Author |
Topic |
alexts
Advanced Member
Serbia
8028 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 02/12/2020 : 00:34:41
|
quote: Originally posted by ivanl
Montanari & Grassini, kraljevi. Trade mark Dylana. No, oni su kao tripice/skembici/vampi/tripe...ili volis ili ne volis. Za mene nedodirljivi ktaljevi crteza interijera/eksterijera/detalja/igre sjene i svjetla, kao i neprikosnoveni crtaci vizualnog identiteta Dylana. Neponovljivi. Pa neka ih masa i ne voli. 'Za dobrim se konjima prasina dize'.
Loše rade perspektive, lica, anatomiju i pokret. Kompozicija im nije nešto, linije često predebele, neadekvatne, crne površine kao kod stripa za boju... Sem toga, nisu loši. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/12/2020 : 20:10:28
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by ivanl
Montanari & Grassini, kraljevi. Trade mark Dylana. No, oni su kao tripice/skembici/vampi/tripe...ili volis ili ne volis. Za mene nedodirljivi ktaljevi crteza interijera/eksterijera/detalja/igre sjene i svjetla, kao i neprikosnoveni crtaci vizualnog identiteta Dylana. Neponovljivi. Pa neka ih masa i ne voli. 'Za dobrim se konjima prasina dize'.
Loše rade perspektive, lica, anatomiju i pokret. Kompozicija im nije nešto, linije često predebele, neadekvatne, crne površine kao kod stripa za boju... Sem toga, nisu loši.
Da nisi koristio pojam mnozine, ucinilo bi mi se da pricas o 'majstoru' Ferri-u. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Topic |
|
|
|