger. 
U čemu je problem? Ti si štovatelj ovog potrčka a ja govorim istinu o njemu, jeli to zabranjeno.
Nije zabranjeno (lagati o Bidenu), ali vidim da ti je teško pa mi te je žao.
A što sam slagao? Biden ni ne zna za što su ga izabrali, evo još jedne dobre šale za tog zaboravljivog starca. Uostalom mogli su staviti vreću krumpira da se kandidira učinak bi bio isti. Što se tiče krađe vjerojatno je i sam Trump iskorištavao situaciju tamo gdje je mogao, no demokrati kontroliraju više država gdje se može manipulirati. Trumpa je birao običan čovjek, republikanci su zahvaljujući njemu proširili svoju bazu birača. Za Trumpa su glasali manjinci, žene, obični ljudi, a najmanje bijeli muškaraci. Postavlja se pitanje to će Trump učiniti kad shvati da su mu i sami republikanci radili iza leđa. Rigidna ekstremna ljevica sad ima visoko pozicioniranu osobu koja bi mogla zamijeniti ovog dementnog starca. |
Edited by - Kruger on 09/11/2020 09:15:34 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 09:14:35
|
quote: Originally posted by GGG
quote: Originally posted by GGG
Turnip, koliki je prevarant, a i zadužen i propao, vjerojatno če pumpati par tjedana svoje pristaše, da daju pare za navodne tužbe u njegov izborni sklad, a na kraju če pokupiti pare i neče uložiti nijednu tužbu.
Trump nije svetac, općenito je u americi što se tiče politike veliki mulj. No bez obzira na sve Trunp je bio izvrstan predsjednik a to je bitno, digao je ameriku na noge. Što će sad biti možemo nagađati ali ovaj potrčko će sigurno biti jednako poslušan kao i obmana i buševi.
Turnip je propalica i prevarant, ali je bar golfer - od 1388 dana, golf je igrao 284 puta, i to na svojim golf igralištima, na račun države, što je američke porezne obveznike koštalo 142 milijuna dolara (https://trumpgolfcount.com/)
Trumpa voli običan čovjek jer ima je nešto dao. Ti sad pišeš kao onaj petogodišnji tinton ... pardon ... tinton nije petogodišnjak ali tako piše. Svi su političari i biznismeni mutni. Trunp je svakako poslije Regana trenutno najbolji predsjednik, ovog ćemo vidjeti ali po dosad viđenom najvjerojatnije najbevezniji predsjednik, čista marioneta. |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/11/2020 : 09:30:04
|
KAKAV
MAESTRALAN
GOVOR

isuse bože, čovjek je dosadno predvidljiv i teško patetičan! priča ravno ono što znaš da rulja želi da čuje. od ovog tvog pučkoškolskog svršavanja na bidena dođe čovjeku da se zapita... koliko je tebi zapravo godina? dvanaest?
Barem polovica rulje želi čuti Trumpove govore, tako da ti ovo ne drži vodu.
Je, kod tintona su baš problem godine :D Pa čovjek od sviju nas na temi zna najviše o aktualnoj političkoj situaciji u Americi, ali hajdemo ga gledati svisoka jer je mlad.
Ako je nakon pristojnog političkog diskursa sljedeći stadij "odrastanja" Trumpov stil, jebiga, ja ne želim odrasti.
Nisu vama godine donijele mudrost, samo ste promijenili stavove pa vam sad druga strana više odgovara. Nema u tome ništa loše, ali očekivati da će i tinton vremenom doći na "vašu razinu" i uvidjeti svoje "greške" je pomalo jadno. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
Edited by - Beva on 09/11/2020 09:33:15 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 09/11/2020 : 09:38:55
|
Eh da, neki nikad ne prerastu tu fazu. :)
Ko Poli npr.   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 09/11/2020 09:39:27 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 09:48:45
|
quote: Originally posted by Beva
Je, kod tintona su baš problem godine :D Pa čovjek od sviju nas na temi zna najviše o aktualnoj političkoj situaciji u Americi, ali hajdemo ga gledati svisoka jer je mlad.
