Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 04/06/2021 : 10:43:46
|
quote: Originally posted by velka031
Mister No kolor izdanje će biti 120-130 kn? Za koliko stranica? 96?
@vekka,to nije najavljeno. To je moja prognoza, vidjet ćemo. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
14160 Posts
Posted - 04/06/2021 : 10:45:37
|
quote: Originally posted by pergam
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Uzimam jer nema alternative za Mister Noa, ali samo dok budu 2 broja mjesečno ili više. Mjesečni ritam me ne zanima za ovakvo izdanje, tim više jer će cijena biti prilična. Prvi broj Storija je, u redovnoj prodaji nekih 80-tak kuna.
Mister no kolor izdanje bi u striparnicama u RH trebao biti najmanje 120-130 kuna što je puno za broj koji će izlaziti samo jednom mjesečno. Ne zaboravimo ni to da Talijani, zasad, ne planiraju objaviti nego samo jedan dio edicije u koloru.
I dalje bi najbolji izbor za Mister Noa bio kiosk izdanje 3/1 c/b. Ali kažem, uzimat ću ovo jer alternative nema.
Što se Mister Noa tiče, ideja je da krenemo i sa još jednom c/b edicijom 3u1. Ovu ediciju ćemo otpočeti knjigom sa redovnim brojevima 260-262. To će biti naše treće ili četvrto izdanje... Izaći će redom knjige sa brojevima 260-291, a onda ćemo se vratiti dosta unazad (najvjerovatnije negdje kod Anange) odakle ćemo nastaviti također u knjigama 3u1...postaraćemo se da i tu tempo bude pristojan. Prve epizode smo odabrali da radimo u boji u originalnom A4 formatu kao što trenutno izlazi u Italji jer su materijali prilagođeni ovom formatu i ne bi ih bilo lako fino prepakirati ih na manji. A i to je baš jedna sjajna edicija kakvu Pilot odavno zaslužuje...
Izvrsno! Imate kupca za oba izdanja. Za ovo izdanje 3/1 čak nije ni bitno od kojeg broja počinje, sve se to da fino ukomponirat. Čestitke još jednom! |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14160 Posts
Posted - 04/06/2021 : 10:47:21
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by RAKOSI4
Oćemo Đudasa, Čeličnu Pandžu, Svemirskog patrolđiju, može format A4 i u boji bar svaka 2 mjeseca 1 primjerak ![](icon_smile_tongue.gif)
Ti im stvarno želiš da propadnu![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif) |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/06/2021 : 11:03:55
|
Da su pametni radili bi Mister Noa kao Libellus,kompletne priče samo u mekoj varijanti i jeftinijoj.Recimo za strip od 96 str. oko 30-40 kn,ovisno o broju stranica. |
Ja sam fetišist papira! |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/06/2021 : 11:13:45
|
čestitke hercegovci na osnivanju izdavačke kuće, puno sreće vam želim u daljnjem radu, kao i poslovnog uspjeha ;)
odlična ideja je da ide kolor bonelli, kao mister no. nadam se da ćete nastaviti i druga izdanja u kolor verzijama! |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 04/06/2021 : 12:02:08
|
quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by jaki
Sad će ih još pola odustati jer edicija nije uniformirana:)
Ako tako razmišljaju ti koji misle odustati, a što, Zagor i Tex edicije su kao uniformne
Meni se ova ideja sviđa, jedino me zanima cijena za ovaj kolor, koliko će to biti u kunama (ovaj c/b 3-u-1 će sigurno možda biti prihvatljivih 80-ak kn).
