elrik integral, prilicno sam nezadovoljan tehnikalijama. uvez je katastrofalan, papir + boja = nesto ovde nije kako treba, lagano me bolucka glava dok citam strip. a i stranice blago talasaju. izdanje me podseca na pocetna amd izdanja gde dosta toga nije valjalo, pri cemu sam mislio da je ovako nesto davno iza nas. zivotinski zamak je daleko daleko bolje uradjen, stoga koliko para toliko muzike.
prvi paketi se u vodu bacaju, valjalo bi ovo primeniti nekad. ovi kasniji primerci elrika su prilicno bolji.
Pa sa četvorošestoro dece kući i četrdesetoro osamdesetoro dece u školi dobro je da stigne išta i da pročita.
Monsters se iščekuje. Dal se naslov prevodi ili ostaje po engleski?
*sestra živi u kući do mene i njeni su klinci veći deo dana kod mene;kako im je otac,moj bivši zet, u Norveškoj(i viđa ih jednom godišnje),ja im dođem kao ujak-otac.
**30 sam razredni,50 sam zamenik;a kakve sam kurate sreće,obe razredne (kojima sam zamenik) se ove godine razboleše (jedna od korone,ozbiljno,druga od nekih drugih bolesti,još ozbiljnije),pa sva ta briga,u trajanju od par meseci, spade na mene - a klinci (sve treći stepen,majstori) dobri ludaci.
pa da vas ništa ne čudi.
***samo mi fali još da imam dve žene - tad bi zaista ugasio
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I prvog dana nove godine - novo izdanje! Naručite ili preuzmite već danas, od ponedeljka u striparnicama! Puna cena 2000 din, promo cena 1600 din.
„Onako kako to samo može u grafičkim romanima, Ubica sa Zelene reke balansira između fascinantne istrage užasnih ubistava i dirljive ode ponosnog sina svom matorom. Novinarsko oko Džefa Džensena koncentrisano na detalje i izvrstan tempo vizuelnog pripovedanja Džonatana Kejsa zajedno tvore istinsku epopeju stvarnog zločina.” BRAJAN K. VON (Y: Poslednji muškarac)
„Jedan od najjezivijih krimića u stripu koje sam ikada pročitao. Uz uvid i detalje kakve mi ostali možemo samo da zamišljamo, Džensenova priča o dugoj potrazi svog oca ostaće u vama poput noža zabodenog u leđa.” ED BRUBEJKER (Zatamnjenje)
„Ubica sa Zelene reke je sjajan. Džefova priča pruža jednu intimnu perspektivu, i on briljira sa njom. Džonov crtež je takođe fantastičan; on grafičkim scenama daje emocionalnu težinu za kakvu bi malo umetnika imalo senzibiliteta.” BRAJAN AZARELO (100 metaka)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See