forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stalker - izdavačka kuća
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Peyo
Advanced Member

Croatia
10363 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/01/2024 : 17:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ampoo

Još samo da odrade ponovo osmog putnika za nas koji smo propustili i time bi bili apsolutni broj 1 izdavač u Srbiji.

Ako ne ponove koji su onda broj?
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2145 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 25/01/2024 : 18:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ja prošle godine hteo za poklon da uzmem Osmog putnika sinu mog drugara. Kucnem Džimiju dal ima još. A on kaže, to se prodalo, ima godinu ipo... :)
A meni se činilo kao da je skoro Stalker to objavio. Lete godine.

Jaki naslovi. Caza ide kod mene na policu. Samo bi šteta bilo da idu ove dve priče klot.
Bar neka galerija, neka biografija, pogovor?

Ostale naslove ste komentarisali.

Ove mange su mi totalna nepoznanica.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4591 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/01/2024 : 20:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara
Uglavnom, Naker će verovatno biti zadovoljan Stalkerovim najavama za sledeću godinu.

Prezadovoljan. Vrhunske najave
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7288 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 25/01/2024 : 20:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Odlične najave! Zona ozbiljno konkurira za najbolju biblioteku na ovim prostorima.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/01/2024 : 22:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
opa,sjajno.
dobro,Zona je za mene malo previše "umetnička",ali svakako podržavam Stalkera svim srcem i dušom,zajedno sa celom Čačanskom ekipom!

a mislim da bi nejker bio još zadovoljniji kad bi u najavama bio i strip poput Nimone,a takođe i ja.
Hoću da kažem,svaka čast za Bilala,Mebijusa,Tardija,Matotija ili Drijea,ali daj Džimi i nešto novotalasno.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 25/01/2024 22:47:44
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/01/2024 : 22:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Vidi se da Dzimi ima ukusa:) Najkula isto ima lijep izbor novih naslova, plus još i Lokomotiva s bogatim programom... Bravo!

a bogami i Darkvud tu ubacuje hvalevredne naslove.
Procvat srpskog strip izdavaštva!

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 26/01/2024 : 01:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Meni je DW najtanji, ne računam ajde C&H to je od pre, ovi svi novi ameri, to mi sve tanko. Kvalitet izdanja, krpljenje nekih rupa, sve 5, ali odabir novih naslova me nikako da potrefi.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/01/2024 : 07:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Meni je DW najtanji, ne računam ajde C&H to je od pre, ovi svi novi ameri, to mi sve tanko. Kvalitet izdanja, krpljenje nekih rupa, sve 5, ali odabir novih naslova me nikako da potrefi.

Dosta retko se kod njih pojavljuju ne-manga izdanja, u odnosu na ostale izdavače. Kad ređe izlaze, manja šansa bude da te nešto "pogodi".

Ni meni, noviji ameri (možda i genaralno, ali govorim sad u DW slučaju) nisu bili interesantni.

Kad sam pitao ovde na forumu njihovog predstavnika, hoće li biti nešto od Marvela, pre više od godinu - odgovor je bio "biće dosta toga", a mislim da se skoro ništa nije pojavilo (jedan Punisher?).

Toliko prostora ima za proverene, komercijalne naslove, koje drugi izdavači još nisu zakačili, ali ga ne koriste - 2023-a mi je bila baš siromašna za DW.

Edited by - alexts on 26/01/2024 07:31:10
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2145 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 26/01/2024 : 08:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Bio i Fjuri, i Srebrni...
Koje bi ti Marvelove poterao sa ovim skokom cena? Po meni je Marvel (pored toga što su neki genijalni scenaristi i crtači radili) komercijalan strip. A sa cenama od 25-30e po stripu i možda više, pitanje je koliko bi ti prvi kupovao Marvela?

Resistance is futile.

Edited by - borg on 26/01/2024 08:15:53
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/01/2024 : 09:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Bio i Fjuri, i Srebrni...
Koje bi ti Marvelove poterao sa ovim skokom cena? Po meni je Marvel (pored toga što su neki genijalni scenaristi i crtači radili) komercijalan strip. A sa cenama od 25-30e po stripu i možda više, pitanje je koliko bi ti prvi kupovao Marvela?

Da, bio je Srebrni, eto kad search ne funkcioniše.

Hoćeš da kažeš da DW treba da pređe na meki povez ili tanja izdanja, da bi cena bila manja?

Edited by - alexts on 26/01/2024 09:30:48
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/01/2024 : 09:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ili je poenta da ne treba da objavljuju Marvel/DC jer ne mogu da budu konkurentni cenom stranim izdanjima, pošto se ljudima više isplati da naruče originale, na engleskom, sa odgovarajućom/nižom poštarinom?

Ne verujem da će zbog toga prestati da ih izdaju.
Ali ima raznih vrsta stripova, koje bi ljudi radije videli u prevodu i dobrom domaćem izdanju.

