Brojanje pozitivnih na PCR test za novi korona virus, koji su odmah stigmatizirani kao "zaraženi", je korisno kao brojanje listova koje otpada jeseni sa drveta.
Brojanje pozitivnih na PCR test za novi korona virus, koji su odmah stigmatizirani kao "zaraženi", je korisno kao brojanje listova koje otpada jeseni sa drveta.
Meni je brojanje listova koji otpadaju izrazito meditativno, možda je i njima tako sa brojanjem pozitivnih.
Masku uglavnom ne nosin,na rukavice san navika na poslu. I ima više smisla nosit rukavice nego maske. Eventualno u javnom transportu ima smisla stavit masku al s tin se ne vozin pa me nije ni briga.
Odkud to da ima vise smisla nosit rukavice nego masku? Kovid se prenosi respiratorno kao svaki grip.
Masku uglavnom ne nosin,na rukavice san navika na poslu. I ima više smisla nosit rukavice nego maske. Eventualno u javnom transportu ima smisla stavit masku al s tin se ne vozin pa me nije ni briga.
Odkud to da ima vise smisla nosit rukavice nego masku? Kovid se prenosi respiratorno kao svaki grip.
kapljična infekcija,ako izbjegavaš ljude teško ćeš direkt iz kašlja dobit. A ovako takneš nešto ,pa takneš oko,usta i eto ga.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Odlican im je ovaj potez s obaveznim maskama u ugostiteljstvu. Ne stavis masku ovaj nece sidne jer je nemas, stavis masku ovaj drugi nece sidne jer mu nabijas paranoju i ne zeli gledat konobara s maskom. I ovo malo prometa su uspili pripolovit... za popizdit.
kapljična infekcija,ako izbjegavaš ljude teško ćeš direkt iz kašlja dobit. A ovako takneš nešto ,pa takneš oko,usta i eto ga.
Pa isto da li taknes nesto sa ili bez rukavica ako taknes usta.
Pa i sa rukavicama mozzes taknuti oko, usta mislim nesvesno. :)
Nego kod nas su za 2 dana izbori, a danas glasali ovi u izolaciju.
Vidi ove gamadi iz stožera, našli se pričati o obaveznom nošenju maski, a oni drže konferenciju bez nošenja istih. Još ovo odvratno đubre Božinović kaže da ni manja trgovina ne smije poslužiti kupca ako nema masku. Sutra ću baš otići u trgovinu u susjednom selu, gdje inače nema žive duše, pa da vidim tko će mi uskratiti kupiti nešto za moje novce.
Lijepo ste vi to smislili, mamicu vam lopovsku, plaće nisu rasle već 12 godina, a ljudima bi nabili dodatne troškove. Ne dam prebijene kune iz svog džepa za ove izmišljene pizdarije.
"Otprilike svaka tri sata treba mijenjati maske, ali ovisno o temperaturi, za platnene isto imati dvije-tri dnevno, ovisno o tome je li čovjek ispod toga kašlje ili kiše."
I još sve to pokušavaju progurati kroz novokomponirano načelo NOVO NORMALNO. Ma nema šanse da ovo postane novo normalno. Ako to dopustimo, što je tek sljedeće... brnjice? Kavezi? Koja nova ograničenja i manipulacije slijede..?
I još sve to pokušavaju progurati kroz novokomponirano načelo NOVO NORMALNO. Ma nema šanse da ovo postane novo normalno. Ako to dopustimo, što je tek sljedeće... brnjice? Kavezi? Koja nova ograničenja i manipulacije slijede..?
Ja se bojim upravo toga da će ljudi to dopustiti i kao poslušne ovce izvršavati sve što im se kaže. Ako ovo potraje, a govori se da hoće sve do idućeg proljeća, trebali bi barem mladi ljudi iz gradova napraviti masovne demonstracije i proteste, mi iz malih mjesta tu ne možemo ništa napraviti.
Kaj je Marlon Brando, misliš da su svi lijepi kao ti. Za ružne njuške ove maske su bogom dane