Pa relativno jesu uniformne.Pogotovo Zagor.Raznih izdavaca,forme...Malo je nezgrapno usporedjivati serijale od 600+ brojeva koji jos i izlaze sa Mister No-om. Steta da Mister No ne ide kako triba ici,od prvog broja,c/b,cak ni boja nije toliki problem koliko format. Moje misljenje,puxa vida,samo da se zna. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
SirOliver67
Starting Member
47 Posts
Member since 02/07/2020 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
Posted - 04/06/2021 : 12:37:09
|
rekli su ovo: Prve epizode smo odabrali da radimo u boji u originalnom A4 formatu kao što trenutno izlazi u Italji jer su materijali prilagođeni ovom formatu i ne bi ih bilo lako fino prepakirati ih na manji. A i to je baš jedna sjajna edicija kakvu Pilot odavno zaslužuje... |
|
doktor78
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/Yoda.gif)
Bosnia and Herzegovina
353 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 04/06/2021 : 13:24:08
|
Čestitke i iskrene želje za uspješan rad! Najviše se radujem pilotu i drago mi je da je neko konačno odgovorio zahtjevima publike. Iskreno, možda bih više volio da se krenulo sa crno-bijelom varijantom u regularnom formatu, ali neću cjepidlačiti. |
|
BeaGea
Advanced Member
![](AvatarUpload/yojimbo zec.jpg)
4016 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/06/2021 : 13:32:00
|
Necete vi dugo. Od Mister No se ne živi... |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/06/2021 : 14:07:35
|
quote: Originally posted by BeaGea
Necete vi dugo. Od Mister No se ne živi...
Ne bih rekao da si u pravu. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
BeaGea
Advanced Member
![](AvatarUpload/yojimbo zec.jpg)
4016 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/06/2021 : 14:40:57
|
quote: Originally posted by BeaGea
Vrijeme će pokazati...
Naravno. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
jagodanbg
Senior Member
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2924 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13426 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 04/06/2021 : 15:38:34
|
Pitannje: Zanima me da li sličica pored impresuma govore o budućim izdavačkim planovima ![](icon_smile_big.gif) Ako je odgovor pozitivan iskreno se nadam da će te se u slučaju mrgudnog junaka nadovezati na već objavljenje epizode izdavača iz komšiluka. |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14160 Posts
Posted - 04/06/2021 : 15:47:05
|
Nadam se da ce biti ovakvi hrbati.
![](https://www.fumettologica.it/wp-content/uploads/2020/10/mister-no-gazzetta-dello-sport-670x403.jpg)
Uh, i ja se nadam Štoviše, već sam popalio ženine kuharice s police, da napravim mjesta za OVO. Naravno da nije skužila. Može me izdati samo slučsj da odluči napraviti puževe na francuski način. Ali, nekako u to sumnjam... ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Damir82
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/w601053263017.9893.jpg)
135 Posts
Member since 02/06/2019 |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Posted - 04/06/2021 : 16:35:22
|
Pitanje za Пергам:
Da li sljedeći broj Storija ići hronološki ili će biti preskakanja? Originalne epizode 81-82-83 je trobroj Napoleonovih avantura. Nakon toga su stripovi Kasidi, Holivudlend (VČ Riznica Boneli) i Legs Viver 96-97-98 Izuzetak su 84-85, 89, 99-100 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7795 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
Posted - 04/06/2021 : 17:04:57
|
quote: Originally posted by feniks
Pitannje: Zanima me da li sličica pored impresuma govore o budućim izdavačkim planovima ![](icon_smile_big.gif) Ako je odgovor pozitivan iskreno se nadam da će te se u slučaju mrgudnog junaka nadovezati na već objavljenje epizode izdavača iz komšiluka.
Tko je mrgudan junak? |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7795 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 04/06/2021 : 17:35:47
|
Ovako na prvu bih rekao nathan, ako je komsiluk libelus...mada je komsiluk i vc, pp, pa to mogu biti i dampyr, napoleon, dragonero, saguaro... |
|
pergam
Starting Member
![](AvatarUpload/pergam.jpg)
43 Posts
Member since 03/06/2021 |
Posted - 04/06/2021 : 17:38:05
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Nadam se da ce biti ovakvi hrbati.
![](https://www.fumettologica.it/wp-content/uploads/2020/10/mister-no-gazzetta-dello-sport-670x403.jpg)
Uh, i ja se nadam Štoviše, već sam popalio ženine kuharice s police, da napravim mjesta za OVO. Naravno da nije skužila. Može me izdati samo slučsj da odluči napraviti puževe na francuski način. Ali, nekako u to sumnjam... ![](icon_smile_wink.gif)
Naravno, moraju biti ovakvi hrbati, bikvalno jedina razlika od italijanskog izdanja je što bi naše trebalo imati klapne, kako bi bilo malo čvršće, ali otom - potom...![](icon_smile.gif) |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|