Zahvaljujući pre svega vašoj podršci ove godine objavićemo gotovo 30 izdanja, tri puta više nego bilo koje od prethodnih godina. Ovo su naslovnice stripova za koje smo potpisali ugovore, a tu će biti još određeni broj izdanja za koja čekamo ugovore. Uživajte!
Monsters se definitivno uzima, a bome i Odisej djeluje strašno zanimljivo, barem po crtežu. Već mi je 100 godina na listi za čitanje i nikako da dođe na red.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Witcher definitivno, kao i Elrik... Ova Karabala djeluje zanimljivo...
Pošto vidim i naslovnicu od Elrikovog specijalnog izdanja, pa me zanima da li će te i to u objaviti u originalnom formatu 275 x 368?
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Elrik ide u integral?! Predobro, taman sam propustio neke brojeve, bravo! Green River Killer, Šerlok i Witcher sigurno uzimam, uz Elrika i verovatno Monsters. Bravo Makondo! Kad možemo da očekujemo prva izdanja?
Elrik ide u integral?! Predobro, taman sam propustio neke brojeve, bravo! Green River Killer, Šerlok i Witcher sigurno uzimam, uz Elrika i verovatno Monsters. Bravo Makondo! Kad možemo da očekujemo prva izdanja?
za mene Lobačev,Veštac,Le chateu des animaux,Cisko Kid,a posebno se radujem Matorim furunama i Ligi izuzetnih džentlmena - ovo su sigurice a za ostalo ću videti.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Zahvaljujući pre svega vašoj podršci ove godine objavićemo gotovo 30 izdanja, tri puta više nego bilo koje od prethodnih godina. Ovo su naslovnice stripova za koje smo potpisali ugovore, a tu će biti još određeni broj izdanja za koja čekamo ugovore. Uživajte!
prelepa vest!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Monsters se definitivno uzima, a bome i Odisej djeluje strašno zanimljivo, barem po crtežu. Već mi je 100 godina na listi za čitanje i nikako da dođe na red.
Kod mene ova dva idu bez razmišljanja. A ima i još nekoliko zanimljivih naslova, prije svega Moore i Manara.
Iako krimi/serijski ubica definitivno nije moj žanr, moram da pohvalim Green River, odličan strip. A ako ste kojim slučajem delom odrastali uz Seattle scenu ranih devedesetih ko ja, pogotovo. Inače, Furune, Liga, Le Chateau...a kopka me i Karabala.