forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stalker - izdavačka kuća
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

vetropiroman
Junior Member

301 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 27/10/2023 : 14:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Da pohvalim Stalker što je poslao novitete u Bulevar Books u vreme sajma i to sa sajamskim popustom, većina BG izdavača to nikad ne uradi. Nisam odoleo Bilalu.

Još jedna pohvala, uzeta sva tri.

Pitanje za Džimija: koji je bio kriterijum za izbor papira za nova tri izdanja? Očekivao sam makar kod Tardija onaj koji je korišćen za Arna.
Daleko od toga da je ovaj loš, samo sam radoznao da li je odlučila cena ili urednička procena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/11/2023 : 10:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam procitao Drakulu i mogu reci da je strip remek delo i da je steta sto vise niko ne crta ovako. Duplo duze je trajalo citanje nego obicno zbog zagledavanja u table koje su predivne. Tehnicki je izdanje vrhunsko. Nekako mi jedino margine male ali zanemarljiva stvar. Nadam se da ce u Stalkeru biti jos stripova koji ce biti moja solja caja jer Dzimi je car koji treba da uspe.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 04/11/2023 : 11:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Hvala, ljudi, podrška i te kako znači. Štaviše, na ovom Sajmu se jasno videlo da se formirala publika koja prati Zonu i koja čak i naslepo veruje u Stalkerov odabir.
Mislim da će program za narednu godinu trajno ustanoviti ugled koji ova biblioteka već ima.

Elem...

quote:
Originally posted by vetropiroman

Pitanje za Džimija: koji je bio kriterijum za izbor papira za nova tri izdanja? Očekivao sam makar kod Tardija onaj koji je korišćen za Arna.
Daleko od toga da je ovaj loš, samo sam radoznao da li je odlučila cena ili urednička procena?

S obzirom da su cenovno tu negde, što će reći jezivo skupi, urednička procena. :)

quote:
Originally posted by sawitch

Nekako mi jedino margine male ali zanemarljiva stvar.

Drakula je inicijalo objavljivan u strip-reviji, te smo hteli da zadržimo malo od tog štimunga.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/11/2023 : 12:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kontam ja da sve to ima logike kod struke, ja sam samo puki konzument :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

301 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 04/11/2023 : 21:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Hvala, ljudi, podrška i te kako znači. Štaviše, na ovom Sajmu se jasno videlo da se formirala publika koja prati Zonu i koja čak i naslepo veruje u Stalkerov odabir.
Mislim da će program za narednu godinu trajno ustanoviti ugled koji ova biblioteka već ima.

Elem...

quote:
Originally posted by vetropiroman

S obzirom da su cenovno tu negde, što će reći jezivo skupi, urednička procena. :)

quote:
Originally posted by sawitch

Nekako mi jedino margine male ali zanemarljiva stvar.

Drakula je inicijalo objavljivan u strip-reviji, te smo hteli da zadržimo malo od tog štimunga.

Hvala na odgovoru.
Najiskrenije sa nestrpljenjem čekam najave za dogodine, ovogodišnja tura mi je bila prst u oko.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11527 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/11/2023 : 20:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Deca mora #3 u AF.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 21/01/2024 : 11:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Kompletan serijal Deca mora u našem web shopu možete kupiti za 2.500 dinara!
Poštarina je besplatna.

https://stalker.rs/prodavnica/sunce/deca-mora-komplet-1-5/

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/01/2024 : 12:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Stvarno hrabro za poštarinu...
Sad se samo možete nadat da neće neko iz inozemstva kupit...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 21/01/2024 : 12:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Eh da je...
Na žalost kupaca širom sveta, kako i stoji u našim "uslovima korišćenja", šaljemo isključivo unutar Srbije.
Slanje knjiga je kod nas nerazumnim pravilima Pošte papirološki maltene izjednačeno sa izvozom knjige.

Edited by - Dzimi Gitara on 21/01/2024 12:11:35
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 14:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote

TREĆI STALKEROV ROĐENDAN!

S obzirom da je jedna izdavačka godina otprilike jednaka kao sedam ljudskih, Stalker će u predstojećem periodu na delu pokazati svu razuzdanu potentnost mladosti!

Pre svega – rođendanska akcija!
Po povlašćenim cenama sa 20% popusta putem našeg web shopa možete kupiti sve naslove koje imamo na stanju. Zapravo, samo Osmi putnik je trenutno nedostupan, ali možda će nekome biti od koristi informacija da su Noć, Legenda o Arnu i Drakula dostupni u svega dvocifrenim količinama.
Naša rođendanska akcija važi do 4. februara, samo na sajtu izdavačke kuće STALKER!
Poštarina za sve kupovine preko 1.999 dinara je trajno besplatna.

Uporedo sa trajanjem rođendanske akcije, proslavu uveličavamo novim najavama. Biće to desetak dana koji će vam jasno staviti do znanja da se nimalo ne šalimo (premda nismo ni dosadno ozbiljni).
Šta to tačno očekivati od Stalkera u narednom periodu odmah možete pogledati ovde:

https://stalker.rs/najave/

A u danima koji slede ukratko ćemo vam predstaviti svako od ovih dela i način na koji ćemo ih objavljivati.