Ako je nakon pristojnog političkog diskursa sljedeći stadij "odrastanja" Trumpov stil, jebiga, ja ne želim odrasti.
Nisu vama godine donijele mudrost, samo ste promijenili stavove pa vam sad druga strana više odgovara. Nema u tome ništa loše, ali očekivati da će i tinton vremenom doći na "vašu razinu" i uvidjeti svoje "greške" je pomalo jadno.
Napisao je za Amosa da je ekstreman, tako ne pišu razumni ljudi. U fazi kad je Trump bio u prednosti imao je par ostrašćenih ispada, ali oprost ćemo mu mlad je . Što se tiče znanja nije jedini. Solar je pokazao izvrsno znanje. Panzer ne priča puno ali dijeli linkove i tako. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 09/11/2020 : 09:54:41
|
potpuno kriva računica a i bezobrazno podmetanje... ovo prvo ni u kom slučaju ne podrazumijeva ovo drugo. imaš ovdje tintona a s druge strane gorljivog trumpovog pristašu krugera koji je opet smiješan i plitak na svoj način. za tintona tek ostaje vidjeti njegov politički put i razvoj dok je za (prastarog) krugera već odavno jasno da mu nema spasa... |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 09/11/2020 : 09:55:07
|
Napisao je za Amosa da je ekstreman, tako ne pišu razumni ljudi. U fazi kad je Trump bio u prednosti imao je par ostrašćenih ispada, ali oprost ćemo mu mlad je . Što se tiče znanja nije jedini. Solar je pokazao izvrsno znanje. Panzer ne priča puno ali dijeli linkove i tako.
Neću sada analizirati što je gdje pisano i ići u dubinu, ljudi se porječkaju tu i tamo, to je sve normalno. Samo kažem da su tu godine najmanji faktor. Nije tinton neki nezreli balavac koji lupeta gluposti.
Ima mišljenje koje bazira na solidnom znanju i to treba poštovati. Uostalom, napisao je da mu je Romney OK i da bi ga podržao.
A ovo o panzeru neću komentirati :D |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 09/11/2020 : 09:59:21
|
potpuno kriva računica a i bezobrazno podmetanje... ovo prvo ni u kom slučaju ne podrazumijeva ovo drugo. imaš ovdje tintona a s druge strane gorljivog trumpovog pristašu krugera koji je opet smiješan i plitak na svoj način. za tintona tek ostaje vidjeti njegov politički put i razvoj dok je za (prastarog) krugera već odavno jasno da mu nema spasa...
Taj se upis odnosio na solarovo pisanje. On kaže da je prošao faze idoliziranja, a nije da je objektivan oko Trumpa.
Ali isto tako reći da rulja želi čuti ono što Biden priča nije točno za pola birača u Americi. Pa Trump je dobar dio popularnosti i stekao jer "priča onako kako jest". |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 10:17:37
|
Napisao je za Amosa da je ekstreman, tako ne pišu razumni ljudi. U fazi kad je Trump bio u prednosti imao je par ostrašćenih ispada, ali oprost ćemo mu mlad je . Što se tiče znanja nije jedini. Solar je pokazao izvrsno znanje. Panzer ne priča puno ali dijeli linkove i tako.
Neću sada analizirati što je gdje pisano i ići u dubinu, ljudi se porječkaju tu i tamo, to je sve normalno. Samo kažem da su tu godine najmanji faktor. Nije tinton neki nezreli balavac koji lupeta gluposti.
Ima mišljenje koje bazira na solidnom znanju i to treba poštovati. Uostalom, napisao je da mu je Romney OK i da bi ga podržao.
A ovo o panzeru neću komentirati :D
Naravno da mu godine ne treba nabijati na nos. Kod upisa i strasti ima klasičnih problema kao i neki stariji, ovdje dobro spomenuti poli.
|
 |
|
Topic  |
|