Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
D.J.
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/06/2022 : 20:58:05
|
quote: Originally posted by Markos
Može ako to vlasnik prava želi, onda nije potreban međusobni dogovor. Konkretan primjer, kad sam ja tražio AF HC trobroj prava prije par godina, rečeno mi je da ne može zbog ovih iz Srbije koji rade kiosk varijantu. Sad na primjeru Libellusa vidimo da očito može iz čega ja zaključujem da je moja ponuda Bunkeru očito bila premalena.
Ja sam s Bunkerom prošle godine kad sam se raspitivao o izdavanju AF u Americi razmijenio neke od najzanimljivijih e-mailova. Srećom pa sam oldschool i učili su me da respektiram starije pod svaku cijenu.![](icon_smile_cool.gif) |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
Edited by - D.J. on 20/06/2022 20:58:49 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/06/2022 : 22:30:45
|
quote: Originally posted by mpavin
Sve je ovo glupavo, popušili smo jedino mi kupci tih izdanja. Pergam nije objavljiva ništa što objavljuje VČ, nisu im uopće bili konkurencija. Nešto drugo je tu vjerojatno u pitanju.
napokon neko da uključi mozak - nije VČ iza Pergamovog gašenja,Aleksandar je već to rekao (ali to niko nije konstatovao) - jedan drugi izdavač,kako sam ja čuo,je Pergamu pomrsio konce.Onaj kome Pergam jeste konkurencija. Ali,kako rekoh,to su samo glasine. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10473 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40631 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/06/2022 : 10:04:13
|
quote: Originally posted by D.J.
Ne znam ljudi, ali nije bas lijepo pljuvati po čovjeku (Dusanu) ovako javno, bazirano na nagađanjima.![](icon_smile_blackeye.gif)
Ja se slazem sa ovim iako nemam ni blizu lepo misljenje o odnosu prema kupcima od strane VC. Priznajem da sam bio malo sokiran tom pocetnom tvrdnjom da je Dusman inicirao satiranje Pergama. U te poslovne odnose izmedju konkurencije necu da ulazim jer ne znam nista o tome. Ono sto meni smeta jeste sto Pergam ne izadje i ne bude fer prema svojim kupcima i kaze sta je ugaseno, sta nije, kada ce i da li ce biti nastavaka itd. Jer ima nas koji smo kupili te stripove i zasluzujemo bar minimum korektnosti u vidu informacije. A ko je koga minirao, to moze i ne mora biti javno. Ionako cemo svi cuti sve u krugovima van foruma vrlo brzo. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/06/2022 : 10:11:21
|
Kažem, malo po malo, vidit ćete da vam Dušman nije neprijatelj. Možete volit ili ne volit neke stvarčice kod VČ ali kad realno sagledate širu sliku... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 21/06/2022 : 10:11:41
|
Mene zanima samo jedno, da li je taj razapeti čovjek Dušan ili Dušman? :D
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/06/2022 : 10:12:58
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Mene zanima samo jedno, da li je taj razapeti čovjek Dušan ili Dušman? :D
Dušan koji se smatra Dušmanom.![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Chief Warhead
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/victor1.jpg)
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 21/06/2022 : 11:44:26
|
Moze Dusan biti Dusman ali ne moze svaki Dusman biti Dusan.
(drukcije Diskach, Dusan Mladenovic aka DusMan)... ali valjda znas, makar iz impresuma)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 21/06/2022 : 12:28:59
|
quote: Originally posted by Poli
Moze Dusan biti Dusman ali ne moze svaki Dusman biti Dusan.
(drukcije Diskach, Dusan Mladenovic aka DusMan)... ali valjda znas, makar iz impresuma)
Sada znam. Od VČ imam svega par ZS-a i moram priznati da nisam čitao impresume. ![](facepalm.gif) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14160 Posts
|
logo111
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 11/07/2022 : 06:28:09
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Često te se sjetim... A ponekad i zaplačem...
Za čim točno plačeš Hercule ?
Nedostaje ti loš tempo izdavanja, loša komunikacija sa izdavačem, stripovi sa greškom, skuplja verzija od hrvatske alternative....što točno ?
Znam da godinama plačeš po forumu da bi Mister No i kad si napokon dobio HR verziju trobroja od prvog broja ti i dalje nešto plačeš.
Možda tebi i nije do Mister No nego samo voliš plakati ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14160 Posts
Posted - 11/07/2022 : 06:39:11
|
Ma to se samo tako veli, da vidimo ima li kakve rekcije iz Pergama...
Iako, žalim za neobjavljenim epizodama Mister Noa koje su krenuli izdavati, a koje nitko, nikada, nigdje prije njih nije objavio na ovim prostorima. Pa čak ni ona firma u čiju se svetost i dogmu kunemo čak i na ovom topicu ;) |
|
logo111
Senior Member
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14160 Posts
Posted - 11/07/2022 : 08:44:31
|
Tako je, mislim upravo na te epizode, kao i na one koje slijede iza njih... Za razliku od nekih puritanaca s foruma, nemam problem imati ediciju koju je izdao, primjerice, neki bosanskohercegovački ili srpski izdavač. Pa čak i onda kada je taj isti strip ponudila i objavila Dogma. Šta ću, barem priznam da nisam Bezuvjetni Sljedbenik. |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2760 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
logo111
Senior Member
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 11/07/2022 : 14:52:37
|
Pa mogu ja te epizode procitati i besplatno ako je do toga. :D
No sa Pergamom je bar postojala alternativa tim jos neizdanim epizodama, i to prilicno jeftinija. Tacno cetiri (4) puta jeftinija.
VC ne izdaje te epizode, jer su krenuli sa kasnijim periodom, naravno teoretski bi se poslije zavrsetka serijala mogli okrenuti i ka ovim, ali nesto sumnjam da ce se to desiti. :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2760 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/07/2022 : 15:49:37
|
Meni su još uvijek prva dva Pergam kolorca neponovljiva.. Libellus knjige su tu da tu ediciju brzo izguraju ali nemaju duse te knjižurine.. Ovo je netko trebao odradit kao Gazzetta dello Sport.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 11/07/2022 15:50:54 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|