Što se najavljenih stripova tiče, nisam siguran da je ikad bila ovako moćna/brojna tura za IL. Teško odabrati što je atraktivnije/isčekivanije - Batmani, Calvini, novi Ennis/Parlov, SinCity , "ljudski" Guarnido. Osobno najviše čekam Batmana od Marinija u (fibrinom formatu i opremi to će bit spektakl), Guarnida i naravno kutiju Sin City
U ova teška vremena, bar da se malo poveselimo s tim izdanjima.
Majice su dobre,tu nema dileme,ali one prve (dva Sendmena,Nadzirači,Vendeta i crveni Betmen) su najbolje - ove su u rangu prošlogodišnjih.
Sa Džokerom i Inkal su najbolje,objektivno.
Sinsiti je imala najveći potencijal,ali je ostao neiskorišćen - bolji mi je motiv na leđima nego napred.
Eternaut bi bila bolja da nije crna
Ljubav i rakete je ok (na prvi pogled mi se nije nešto dopala),ali šteta što nije išao Gilbertov crtež sa Palomarom i Lubom. A još bi boje bilo da je išao motiv Tvrđi ili Zekana.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Što se najavljenih stripova tiče, nisam siguran da je ikad bila ovako moćna/brojna tura za IL. Teško odabrati što je atraktivnije/isčekivanije - Batmani, Calvini, novi Ennis/Parlov, SinCity , "ljudski" Guarnido. Osobno najviše čekam Batmana od Marinija u (fibrinom formatu i opremi to će bit spektakl), Guarnida i naravno kutiju Sin City
U ova teška vremena, bar da se malo poveselimo s tim izdanjima.
A zna se kako cemo, kupit cemo sve. Zar moze drugacije...
pokazah klincima majice,i oni kažu sledeće - najbolji je inkal,pa džoker,pa eternaut,pa grad greha i na kraju Lj&R;samo s razlikujemo za Sinsiti/Eternaut,koji od mene idu na 3. odnosno 4. mestu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
pokazah klincima majice,i oni kažu sledeće - najbolji je inkal,pa džoker,pa eternaut,pa grad greha i na kraju Lj&R;samo s razlikujemo za Sinsiti/Eternaut,koji od mene idu na 3. odnosno 4. mestu.
Znači pitam tebe ili nekog klinca od 10-15 godina, razlike nema :)
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Inkal je zaista vrh vrhova a odmah iza slijedi Eternaut. Bilo bi možda obrnuto da je neka druga boja majice ali je također istina i da je crna univerzalni ziher. Sve dobro izgleda na njoj. Ostale nisu baš moj đir
Svi se javljate samo u vezi majica. Mislim da treba pohvaliti i zahvaliti Markosu što je prvi objavio da neće biti na Interliberu ako ga i bude te je najavio i Virtualni Interliber. Svi ostali izdavači trebali bi se ugledati na njega jer i njima a i nama je u interesu da se izjasniju i organiziraju nešto slično.