Stavilo me u tešku grupu ali ipak se ističem među ovim kandidatima
Stvarno puno jača grupa od one A. Anto me primio u obiteljsku kuću, s Nesvrstanim pijem kavu svaki put kad sam u Splitu, s going goingom sam pio po Beogradskim kafanama, a s jakijem zatvarao pivnicu na svojem zadnjem Mafestu. Težak, težak izbor... Još ću malo razmišljati, ali anto bi mogao dobiti moj glas samo zbog zbunjenih komentara na topicu o kvizu. Ono je bilo zlato.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Ne budem tri dana na forumu i svasta propustim. Nisam uopste video topic sa nominacijama niti ovaj dok mi kolega tinton privatnim kanalima nije javio za ovo takmicenje. Hvala svima na nominacijama i lepim recima, jako je lepo cuti ih pogotovo ove godine kada sam se mnogo vise virtuelno druzio sa ljudima sa ovog foruma nego sa svojim drustvom iz ,,pravog zivota". Paklena grupa, odlicni su mi protivkandidati. Ne mogu da se odlucim da li da glasam za tintona ili antoana, pa na kraju necu ni reci sta sam odlucio. A i jaki i nesvrstani svakako zasluzuju glas.
Ti, ja i Jere smo prepolarizirajuće figure da bi pobijedili i zato se vučemo na dnu. Going na forumu praktički ne ulazi u konflikte i zato nas dere. Da sam ja đubre željno pobjede, počeo bih sada izvlačti goingov prljavi veš na forum. Ali možda će glasati za mene, pa neću. U svakom slučaju, borba za zadnje mjesto će biti zanimljivija nego borba za prvo.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Samo bi se volio zahvaliti going goingu za novčani doprinos.
Nije trebalo, ionako bi dao glas tebi.
Ostali nisu ponudili dovoljno novca za moj glas.
Blago tebi... Meni je Reem ostao dužan brdo para iz poznate kampanje prije 2 godine, kada su mnogi odradili prljav posao prilikom njegove kandidature... Nekako se zaboravilo na taj obećani novac, ali nema veze ne ljutum se... Sve zaboravio, još i oprostio
Ti, ja i Jere smo prepolarizirajuće figure da bi pobijedili i zato se vučemo na dnu. Going na forumu praktički ne ulazi u konflikte i zato nas dere. Da sam ja đubre željno pobjede, počeo bih sada izvlačti goingov prljavi veš na forum. Ali možda će glasati za mene, pa neću. U svakom slučaju, borba za zadnje mjesto će biti zanimljivija nego borba za prvo.
zato ne volin sudjelovat u ovome jer ne uvatin ni 5 glasova. S druge strane bolje bit zadnji nego drugi.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace