Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/03/2020 : 19:30:31
|
Svaka cast. Ali nikad ne reci nikad. Do prije 5 godina, pola metra kose, a sad centimetar. (Pari ona pisma od Filma, Sve nas nosi isti val). Jbg. osisao se...![](icon_smile_sad.gif) |
Los cukar na fritulama! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
vukozec
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5021 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8836 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
vukozec
Advanced Member
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5021 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 21/03/2020 : 22:20:41
|
quote: Originally posted by Tonto
Bitno da si ti nekamo editirao u nekamko. :P
Haha, teško ide ovo tipkanje na sve strane na mobitelu :) |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/03/2020 : 23:29:37
|
quote: Originally posted by xilrion
imam 37, dugu kosu imam od 18te. i imat ću dok ne umrem ili dok ne otpadne. nema šišanja, nema predaje.
Slicno... imam 42g, a posljednji put sam obrijao glavu kad sam imao 15g. Jedino sto mi kosa sada nema 1m duzine nego je malo kraca. Za sada ne vidim razloga za sisanje, malo konce tu i tamo i to je to.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10500 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 22/03/2020 : 01:02:21
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by xilrion
imam 37, dugu kosu imam od 18te. i imat ću dok ne umrem ili dok ne otpadne. nema šišanja, nema predaje.
Slicno... imam 42g, a posljednji put sam obrijao glavu kad sam imao 15g. Jedino sto mi kosa sada nema 1m duzine nego je malo kraca. Za sada ne vidim razloga za sisanje, malo konce tu i tamo i to je to.
44 godine. Duga kosa od 15g do 20g. Odluku o brijanju glave donija u trenutku i nikad zažalija. Nisan nikad vidija babu tako sritnu. Jedno vrime san ima normalnu kosu al san se boja u crveno. Prije vojske 1999. opet obrija glavu i od tada jedan put misečno sa mašinicon skinen sve. S vrimenon ta frizura više nije izbor nego je postala surova realnost. Jedna iz crvene faze: [url=https://postimages.org/] [/url]
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 22/03/2020 01:05:03 |
|
paranoid
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/Harlequin.jpg)
340 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
xilrion
Advanced Member
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25754 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 23/03/2020 : 12:15:11
|
Sve puno penzionera. ![](icon_smile_tongue.gif)
@manhunter: mjuza ok, vokal mi se čini malo lijen. To tak treba biti pretpostavljam? Triphop i house su mi potpunaq nepoznanica- no offense :D
@Tonto: naslovi pjesama zvuče ko spoj Frank Zappa/Vatrogasci; volio bi to čuti. Uško na bankomatu Habitus zvuči kao nešto što smo dva frenda i ja radili prije 15ak i više godina. Često se dogovaramo da bi trebali opet ali nikako spojiti vrijeme, a i nismo više tak blesavi. Makar, za neke gluposti nikada nisi prestar.
@shalilo6: druga stvar zvuči dobro. Predložio mi jutub onu Va Hrvatuh - od toga bi moglo biti nešto. Šteta što je nisi razradio ![](icon_smile.gif)
@paranoid: premoderan zvuk za moj ukus ali zvuči jako jako kvalitetno. Thumbs up!
Summa summarum dobro je ovo sve skupa. Očekivao sam 2 pjesme, 2 isprike i nekoliko žalopojki za izgubljenim vremenima. ![](icon_smile_big.gif) |
Bok, kako si.
|
|
paranoid
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/Harlequin.jpg)
340 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10500 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8836 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 23/03/2020 : 12:52:11
|
>naslovi pjesama zvuče ko spoj Frank Zappa/Vatrogasci; volio bi to čuti. Uško na bankomatu
Vjeruj mi ne bi. Glazbeno to zvuči kao puno lošiji Satan panonski![](icon_smile_big.gif)
>Habitus zvuči kao nešto što smo dva frenda i ja radili prije 15ak i više godina. Često se dogovaramo da bi trebali opet ali nikako spojiti vrijeme, a i nismo više tak blesavi. Makar, za neke gluposti nikada nisi prestar.
Srećom ja i moji dečki cijeli život radimo na tome da ostanemo blesavi do smrti. Snimili smo hrpu cd-a sa skečevima po uzoru na pythone i zločestu djecu. Imali kazališnu skupinu s kojom smo nastupali.https://www.zadarskilist.hr/clanci/14082009/treca-skupina-zemljopisnog-rizika-osvojila-prvu-nagradu-publike Nažalost zbog glupavog radnog vremena morao sam je napustiti prije vremena. Pisanje predstava mi je bio užitak jednak crtanju.
![](https://i.postimg.cc/05WCG7t3/20200323-122940.jpg) |
The less I have the more I am a happy man |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
Posted - 23/03/2020 : 18:21:18
|
quote: Originally posted by paranoid
quote: Originally posted by ivanl
Hej,hej...dobro je ovo! Odakle ste?
