depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Ovo je baš osvježenje nakon bezveznih novih epizoda redovne serije. Gušt se podsjetit.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Tu mi je malo splasnulo i malko sam bio razočaran jer su me dva prethodna broja oduševila, ali očito je to do autora. Imam puno Zagor stripova ali nisam nikad obračao pažnje na autore, nisu me zanimali. Sada kada su mi se nagomilali Zagori koje trebam pročitat vodim si bilješke koji su mi autori dobri i koji nisu. Ovdje mi se ne sviđa crtež kod kadrova gdje je detaljni plan lica i iako ima misterija kao prethodnici, ovdje je to veća navlakuša i gluplje odrađeno. Zanima me kako će se situacija završiti u nastavku kojeg još moram pročitati.