Dakle, kao što samo obećao, Fibra će svim učesnicima Strip kviz lige koji su osvojili barem jedan bod pokloniti po jedan strip iz svog kataloga.
Kriteriji su sljedeći: - od 2. do 11. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 350 kn - od 12. do 21. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 300 kn - od 22. do 31. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 250 kn - od 32. do 41. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 200 kn - od 42. do 51. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 150 kn - od 52. do 63. mjesta - strip po izboru u vrijednosti 100 kn
Svaki sastavljač kviza također dobija po jedan (bez obzira na broj kvizova koji su napravili) dodatan strip po izboru (iste kategorije kao i za sudjelovanje). Osim, naravno, sastavljača čiji su kvizovi bili katastrofalno loši (dakle Markos, Supermark i Mali_mate).
Tinton dobija dodatan strip za računovodstvo.
Neka se svi dobitnici jave na mail info @ fibra.hr i pošalju naslov stripa koji su izabrali, kao i svoju adresu i tel broj da im mogu poslati nagrade. Dobitnicima van Hrvatske ćemo stripove dostaviti u njihove matične striparnice (AF, Tarantula, Buch...), gdje će ih moći pokupiti.
Marko, ja znam da si buržuj i da ove moderatorske plate stižu neredovno, ali po ovome ispada da imam pravo na stripove u vrednosti od 450kn, plus poštarina za Švajcarsku. Meni je glupo da se nešto sad prijavljujem.. Osim ako baš insistiraš.
Marko, ja znam da si buržuj i da ove moderatorske plate stižu neredovno, ali po ovome ispada da imam pravo na stripove u vrednosti od 450kn, plus poštarina za Švajcarsku. Meni je glupo da se nešto sad prijavljujem.. Osim ako baš insistiraš.
Nema ti šta biti glupo, nije mene nitko natjerao, nego je to moja želja bila. Dakle, nema nikakvih problema, samo ti pošalji popis naslova i adresu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ne znam kako si izračunao 450 kuna za sebe. Nije ti valjda anto provalio u nick?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne znam kako si izračunao 450 kuna za sebe. Nije ti valjda anto provalio u nick?
Jednom 150kn za učestvovanje, plus sam sastavio dva kviza (2x150kn), to je valjda 450kn.
Jednom sam procitao jedno pitanje iz Nesvrstanovog kviza (jer ga ponovio tu na forumu) i nisam uopste imao pojma sta ta rijec oznacava, mislim hrvatska rijec, tako da uopste ne bi znao sta pitanje hoce od mene... i rekoh bolje da se ne nerviram. Plus sto mrzim kvizove na vrijeme, a i ne poznajem ti ja nista zapravo pa da se ne blamiram. Pogledao sam od pocetka sa vrijemena na vrijeme malo onaj topic i nasmijao se, vidim da ste se dobro zabavili i meni je to dovoljno, vidjeti zadovoljne forumase.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pravo da ti kazem, nemam pojma. Jedno vreme nisam ulazio a jedno vreme sam slabo ulazio na forum ocigledno bas kad je pocinjao kviz , a onda kad sam usao video sam da topic sa strip kvizom ima preko 200 strana i nesto mi onda bilo glupo da se prikljucujem, nisam pravo da ti kazem ni procitao pravila i gde se igra. A inace bas volim kvizove, ucestvujem u Pab kvizovima po BGu a i bio sam u Poteri jednom Tako da se moze reci da sam kvizoman!