forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Borbe protiv Turaka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

xilrion
Advanced Member

Croatia
3024 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 30/04/2021 : 15:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
ma jebali vas turci.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 16:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by VALTER

Dosado, dipl. pov., jeste li Vi znanstvenik?

Kakav lik!

Diplomirani povjesničar (jednopredmetni studij i dvopredmetni nenastavnički studij) svladava opširniji program struke, osobito metoda stručnog i znanstvenog istraživačkog rada. Kvalificiran je zaposliti se u ustanovama gdje se čuva i/ili obrađuje povijesna građa (arhivi, muzeji, te povijesni zavodi i instituti).

Ma pusti ga.
Koliko znam, Valter je upisao ali nikada nije završio pravni fakultet (a koliko znam niti jedan drugi) i sad ga to frustrira pa liječi frustracije nad drugima. Znači vrijeđati i omalovažavati nečije visoko obrazovanje je fakat dno dna.

Mislim, ono, neki ovdje otvoreno pljuju po fakultetu povijesti i misle da više znaju od onog koji ga je završio, a s druge strane oni nemaju nikakav fakultet a smatraju se vrhunskim stručnjacima. Jedan čak misli da su mu natjecanja iz osnovne i srednje škole nekakvo mjerilo. Super, još ako ima i malu maturu iz toga kao Rodney, onda je stvarno učen čovjek.
Moje mišljenje dolazi iz razgovora sa mojim prijateljem koji je diplomirao povijest i koji mi je govorio o toj temi upravo ovo što sam gore napisao, a i iz položenih predmeta Opća povijest prava i države i Povijest hrvatskog prava i države na Pravnom fakultetu stoga molim kućne i Wikipedia povjesničare da se suzdrže od komentara.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/04/2021 : 18:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ovo su klevete. Odakle bi ti to mogao znati? Ne samo da sam završio pravni fakultet, nego sam položio i pravosudni, javnobilježnički i još jedan stručni ispit. To sve ipak ne smatram naročitim uspjehom, ali da opet, da nisam položio barem pravosudni, bilo bi neprimjereno da se predstavljam kao pravnik.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 18:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ah, čuo sam drukčije. Ok.
Uglavnom, nema veze, tvoja negativa, ljutnja na cijeli svijet i zavist prouzrokovane su time što si zbog nekog od prijašnjih razloga, (nedostatak cura, posla, loš život...) ljubomoran i jalan na cijeli svijet pa ovdje popuješ i vrijeđaš svakim postom jer tako liječiš svoje frustracihe iz stvarnog života. Uglavnom, dosta tih tvojih pizdarija uoućenih svaki put kad si nadrkan (a ti he stalno). Progledavali smo ti kroz prste dovoljno puta. Još hednom nekog uvrijediš - pa pa.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/04/2021 : 18:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
To ti tako gledaš kroz svoju prizmu, kroz svoje naočale. Našaliti se na račun likova punih sebe, koji se kao krležijanski likovi razmeću tobožnjim građanskim uspjesima, nije izraz nikakve frustracije, niti lošeg živote i jala, već upravo suprotno, zdravog životnog duha i pogleda na svijet. Nikakvo pravilo nisam prekršio, za razliku od tebe, koji nižeš pretpostavke o mom privatnom životu. I zato mi se nemoj tu prazno prijetiti, već se sjeti da ima na ovom forumu vlast veća od tvoje, kojoj ću se obratiti budem li još jednom neopravdano izbačen.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 18:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Slobodno.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/04/2021 : 18:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sjeti se da je Markos zimus napisao, točno ovim riječima, mogu i naći taj upis, "da nije smio dopustiti moje izbacivanje na godinu dana". Mogao sam mu se onomad i osobno požaliti, jer ga poznajem, ali to nisam smatrao bitnim, jer nećeš ti velike stvari, biti izbačen s foruma. Ali sada je drugačije, pretjerali ste.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 18:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Kao što rekoh - slobodno.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12496 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/04/2021 : 19:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Ovo sve zbog figurica!😳

Ja sam dvije godine radio u sisackoj bolnici i ostao mi grad u lijepom sjecanju, imam jos poznanstava tamo,ali godine cine svoje i kontakti ostaju na nula bodova.

