Author |
Topic  |
|
veber
Senior Member

1138 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 15/03/2021 : 18:22:57
|
Poštovana publiko, povodom izdavanja 'Imperie' - raskošnog strip integrala od 230 stranica u full color izdanju, velika mi je čast pozvati vas na live act s Igorom Kordejem; potpisivanje, crtanje i druženje sa publikom. Igor Kordej će se glavom i bez brade pojaviti u strip knjižari Torpedo Comics Zagreb- Prilaz sestara Baković visavi kina 'Evropa', u srijedu 17-tog ožujka u 15 do 17 sati. Svatko tko kupi Imperiu na licu mjesta dobiva 20% popusta + potpis autora. Dakle, umjesto 240 kuna strip će na potpisivanju koštati 200 kuna. Pa, dobro nam došli i vidimo se u skladu s propisanim i preporučenim epidemiološkim mjerama!
|
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
|
smogy_boy
Starting Member

Croatia
73 Posts
Member since 18/02/2016 |
|
veber
Senior Member

1138 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 15/03/2021 : 18:39:13
|
quote: Originally posted by smogy_boy
a za nas koji nismo u zagrebu? popust? uz potpis? hvala
Istina.Javite mi se preko poruke pa Vam pošaljem potpisani album poštom uz popust |
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
Edited by - veber on 15/03/2021 18:40:28 |
 |
|
smogy_boy
Starting Member

Croatia
73 Posts
Member since 18/02/2016 |
|
Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 17/03/2021 : 12:44:47
|
Dolazim . Koliko se sjećam , Kordej nije zadnjih 3,4 godine imao neko potpisivanje u Zagrebu pa treba iskoristiti ovu priliku. Ukoliko se smiluju bogovi , možda padne i koji brzi crtež uz posvetu 🙂 . |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/03/2021 : 12:50:33
|
Nemojte ga ni slučajno pitati da vam nacrta išta vezano za njegov angažman u Marvelu. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Posted - 18/03/2021 : 22:30:12
|
quote: Originally posted by fler
Zašto?
Ne mislim ići, samo radoznalost 
Jednom sam ga ja davno (dosta je prošlo već od tada) na CRŠ-u pitao da mi nacrta Wolverinea, s obzirom da je aktivno radio na serijalima New X-Men i X-Treme X-Men, no zauzvrat sam dobio to da mi onako s visoka ispred cijele dvorane ljudi posprdno odgovori da on mrzi tu svoju fazu rada u Americi i da mi to neće i ne želi nacrtati, pa mi je u onu bilježnicu u koju skupljam crteže u par poteza nacrtao neku random glavu koja ne predstavlja nijednog konkretnog stripovskog lika, ne liči na ništa, a bome niti sam to uopće htio.
Ma ajde bokte... Tu se zaustavio moj interes kako za Kordeja kao osobu, tako i za njegove radove. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Edited by - Paka01 on 18/03/2021 22:32:03 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/03/2021 : 22:45:18
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by fler
Zašto?
Ne mislim ići, samo radoznalost 
Jednom sam ga ja davno (dosta je prošlo već od tada) na CRŠ-u pitao da mi nacrta Wolverinea, s obzirom da je aktivno radio na serijalima New X-Men i X-Treme X-Men, no zauzvrat sam dobio to da mi onako s visoka ispred cijele dvorane ljudi posprdno odgovori da on mrzi tu svoju fazu rada u Americi i da mi to neće i ne želi nacrtati, pa mi je u onu bilježnicu u koju skupljam crteže u par poteza nacrtao neku random glavu koja ne predstavlja nijednog konkretnog stripovskog lika, ne liči na ništa, a bome niti sam to uopće htio.
Ma ajde bokte... Tu se zaustavio moj interes kako za Kordeja kao osobu, tako i za njegove radove.
koji lik  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Manabo
New Member

264 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 19/03/2021 : 12:26:22
|
Ja sam mu na zadnjem Mafestu donio Cablea, onu knjigu koju je izdao Bookglobe i nije ništa rekao. Štoviše, napravio je odličan crtež, zahvalio se i to je bilo to. Inače, jel bio netko na potpisivanju da veli kako je bilo? |
 |
|
jagodanbg
Senior Member

