Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/11/2020 : 13:15:45
|
Svaki podcast o stripu je dobrodošao, pogotovo kad je ovako neposredno, iz kuta običnog stripofila... U tim se motivima zašto i dalje to skupljamo nalazi cijela naša generacija. Strip je vremeplov u neka ljepša vremena i da ga nema ovo današnje vrijeme bilo bi još teže... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/11/2020 : 13:42:19
|
Hvala drugari. Cilj stvarno jeste bio promocija stripa. I to potpuno simple objasnjenja. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 30/11/2020 : 10:13:51
|
Bravo Sale, baš sam jučer s guštom pogledao tj poslušao. To je to, skuplja čitaj i promoviraj kada si već u poziciji da to možeš. ;) Ja sam par puta probao frendovima nešto preporučiti (obično ljudima pokušavam objasniti koliko su Živi Mrtvaci bolji strip od serije), ali ne ide to. :( Šteta, da ima više ljubitelja stripa i knjiga, bili bi veći tiraži, niže cijene...a izbor je što se mene tiče trenutno odličan.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
Posted - 30/11/2020 : 12:21:25
|
Znam dosta ljudi koji se stide da kazu da vole i skupljaju strip bas zbog toga sto vecina smatra to detinjarijom. Poenta jeste bila da se izadje i kaze da je to skroz normalno, stavise pozeljno i da je strip nezaobilazan deo kulture i nekog opsteg obrazovanja. Nadam se da sam bar malo ispromovisao strip u ZR-u. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
ned_lynx
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 01/12/2020 : 22:11:51
|
lep te grebo, čoveče, pa, da li si ti novinar, spiker ili ekonomista (ko što je neki moj umišljaj)?
šta god da je, baš sam uživo u podkastu;) |
Piši propalo! |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
ned_lynx
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 02/12/2020 : 20:53:40
|
fala, sale, na odgovoru!
no, nanese li te ikad ovo zeznuto vreme, te sticaj okolnosti u kojima smo se, eto, našli, u kragujevac, javi se; valja da se nešto mezne i, usto, zaliti kocom za koju mi se čini da si neraskidivo vezan (peglala te ista, ta, dotična);)
stvari se dešavaju, pre ili kasnije, a neko to možda i doživi! |
Piši propalo! |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25754 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/01/2021 : 23:27:14
|
quote: Originally posted by sawitch
:) Drage volje. Nisam bio u KG-u jos od festivala godine nulte :)
Prve. ![](icon_smile_cool.gif) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|