Euro, zakuhao si topik sa izmjenom naziva,ti to kao ovi non-paperi likovi.😁
I da Milan Trenc je zagrepcanec,nemam njegovu biografiju,zvucalo mi slovenski.
I tetak mi je Slovenac,Trampuš.

zamisli...a ja sam očekivao kako če se netko diviti mojoj diorami, zamku, figuricama.

Ja ču nastavljati stavljati fotografije kako napreduje diorama, čak ču vjerovatno imati nekih pitanja koja figurica bi bila više prikladnija da je stavim itd.....da vidim kako to ljudima izgleda, iako ne očekujem previše interesa. Možda kasnije promjenim naslov topika, da slučajno ne skrivim neki vjerski rat, pa če onda neki turčin baciti fatvu na mene
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 19:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Ovo sve zbog figurica!😳

Ja sam dvije godine radio u sisackoj bolnici i ostao mi grad u lijepom sjecanju, imam jos poznanstava tamo,ali godine cine svoje i kontakti ostaju na nula bodova.

Euro, zakuhao si topik sa izmjenom naziva,ti to kao ovi non-paperi likovi.😁
I da Milan Trenc je zagrepcanec,nemam njegovu biografiju,zvucalo mi slovenski.
I tetak mi je Slovenac,Trampuš.

zamisli...a ja sam očekivao kako če se netko diviti mojoj diorami, zamku, figuricama.

Ja ču nastavljati stavljati fotografije kako napreduje diorama, čak ču vjerovatno imati nekih pitanja koja figurica bi bila više prikladnija da je stavim itd.....da vidim kako to ljudima izgleda, iako ne očekujem previše interesa. Možda kasnije promjenim naslov topika, da slučajno ne skrivim neki vjerski rat, pa če onda neki turčin baciti fatvu na mene

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19746 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/04/2021 : 19:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo su klevete. Odakle bi ti to mogao znati? Ne samo da sam završio pravni fakultet, nego sam položio i pravosudni, javnobilježnički i još jedan stručni ispit.

Dobro, ali jesi li ikada bio 23. na nekoj listi za Gradsku Skupštinu?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/04/2021 : 19:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
To je već zavidan uspjeh, priznajem, koji će se u budućnosti i povećati, pozicioniranjem na još bolje mjesto na listi.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/04/2021 : 20:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Ovo sve zbog figurica!😳

No sikiriki,samo ti stavljaj slike diorama,meni je interesantno,jer ja uvijek posjecujem(bar do marta 2020)strip/SF/steam punk festivale i posjetim standove umjetnika koji izradjuju figure.
Kako volim pogledati radove i kolekcije od nasih forumasa brdara,ddekija,zeljka ferrija i ostalih,kolekcije od Andreja i njegovih "cura" tako ako imas sta za pokazati od radova why not!
Ako hoces imam vizitke od belgijanaca koji to rade za diorame,pa ti stavim tu vizitke sa slikama njihovih radova.
Mali savjet,bez zamjerke,mislim da vecina forumasa ima neki veci osjecaj i simpatiju za western tematiku,pa takve stvari bi bile zgodne za vidjeti. Ti hoces trenutno malo rekonstruirati povijest svoga kraja preko diorame sto vjernije, to stoji sve. Kad budes jednom opet nesto planirao podijeli misljenje o tome ovdje.