2965 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/03/2021 : 22:47:42
|
Imperia je odlican strip kao i sve od mestra Igora, za Europsko trziste uostalom. Kordej je jedan od najboljih, najplodnijih trenutnih crtaca stripova danasnjice. To sto je iskazao javno da mrzi tu svoju americku fazu, jos mi je i drazi. Napravio mi je vise predobrih crteza do sad i svaka mu cast. Doduse, valjda ga treba i pitati stokod kvalitetno. U album, ako ga pitas crta, na papire vise bas i ne, jer se dosta toga prodavalo poslije. Uglavnom, legenda! U pravom smislu rijeci, prava strip legenda. Njegov original iz Zvijezda ne bi dao za nikakve novce, nikad... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Posted - 19/03/2021 : 22:56:22
|
quote: Originally posted by ivanl
To sto je iskazao javno da mrzi tu svoju americku fazu, jos mi je i drazi.
Po meni je čisti bezobrazluk kad netko pokaže interes za tvoj rad, a ti javno napraviš takav nastup i ponašaš se kao primadona. No eto, šta je tu je... Da je lijepo i pristojno rekao da više ne crta ništa vezano za amerikance i pitao jesam li zainteresiran za kakav drugi crtež, bilo bi sve okej. Ovako je zasigurno izgubio jednog čitatelja. Dobro, njemu to vjerojatno ne znači baš puno (ako i imalo), ali smatram da to nije način kako bi se trebalo odnositi prema publici. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts
Posted - 19/03/2021 : 23:14:10
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by ivanl
To sto je iskazao javno da mrzi tu svoju americku fazu, jos mi je i drazi.
Po meni je čisti bezobrazluk kad netko pokaže interes za tvoj rad, a ti javno napraviš takav nastup i ponašaš se kao primadona. No eto, šta je tu je... Da je lijepo i pristojno rekao da više ne crta ništa vezano za amerikance i pitao jesam li zainteresiran za kakav drugi crtež, bilo bi sve okej. Ovako je zasigurno izgubio jednog čitatelja. Dobro, njemu to vjerojatno ne znači baš puno (ako i imalo), ali smatram da to nije način kako bi se trebalo odnositi prema publici.
Sve ti to stoji sa strane morala i pristojnosti, ali mene nije bas briga. Tip je jebeni zivi, nas genijalac. Majstor. Jedan od najboljih ikad, uopce. I sad nosim potpisanu Imperiju doma i fala mu. Cuj, svaka cast na tvom interesu i ljubavi za Marvel i takvu vrstu strip svijeta, i zao mi je sto te je otkantao, iskreno, ali meni to znaci da je covjek shvatio neke stvari. A ono su bile neke pare. Gaza. Dosada i tlaka. Nuzno zlo. Boli ga kiki za to, i zeli zaboraviti. Meni se to kod njega samo jos vise svida i drazi mi je zbog toga. Povuci paralelu kako tebe boli kiki za Azru. Isti kiki mene boli, za Marvel. Igor Kordej ovakav, danas, u punoj crtackoj snazi, svaka mu cast, je pravi presedan. Pari Ivan Mestrovic po golemom opusu kojeg ostavlja. Nemos virovat koliko toga stvara. Bas mu danas citam recenziju u izvanrednom albumu Nenada Barinica, Vukovar Has, koji mi je frisko stigao... Ma covjek je svugdje. Ide ga strip, i gotovo. Rekao bi moj omiljeni, nedavno preminuli Alem Curin; otvorila mu se spina! I to traje i traje. A kvaliteta neupitna. Nevjerovatna... |
Edited by - ivanl on 19/03/2021 23:42:26 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27433 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts
Posted - 19/03/2021 : 23:44:38
|
Istina. Sve je gaza, sve je laza, ko jedan nas, sad vec sve manje i manje vrijedan, lokalni nogometni klub... |
 |
|
Manny
Average Member

572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 20/03/2021 : 00:10:08
|
quote: Originally posted by ivanl Njegov original iz Zvijezda ne bi dao za nikakve novce, nikad...
Kako si došao do originala, ako nije tajna? :) |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15829 Posts
Posted - 20/03/2021 : 01:20:15
|
quote: Originally posted by Manny
quote: Originally posted by ivanl Njegov original iz Zvijezda ne bi dao za nikakve novce, nikad...
Kako si došao do originala, ako nije tajna? :)
Ma nije tajna, Petre... Zasto bi bila... Kupio sam ih kod njega osobno, preko jednog prijatelja. Pa koliko je samo toga nacrtao. Kupio sam jednu tablu iz Cable-a, jednu lijepu iz Tajne povijesti i jednu prastaru meni fantasticnu iz Zvijezda. Sad vec davno od tada...kad se vratio bio zivjeti u Zagreb. |
 |
|
|
Topic  |
|