Lijepo je čuti da se bar na moru nešto promijenilo zato što kod nas u Slavoniji i pored ogromnog broja ljudi koji su otišli van gospodarska situacija je više nego katastrofalna. Tako da tko dobije posao u državnoj službi smatra se da je osvojio zgoditak i da ne mora slušati ono što ja moram o tome kako smo svi zamjenjivi i ako ti ne odgovara možeš tražiti drugi posao jer će on naći drugog za pet minuta.
I nama je otislo puno ljudi,medjutim puno ljudi se bavilo poslovima u turizmu(do korone)gdje se moglo vise zaraditi nego kao poštar.Tako da i nije neka prevelika navala bila ali kako je krenilo sve če opet ba staro.
Ja bi njega malo u marici vozakao, kroz neku selendru punu rupa na makadamu, lijevo-desno, gas-bremza, pa da ga vidimo junaka. Ko takvome kretenu da posao i sam je kreten.
To sto je izgubio posao je malo, nabio bi mu takvu kaznu da bi decko jarke kopao i to godinama da je otplati. Majmun.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Vratimo se na stripove i oštećenja. Da li ste nekad imali neku povratnu informaciju od poštara ili pošte, makar izvinjenje? Meni su konkretno jednom u pošti kada sam žalio rekli da "se to uvek dešava pri transportu i da je malo čuknut strip a ne automobil"...!!!
Originally posted by vronski 3 I da, sad bi moja gospođa na onakve stripove rekla: "Pa šta, mogu da se sasvim lepo čitaju i sa takvim koricama"...
Nema tu ničeg smiješnog.
Ovakvi ne vrijede ni desetinu cijene koju su plaćeni.
Nema tu zaista, niceg smijesnog. Meni osobno ovakvi albumi vise nisu nizasto. Dakle ne vrijede nista.
c
Ne vrede ništa?! Onda ih pokloni nekoj školskoj biblioteci čija će deca sa uživanjem da ih čitaju!
Kao prvo, ovo nisu moji albumi i nije se ova 'dezgracija' meni dogodila. Sto imam, kome poklanjati? Ne kuzim , sto nije jasno? Kao drugo, naravno da sad ovi uslikani, natuknuti albumi nista ne vrijede. A sto ce s njima nakladnik, kad ih preuzme od kupca koji treba dobiti uredne primjerke, njihova je stvar. Nek poklone sto da ne? Mogu i 'pocokati' stol, kauc... nauljiti i ocistiti gradele s njima... sto god...
Pa nisu oštećeni stripovi baš ono bezvrijedni,masa ih se prodaje po aukcijama.Pa i Fibra često prodaje svoje oštećene stripove i ne odu baš za kunu.Ja čak i volim kupovati manje oštećene primjerke(naručito od Libellusa),jer ih mogu kupiti puno jeftinije nego glancere,kak se kaže svaka roba ima svog kupca.
Pa nisu oštećeni stripovi baš ono bezvrijedni,masa ih se prodaje po aukcijama.Pa i Fibra često prodaje svoje oštećene stripove i ne odu baš za kunu.Ja čak i volim kupovati manje oštećene primjerke(naručito od Libellusa),jer ih mogu kupiti puno jeftinije nego glancere,kak se kaže svaka roba ima svog kupca.
Pa kupio sam ih i ja masu od LL, i poljepio dosta tih oštećenja. Samo je poanta da tu znamo da kupujemo oštećene primjerke i da im ne fale stranice (ako fale stranice, meni to ne vrijedi ni jedne lipe), a i ni najgori koji sam kupio nije ni blizu ovih sa slike. Ali kad kupujem novo tj neoštećeno, onda takvo i želim.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Pa kupio sam ih i ja masu od LL, i poljepio dosta tih oštećenja. Samo je poanta da tu znamo da kupujemo oštećene primjerke i da im ne fale stranice (ako fale stranice, meni to ne vrijedi ni jedne lipe), a i ni najgori koji sam kupio nije ni blizu ovih sa slike. Ali kad kupujem novo tj neoštećeno, onda takvo i želim.
Sasvim ste me krivo shvatili,naravno ko naruči novo da treba dobiti neoštećeno,ako oštećeno može zamjeniti kod izdavača,prodavača,tažiti neku novčanu protuvrijednost u pošti(ako može),onda super,ako ne onda ipak ne mora takve stripove momentalno baciti u smeće,netko će i takve kupiti,pa se tako vrati bar dio novca,bolje išta nego ništa.