Iz Beograda, ali sviramo svuda po regionu i sire ![](icon_smile_big.gif)
Bravo! Bas sam ugodno iznenaden. Ako nakon ovog sranja dobijem priliku da vas cujem uzivo, s gustom cu to obaviti. Palac gore! |
Los cukar na fritulama! |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 25/03/2020 : 22:25:37
|
quote: Originally posted by Cromwell
Sjedim danas na zahodu fućkajući i padne mi na pamet ideja da bi baš mogli biti malo kreativni. Budući da je po Tontovom topiku očito da forumaši imaju dobar ukus zašto ne bi oni koji znaju svirati neki instrument snimili i uploadali pjesmu?
Pravila nema. Kvaliteta svirke i zvuka je apsolutno nebitna. Najbolje da je instrument+vokal, ali može samo jedno od toga. Kvragu, ne bi trebalo biti teško niti odfućkati nešto na mobitel i uploadati. Svi žanrovi su dozvoljeni, rokenrol, pop, zajebancija, synth, budnice, rap, sve dok se ne kose sa pravilima foruma naravno :)
Tko sve na forumu pjeva/svira?
Nisam se mislio ovdje javljat, ali ajde Svirao sam prije sintisajzer (i harmoniku jedno vrijeme) tijekom 90-ih godina i to većinom na dječjim redutama (dječje zabave za vrijeme maškara), nešto i u školi, par puta u crkvi. Moji su mi bili kupili tada (čini mi se za 300 njemačkih maraka) Yamahu (ovu pjesmu "Venus" je imao usnimljenu na sebi, sad kad je čujem, baš budi lijepe uspomene). Ali sam se krajem 90-ih toga ostavio iako mi je stvarno dobro išlo, znao sam po sluhu, ono kad čujem neku pjesmu, dosta brzo je znati svirati, a da nisam imao pojma o notama dotične stvari.
Znači, nisam svirao ništa preko 20 godina. Vidio ovu temu, posudio dječji neki mali sintisajzer (nemam velike ruke, ali jedva da mogu tipke potrefit na ovom majušnom sintiću), pa sad uploadao video, nadam se da neće biti smijeha Svoju Yamahu sam odavno poklonio jednoj djevojčici iz Slovenije koja se baš zanimala za muziku. Inače, uzmite u obzir te sve okolnosti koje sam naveo za ovaj video, zaista nisam dugo svirao, a ovu stvar sam isto odsvirao onako "odoka", odnosno nisam gledao note nego po svome (sami kraj sam možda zbrljao) Stvar je inače dosta i većini vjerojatno poznata iz filma "Big" sa Tom Hanksom iz 88'..
|
Never leave it in the hands of the judges
|
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
matija_k
Starting Member
![](AvatarUpload/dr-evil.jpg)
Croatia
28 Posts
Member since 28/01/2007 |
|
Chui
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/SLIKA ZA forum.jpg)
1187 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 09/10/2021 : 09:31:18
|
Sutra na močvarinom sajmu ploča i stripova eto mene i kolege Ivana Kapeca, donosimo albume na kojima sviramo koje možete onda nabaviti i s potpisom i možemo malo pročakulati :) Kozmodrum - Kozmodrum vinil Kozmodrum - Gravity vinil Ivan Kapec - Crta vinil Toni Starešinić - Nesreća vinil Chui - Iz kapetanovog dnevnika vinil Je Veux - I Glow cd (vinil nažalost još nije stigao sa štampe, al bit će za sljedeći sajam) |
|
Chui
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1187 Posts
Posted - 10/10/2021 : 09:48:07
|
quote: Originally posted by Chui
Sutra na močvarinom sajmu ploča i stripova eto mene i kolege Ivana Kapeca, donosimo albume na kojima sviramo koje možete onda nabaviti i s potpisom i možemo malo pročakulati :) Kozmodrum - Kozmodrum vinil Kozmodrum - Gravity vinil Ivan Kapec - Crta vinil Toni Starešinić - Nesreća vinil Chui - Iz kapetanovog dnevnika vinil Je Veux - I Glow cd (vinil nažalost još nije stigao sa štampe, al bit će za sljedeći sajam)
Sajam je ipak otkazan zbog lošeg vremena. |
|
Chui
Senior Member
1187 Posts
|
Manny
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/supershitty.jpg)
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
|
Chui
Senior Member
1187 Posts
Posted - 09/11/2021 : 23:52:53
|
quote: Originally posted by Manny
Chui, ovo je *super*. Čekamo verziju na vinilu pa kupujemo.
Hvala jedino bojim se za vinil dal će biti i kad će biti, dosta se tu zakompliciralo sa štampom, manje tiraže se jako dugo čekaju, i do 9 mjeseci. Vlada i manjak papira za vinilne omote. Kriza sve sj.....![](icon_smile_dead.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Chui
Senior Member
1187 Posts
Posted - 03/12/2021 : 10:03:51
|
Ako koga zanima od danas do nedjelje u ZKMu igra predstava Čarobnjak iz Oza za koji sam radio glazbu. Preporuka svakako za roditelje s klincima, baš je onako obiteljska predstava :) a u nedjelju je i ZKMov advent prije predstave. Predstave su svaki dan u 19:00, a u nedjelju je kao uvertira i predstavu i advent od 17:00 na kojem ću nastupiti sa at ease quartetom i izvest ćemo i neke brojeve iz predstave :) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|