Edited by - alexts on 26/01/2024 09:35:57
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6280 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 26/01/2024 : 10:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Vau, Pope, onaj njegov Bets od Fibre mi je odlično nacrtan. Ovo bi mogao uzeti. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 26/01/2024 : 18:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote

F. KREJG RASEL: PRSTEN NIBELUNGA

„Divna Raselova pripovest o Nibelunzima istovremeno je verna i beskrajno inspirativna adaptacija jedne opere u strip ali i prvorazredna fantastična saga.”
Nil Gejman

„Prsten Nibelunga” jedan je od najveličanstvenijih epova zapadne civilizacije. Legenda o bogovima, divovima i ljudima inspirisana germanskom i nordijskom mitologijom i vikinškim spevovima. „Rajnsko zlato”, „Valkira”, „Zigfrid” i „Sumrak bogova” priče su o potrazi za ljubavlju i za zlatom. Priče sačinjene po uzoru na antičke tragedije, u kojima ćemo saznati o zaverama, surovima obračunima, sudbinskim ljubavima i ubistvima, kako na zemlji tako i na nebu.

U biblioteci Zona u celosti će biti objavljena Raselova adaptacija Vagnerove slavne opere. Ovaj višestruki dobitnik Ajznerove nagrade čak dve je dobio za ovo delo koje, u veoma bogatoj biografiji, predstavlja jedan od njegovih najvećih umetničkih dometa.

Stalker će tokom 2024. godine ovu obimnu priču objaviti u jednoj knjizi, u prevodu Gorana Skrobonje.

Rođendanska akcija!
https://stalker.rs/prodavnica/

Stalkerove najave:
https://stalker.rs/najave/

#zona_stalker

Edited by - Dzimi Gitara on 26/01/2024 19:01:49
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

639 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 26/01/2024 : 20:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
bolje potrošiti vrijeme na georg šoltijevu verziju...
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2212 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 26/01/2024 : 21:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Procvat srpskog strip izdavaštva!

Stvarno rasturaju (najkula i stalker) , kapu dole.

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

635 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 27/01/2024 : 16:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast za najave!
Hoće li Nikopol imati štampani dodatak koji je išao kod Fibre?
To je u originalu išlo uz Ženu klopku, i u francuskom (HA) i u engleskom izdanju (Catalan). Imam francusko, englesko i bosansko izdanje, možda uzmem i srpsko, samo zbog tog dodatka. Fibru sam nekako propustio.

Edited by - JAH WOBBLE on 27/01/2024 16:19:35
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/01/2024 : 10:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Trebalo bi. Ako nije među materijalima koje sam dobio, tražiću Kasterman.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 28/01/2024 : 10:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote

JORU SUMINO: ŽELIM DA POJEDEM TVOJ PANKREAS 1-2

Ne, ovo nije horor, ne dopustite da vas naslov zavede. U njemu nailazimo na višeznačni japanski idiom kojim se nekome ukazuje specifična naklonost i čija nam se slojevitost otkriva čitanjem ove dirljive mange. Serijal „Želim da pojedem tvoj pankreas” priča je o dvoje srednjoškolaca – introvertnom dečaku Harukiju i popularnoj devojčici Sakuri – čiji će put od netrpeljivosti do iskrenog prijateljstva i duhovne bliskosti biti iskušavan spoznajom o neizlečivoj bolesti i neminovnosti naše prolaznosti.

Ova srceparajuća romansa isprva je objavljvana kao roman u nastavcima na internetu. Nakon velikog uspeha autorka Joru Sumino svoju je priču adaptirala u scenario za mangu (2016-2017). Usledile su i dve ekranizacije, igrana 2017, a animirana 2018. godine.

Stalker priprema srpsko izdanje ove popularne mange u dva tankobona, u prevodu Sare i Ane Živković.

Rođendanska akcija!
https://stalker.rs/prodavnica/

Stalkerove najave:
https://stalker.rs/najave/

#uskoro #sunce_stalker #manga #shidoosha_futago
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 28/01/2024 : 10:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast, baš sam se pitao tko će izbaciti ovu mangu
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/01/2024 : 13:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Dzimi za najave, sjajno predstavljanje novih izdanja
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/01/2024 : 13:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ova manga baš deluje dojajno!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/01/2024 : 16:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kakav poetičan naslov!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8064 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/01/2024 : 16:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Zbog ovakve specifične poetike su cancell-ovi glumca Armie Hammer-a. Valjda će Stalker bolje proći.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1953 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 28/01/2024 : 17:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Grozan naslov! Gledao sam crtani i bas je simpa. Uzecu ovo. Nadam se da ce oba broja izaci zajedno.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2145 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 28/01/2024 : 18:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Mene podsetilo na onu našu: Pojede mi džigericu.
Al ovde ima drugi kontekst jedenje organa. :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000