Ah,da, i tvoj zemljak Teller nam je duzan pokazati svoje double-triple kolekcionarske radove.😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 30/04/2021 20:31:32
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47232 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/04/2021 : 20:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/XGdc6c9r][/url] [url=https://postimg.cc/SJF8pMK9][/url] [url=https://postimg.cc/mctNrGW1][/url] [url=https://postimg.cc/5X23QzWr][/url] [url=https://postimg.cc/D4VtggP5][/url]

Edited by - lwood on 30/04/2021 20:45:06
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17820 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/04/2021 : 22:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Ima.li iko tursko osmansko casrtvo
Od von hamera u 3 toma

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40383 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/04/2021 : 22:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakav ...... Pljuje necije znanje a svoje navodi pod “rekao mi drug” ahahahahahahhahahahahahahahahahahah

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 30/04/2021 : 23:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Usput rečeno, da nije bilo Karla Martela koji je 732 u bitki kod Toursa zaustavio španjolske maure, zapadna europa bi se odavno islamizirala, dosta prije tih događaja koji se tu spominju.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 23:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ovo su klevete. Odakle bi ti to mogao znati? Ne samo da sam završio pravni fakultet, nego sam položio i pravosudni, javnobilježnički i još jedan stručni ispit.

Ooo pored Velikog Ljubomorka, evo sada i Malog Ljubomorka:D:D

Evo samo malo politike, moram da bih odgovorio na laži ovog malog ljubomorka.
Ovo tvoje je speculum veritatis odnosno špekuliranje s istinom.
Bitno je da sam nositelj liste za Vijeće Gradske četvrti Črnomerec, to je glavna stvar. Ovo za skupštinu je više reda radi. Naravno, to si "zaboravio" spomenuti što je jednako kao da lažeš. Nemoj mi samo reći da nisi znao za to da sam nositelj.
Eg da i odkantali smo Hermana baš zbog razloga koje si ti naveo.

Gle dečki vi ste Ljubomorki odnosno Hejteri i vjerujte mi da mene uopće ne uznemiravaju vaši postovi, štoviše drago mi je da imam hejtere jer to znači da nekaj vrijedim

Nego vesel sam, danas sam pertrčal 30 km i puna mi je glava serotonina :D:D

A hejteri što ste vi danas napravili u svom životu?
Ništa?
Aha, napadate mene?
Vau, koji doseg.
Čujemo se, serbus, živili

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2021 : 23:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kakav ...... Pljuje necije znanje a svoje navodi pod “rekao mi drug” ahahahahahahhahahahahahahahahahahah

Gle buco, ne uspijeva ti isprovocitrati me, čak moram reći da je to što radiš pomalo žalosno:D

Moj frend je moj izvor jer je završio taj fakultet, kužiš? To si prešutio. A i ja sam položio dva ispita na svom faksu koja se direktno tiču te tematike dok su tvoje kvalifikacije natjecanja u osnovnoj i srednjoj.
U ovoj raspravi nisi ni do koljena meni i dosadi zato odjedri.
A ako se i dalje hoćeš tući (što dovoljno govori o tvom intelektu i odgoju), ja sam mladjo sa foruma, podatke o meni vrlo lako nađeš i vrlo rado ću te složiti.
Može i na nekom festivalu, nema problema, samo reci.
Zato odjedri odavde.
Serbus i tebi

P.S. Upravo sam pretrčao 30 km, jesi ti prohodao toliko u životu?

Pa-pa!

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 13/10/2021 16:31:37
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2850 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 01/05/2021 : 00:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Ima.li iko tursko osmansko casrtvo
Od von hamera u 3 toma

Dobio sam na poklon u osamdesetima.
Ponajbolje na temu turskog carstva, barem od onog što sam čitao.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19746 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/05/2021 : 00:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ooo pored Velikog Ljubomorka, evo sada i Malog Ljubomorka:D:D

Evo samo malo politike, moram da bih odgovorio na laži ovog malog ljubomorka.
Ovo tvoje je speculum veritatis odnosno špekuliranje s istinom.
Bitno je da sam nositelj liste za Vijeće Gradske četvrti Črnomerec, to je glavna stvar. Ovo za skupštinu je više reda radi. Naravno, to si "zaboravio" spomenuti što je jednako kao da lažeš. Nemoj mi samo reći da nisi znao za to da sam nositelj.
Eg da i odkantali smo Hermana baš zbog razloga koje si ti naveo.