Neka slavlje počne!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/01/2024 : 15:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Baš zanimljivi naslovi, mada većinu imam.

Pretpostavljam da Freddy Lombard ide u integralima?

Ako budu uslijedili ostali Chalandovi integrali onda sam siguran kupac.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Fredi će ceo u jednoj knjizi.
Postoji još jedan integral sa ostalim Šalanovim delima, ali otom-potom.
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

301 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 25/01/2024 : 15:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
Auuu... Ako je prošla tura bila prst u oko, ova je dva prsta u oba oka. Mange ne poznajem, ali ostalo ide na spisak za obaveznu nabavku.

Smem li se nadati da će Poup, Mebijus i Šalan ići u po jednom integralu?
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Sve najavljeno za Zonu ide u po jednoj knjizi, pa čak i Nibelunzi.
Ako bude propast, nek bude slavna! :)

Edited by - Dzimi Gitara on 25/01/2024 15:35:38
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
a pa lepe najave, lepe, lepe
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
nek edena bude u dva integrala, to bi bilo super.
nego to su ranije bili losi materijali, valjda je treci album u pitanju. da li je sada to izdavac 'popravio'?
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1697 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 25/01/2024 : 15:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Bravo za najave Milanče, mada nisam siguran da nije pucanj u sopstvenu nogu Nikopol i Edena, zbog Fibrinih izdanja.
Apsolutni naklon za Poupa i 100%, iako imam na ingliš, ispoštovaću te. Konačno domaće izdanje ovog remek dela, distopijski post punk u stripu… Ma u stvari ovo kupujem jedno desetak komada i poklanjam drugarima za rođendane.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Bravo za najave Milanče, mada nisam siguran da nije pucanj u sopstvenu nogu Nikopol i Edena, zbog Fibrinih izdanja.
Apsolutni naklon za Poupa i 100%, iako imam na ingliš, ispoštovaću te. Konačno domaće izdanje ovog remek dela, distopijski post punk u stripu… Ma u stvari ovo kupujem jedno desetak komada i poklanjam drugarima za rođendane.

<3

Ne kosim se ja sa Fibrom, već se stvorila ozbiljna publika za Zonu, a stvarno je bez veze da nema tako važnih dela u srpskim bibliotekama.

Bilala ću da radim (skoro) sabrana dela, ali o tome za neki dan.

A Edenu ćemo najverovatnije na ćirilici, mislim da će to grafički fenomenalno da se uklopi u njeno futurističko okruženje.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 25/01/2024 : 15:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

nek edena bude u dva integrala, to bi bilo super.
nego to su ranije bili losi materijali, valjda je treci album u pitanju. da li je sada to izdavac 'popravio'?

U jednom.
Da me ubiješ, sad iz glave, koliko sam pregledao sve deluje u redu. Vataću ih za gušu ako nešto ne valja.
Go to Top of Page

Largo
New Member

286 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 25/01/2024 : 16:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Srećan rodjendan i da od vas dobijemo jos mnogo izdanja vrhunskog kvaliteta!
Nadam se da će izlazak izdanja biti ravnomerno rasporedjen u toku godine, a ne sve za Sajam kao prosle god.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/01/2024 : 16:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Sjajne najave! I sjajna odluka što je sve u jednom integralu a ne u nastavcima.
Prsten Nibelunga se već dugo čeka u domacem izdanju. O Pol Poupu i 100% smo nedavno pričali na forumu, Nikopolj sam propustio u fibrinom izdanju kao i ovaj Moebiusov album.
S ostala dva stripa iz Zone nisam upoznat. Ali uzimam ih na neviđeno kao i dosadašnje Zone.
Freddy Lombard je neki omaž Tintinu, Spiruu i Fantaziju?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/01/2024 : 16:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vidi se da Dzimi ima ukusa:) Najkula isto ima lijep izbor novih naslova, plus još i Lokomotiva s bogatim programom... Bravo!

Trouble will find me
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/01/2024 : 16:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Da i nisam znao da je već treći rođendan Stalkera. Kako vreme leti. Ako se dobro sećam Osmi putnik i Noć su izašli nešto na leto 2021.godine, sećam se da sam ih kupio odmah nakon letovanja na Adi Bojani, a to letovanje je bilo prvo nakon korone, ne secam se da je bilo nesto objavljeno u januaru/februaru 2021.godine.
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
397 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 25/01/2024 : 17:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
Meni Bilal pocinje ispred ociju da se ponavlja kao Zagor...Nisam bas toliko siguran da li je potrebno no dobro...bice ovde 50% kupovine sigurno...ostalo videcemo...
Go to Top of Page

Ampoo
New Member

Serbia
117 Posts

Member since 07/09/2022

Posted - 25/01/2024 : 17:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ampoo a Private Message  Reply with Quote
Još samo da odrade ponovo osmog putnika za nas koji smo propustili i time bi bili apsolutni broj 1 izdavač u Srbiji.

"Ev'ry Little Bug"
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000