Gle dečki vi ste Ljubomorki odnosno Hejteri i vjerujte mi da mene uopće ne uznemiravaju vaši postovi, štoviše drago mi je da imam hejtere jer to znači da nekaj vrijedim

Nego vesel sam, danas sam pertrčal 30 km i puna mi je glava serotonina :D:D

A hejteri što ste vi danas napravili u svom životu?
Ništa?
Aha, napadate mene?
Vau, koji doseg.
Čujemo se, serbus, živili

Vi ste otkantali Hermana?
Pa što ste uopće podržavali lika kojem su ustaše i domobrani "domovinska vojska"? Kao da za njegove stavove niste znali prije...
Njegova priča o tome zašto ste se razišli djeluje mnogo uvjerljivije, doduše.

Što se tiče toga da nisam spomenuo da si i nositelj liste za gradsku četvrt, nevjerojatno je koliko smiješan ispadaš što to ističeš. Mislim, vjerujem da je to tebi jako bitan podatak s obzirom da ti možda omogući da isišeš još koju kunu od zagrebačkih poreznih obveznika, ali ako pričamo o važnosti te pozicije, dovoljno govori da se na podjednako prolaznim mjestima na listama nalaze ljudi mojih godina koji tek ulaze u politiku. I to u puno renomiranijim strankama od tih tvojih Agramera.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4744 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 01/05/2021 : 00:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Mladjo, kad se zapošljavaš u privatnom sektoru?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/05/2021 : 00:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Mladjo, kad se zapošljavaš u privatnom sektoru?

Dobro je u unutarnjim poslovima, makar je često stresno, nije to zajebancija.

Ali hajde da se držimo teme, može?
Znači, Turci:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40383 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/05/2021 : 02:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dosado, ne lezi u tom grmu zec. Isto bih reagovao da je ovaj ..... napisao i da su Srbi bili prekretnica.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40383 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/05/2021 : 02:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by sawitch

Gle buco, ne uspijeva ti isprovocitrati me, čak moram reći da je to što radiš pomalo žalosno:D

Moj frend je moj izvor jer je završio taj fakultet, kužiš? To si prešutio. A i ja sam položio dva ispita na svom faksu koja se direktno tiču te tematike dok su tvoje kvalifikacije natjecanja u osnovnoj i srednjoj.
U ovoj raspravi nisi ni do koljena meni i dosadi zato odjedri.
A ako se i dalje hoćeš tući (što dovoljno govori o tvom intelektu i odgoju), ja sam mladjo sa foruma, moje podatke je lako naći i vrlo rado ću te složiti.
Može i na nekom festivalu, nema problema, samo reci.
Zato odjedri odavde.
Serbus i tebi

P.S. Upravo sam pretrčao 30 km, jesi ti prohodao toliko u životu?

Pa-pa!

Kakav ti imas kompleks vise vrednosti i poremecaj identiteta pa to je neverovatno. ‘ajde to sto hoces biti veci Hrvat od Hrvata mi je jasno, ipak se mora biti na izbornoj listi gradske opstine pa je analni alpinizam moranje. Ali ovo, “ja sam ovo a sta si ti” je, moram priznati iznenadjenje i za mene, nisam ocekivao da si i dno prokopao. Moja deca od 9 i 5 godina to nikad ne koriste ni kad se svadjaju medjusobno. Ukazao sam im da je to za bebe i shvatili su.

I ne pokusavam te isprovocirati, nego belezim sebi tvoje intelektualne bravure za spomenar. Imam posebnu stranicu za glave poput tvoje. Zato te molim da nastavis sa istorijskim basnama koje si cuo od drugara jos mi smesno.

Za ono drugo cemo kad se vidimo, kao sto sam ti i obecao.

Edited by - mladjo on 04/11/2021 14:15:22
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000